Transfer sonrası sonuç bekleyenler

nergisim sağoö canım kiviyi denicem halbuki dün gece de ki tane büyük kivi yemiştim niye kabız oldum ki bugün...

neyse az önce çıktım tuvalete ama öldüm öldüm dirildim bebişime bişi olacak diye de ağlıcaktım neredeyse(((((((((

nevoşum kız 2 hafta sonra 4 aylık olacan maşallah....darısı bana yaaaaaaaa..........daha çok var bizeeeeeee...........((((((((((((((((

yok kız daha yeni bitti 3 ay :))
öyle haftayı aya çevirme yanlış oluyo öyle
haftayı güne çevir sonra günü aya
14çarpı 7=98 gün
buda 3 ay 8 gün yapar :))))

yaaaaa görümcem doğum yapmış ne güzel yaaaaaa........ben de isterim ben deeeee.......

niye yaaaaaaaa.......ilk defa duyuyom böle hesabı da(((((8

canım sabah aç karnına yiyeceksin üzerinede ılık su içeceksin.Bide armutta çok çalıştırıyor aklında bulunsun.kivi bitmişti sabah armut yedim.hiç kabız olmadım şuan

tamam tatlişkom...öle yapayım....a.s.

benimde test tarihim 25 mart essema yanlış anlamadıysam senin de mi 25 mart ? hayırlısı olsun inşallah kavuşursun evlatlarına

merhaba kızlar bu topiğin uğuruna inanıyorum.alabama benimde test günüm 25 mart. umarım güzel haberleri veririz burdan .aslında 24 mart 12, günüm ama hem 24 mart sevmediğim birinin doğum günü hemde perşembe mübarektir diyerek ogün yaptıracağım. yani bir gün daha sabredeceğim.(bunu nasıl başaracaksam artık:))

yavrukirpi sağol canım...hayır henüz görmedim doktor direk kalp atışları için çağırdı 2 nisanda...

nergiscim !!! seni bekliyorum ben...

yavrukirpi senanın 12.gün değeri 514tü

ben de bekliyorum nergiscimmmmm.......

nevoşummmmmmmm günaydın aşkımmm.......

günaydın canım benim nasılsın
ay benim bugün çok midem bulandı çıkaracaktım nerdeyse ya
başımda çok ağrıyor..3 aydan sonramı başlar belirti :)))

ohhhhhhh bulantım yok diye hava atoyodu bide:))))))))

benim de 8. haftada başlamıştı bulany-tı bakalım bunda nolcak inşallah olmaz ya berbat bişi biliyorum....canım canım midesi de bulanırmış.....tuzlu bisküvi kraker falan ye opuyorumnanaktan

ben iyiyim allah şükür ama kesleri görmedim ya nevoş hiç tam hamile gibi hissedemiyom yaaa........artık beta hcg de baktırmıyoz ya...

kı ben halen inanamıyorum hamile olduğuma :))) git kız bu hafta ya bak bakalım merak ediyoz :))
sen hiç duydunmu 3 aydan sonra bulantı :))) kızımda yaşadım canım senin gibi sabahları aç karnına dediğin gibi safra :))) ıyyy allah korusun inş. budefa olmazsın ve sende benim gibi güzel beslenirsin :))
geldimi kocacın :))

kız nergis bari kan verdinmi kaçta öğrenecez onları girip yazsaydın ya (

nevoşum bulantı hamileliğin her ayında ortaya çıkıp kaybolabilir ki...doktor da demişti...bir ara geri kaybolup tekrar dönebiliyo bile....ya biliyo musun doktora burda gitme konusunda biraz da galiba kötü bişeyle karşılaşmaktan korktuğum için tereddütteyim:1no2:yoksa ben ki durmayıp 7. gün test yapmışım sence bekleyebilir mitim...kociş yolda bugün geliyo bakalım belki pazartesi giderim şeytanın bacağını kırabilirsem...diğerinde doktora çok gidiyodum nevoşum 2 haftada bir gittim hep..bunda umursamıcam umursayınca bişeyler oluyo dedim...o yüzden korkuyorum işte ya kötü bişi sölerse doktor diye(((

evet ya nergissssssss........naptın....inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...

gökçem nasılsın kuşuuuuummmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…