Transfer sonrası sonuç bekleyenler

Sonlandı benim hamile olamadan kimyasal gebelik mis artmadi değerlerim dun negatif aldim
allah sabır versin ve en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.
canım benim mikroenjeksiyon, sat.14 nisan transferde 1 mayıs
hımmm..benmde transfer 1 mcayıs. 23 mayısta kontrole gitmeyi düşünüyorum..bakalım kaç kese görüleek rabbimin izni ile
Arkadaşlar bthcg değeri kaç olduğunda kalp atışları duyulur bilgisi olan var mı
6000-7000 değerlerinde sanırım...
ben diğer gebeliğimde 6+2 de görmüştüm.

ben de 23 mayıs da kalp atışını görmeye gidicem Allahın izniyle :) beraber yol alıyoruz desene :))

ben de 23 mayıs da kalp atışını görmeye gidicem Allahın izniyle :) beraber yol alıyoruz desene :))
yok :)) Balıkesir tarafı

çok heyecanlı...Allahım hayırla sonuçlandırsın inşaallah. 23 mayısta 5+6 oluyoruz rabbimin izniyle. duyarız umarım pıtpıtları.
görürüz demek daha doğru olur.10.haftadan önce dinletmior dr.

nickte 33 görünce mersin sandım

olsun canım dr lar hayırlısıyla duysunlarda bizler sonradan duysak da olur inşallah cumartesi günü birbirimize güzel haberler veririiiiiiiiiz :))))

Sağol canim insallah

Kizzlar ne olur bana da akil verin , bugun transfer sonrasi 6.gunum . Aklimdan atamiyorum ve stres yapıyorum . Test yapsam cikar mi acaba ?

Kizzlar ne olur bana da akil verin , bugun transfer sonrasi 6.gunum . Aklimdan atamiyorum ve stres yapıyorum . Test yapsam cikar mi acaba ?

Benimde 6.gunum sabah idrar testi yaptm silik cikti.dayanmaya calis kuzum

Arkadaşlar bu gün transferimin 7 günü (5 gün embriyosu ) sabah idrar testi yaptım ve tek çizgi gördüm .Ayın 22 test günüm nasıl dayanıcam .Çok kötüyüm ya keşke yapmaz olaydım .Yalınış göstere bilirmi arkadaşlar ?,tek şansımdı bu benim .:18:.

arkadaşım 5.gün eembriyosu olsa bile da çok erken canını sıkma boşu boşuna benimde 5.gün embriyosu olmasına rağmen 11.güne kadar sabrettim.sakın ama sakın üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…