7.haftada gözukuyor degılmıı
ben 6000 geçince duyuluyor diye gördüm 2 -3 sitede o yüzden sordum neyse çok teşekkür ederim yinedeKalp atışında hcg bağlı degıl canım
Sonlandı benim hamile olamadankimyasal gebelik mis artmadi değerlerim dun negatif aldim
hımmm..benmde transfer 1 mcayıs. 23 mayısta kontrole gitmeyi düşünüyorum..bakalım kaç kese görüleekcanım benim mikroenjeksiyon, sat.14 nisan transferde 1 mayıs
6000-7000 değerlerinde sanırım...Arkadaşlar bthcg değeri kaç olduğunda kalp atışları duyulur bilgisi olan var mı
hmm anladm canm nasılsın pekı şuann
11,4 tu canimm dun bakalım perşembe kaç olacak
Kaçıncı gün yaptın
allah sabır versin ve en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.
hımmm..benmde transfer 1 mcayıs. 23 mayısta kontrole gitmeyi düşünüyorum..bakalım kaç kese görüleekrabbimin izni ile
6000-7000 değerlerinde sanırım...
ben diğer gebeliğimde 6+2 de görmüştüm.
SİYAHZEYTİN33
mersin le bir alaka var mı?
ben de 23 mayıs da kalp atışını görmeye gidicem Allahın izniyle :) beraber yol alıyoruz desene :))
yok :)) Balıkesir tarafı
çok heyecanlı...Allahım hayırla sonuçlandırsın inşaallah. 23 mayısta 5+6 oluyoruz rabbimin izniyle. duyarız umarım pıtpıtları.
görürüz demek daha doğru olur.10.haftadan önce dinletmior dr.
nickte 33 görünce mersin sandım
olsun canım dr lar hayırlısıyla duysunlarda bizler sonradan duysak da olur inşallah cumartesi günü birbirimize güzel haberler veririiiiiiiiiz :))))[/QUOTE
inşallah inşallahhh.
diğer topikce sormuşsun burda cevaplıyım:)
ilk 3 ay kesinlikle ağda önermiyorlar...kasılmalara sebep olabiliyormuş..alışık olmasakta en iyisi jilet bence
ben diğer hamileliğimde de hep jilet kullandım.
gecmiş olsun canmm kaçıncı denemndı bu allah sabrını arttırsın
allah sabır versin ve en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.
hımmm..benmde transfer 1 mcayıs. 23 mayısta kontrole gitmeyi düşünüyorum..bakalım kaç kese görüleekrabbimin izni ile
6000-7000 değerlerinde sanırım...
ben diğer gebeliğimde 6+2 de görmüştüm.
Kaçıncı gün yaptın
10. Gün yapmistim iki gün sonra negatif cikti maalesef
Amin canim sağol ilk denememdi olmadı
allah yardımcın olsun canmmm demekkı vaktı daha gelmemişş üzülme birtanem olurmu
hmm anladm canm nasılsın pekı şuann
11,4 tu canimm dun bakalım perşembe kaç olacak
10. Gün yapmistim iki gün sonra negatif cikti maalesef
Benim de 9.gün 11.95 çıktı
Kizzlar ne olur bana da akil verin , bugun transfer sonrasi 6.gunum . Aklimdan atamiyorum ve stres yapıyorum . Test yapsam cikar mi acaba ?
Arkadaşlar bu gün transferimin 7 günü (5 gün embriyosu ) sabah idrar testi yaptım ve tek çizgi gördüm .Ayın 22 test günüm nasıl dayanıcam .Çok kötüyüm ya keşke yapmaz olaydım .Yalınış göstere bilirmi arkadaşlar ?,tek şansımdı bu benim .:18:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?