Transfer sonrası sonuç bekleyenler

listeye benide ekleyin arkadaşlar transfer tarihi:03.02.2010 test : 15.02.2010

ınşallah Allah bize bu mutlulugu taddırır... sonuç bekleyen arkadaslar inşallah tutmustur . burdan güzel haberlerinizi alırız....

deniz2222 sibel 12 kızlar bugün test gününüzmüş liste yavaş yavaş aşağı doğru geliyor sonuçları bildirirseniz sevinirim merak ettim

kızlar dün benim 8. günümdü.ben sanırım bugün adet olucam.akçam yoğun bir şekilde kahveye dönük bir lekelenme başaldı.
teste bile gerek görmüyorum artık.ben ayın 8 ini bile göremeyeceğim bu gidişle.

Moralini bozma bence hemen..önyargılı olumsuz düşünüp de iyi olabilecek bi sonucu Allah esirgesin kötüye çevirme..bir çok arkadaşımız bu yaşadığını belirtileri olarak anlatıyorlar..inşl. senden de güzel haberler duyarız.

kızlar bugün benim transfer dahil 7. günüm.ilk 4 gün sol kasığımda ağrı vardı.hatta ilk gün uyuyamadım bile.3 günden beri de adet sancısı gibi sancım var.bu sabah kalktım dedimki bugün adet olcam heralde.bu normalmi sizce.daha adetime 1 hafta var.yoksa erkenmi olacak.bilginiz varmı bu konuda?

.................................

Son düzenleme:
...................................

Son düzenleme:
Slm 23SM nasil gidiyor.Ben hala beklemedeyim.Daphnecandan haber yokmu merak ediyorum .Benim test günüm bugündü ama sonucu yarin verecekler.Ama bugün biraz ümitsizlik cöktü.

iyidir canım hayal kurarak zaman geçirmeye çalışıyorum. Sonucun inşallah (HAYIRLISIYLA) pozitiftir. haber vermeyi unutma.

daphnecaN hala kayıp. inş. güzel haberlerle döner.

............................

Son düzenleme:

canım bana eğer kanaman bile olsa test yaptır çünkü bu düşük tehlikesi veya dış gebelik belirtisi olabilir demişlerdi. allah korusun ama yine de test yap. hem çok erken değil mi adet olmak için.

Slm 23SM nasilsin.Benim sonuc yine negatif.Suan cok fazla üzgünüm.

canım hayırlısı olsun. sana üzülme gibi saçma bi cümle kurmayacağım. insanın ne kadar canı yanıyor iyi bilirim. ama hayırlısı böyleymiş diye düşünmek lazım.

Bungee umutsuzluğa kapılma yine de..gerçekten kurulacak cümle yok. kaçındı denemendi ? Rabbim bir gün seninde, benim de, tüm isteyenlerle yüzümüzü güldürecek inşl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…