Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

sudeizmir

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
439
160
23
Bugün 4.gün transferden sonra zaman geçmiyor benim gibi heyecanla sonuç bekleyen kimler var?

aslında pazar ama pazartesi yaptırcam, pazar günü bi idrar testi daha yapmayı planlıyotum, umarım hepimiz için iyi olur

ya bişi sorcam bu gebelik hesaplama dondurulmuşlarda nasıl oluyor biliyomusun, çünkü ben en son 9 ağustosta adet oldum, öyle yazınca 5 haftalık sayılıyor, ama benim yavrucak 5 günlükken transfer edildi 10 günde öyle geçti 15 günlük olması gerekmiyomu merak ettim

Bilmiyorum canım ama senin hesabın mantıklı geldi bana da
En güzeli kan sonucuna göre haftanın çıkması sanırım
Bu arada 5.gün hormon testi yapti mi dr un

transfer gününden öncesi için 14gün+2günde blast embriyo olduğu için ekleniyor yani senin transferden önce bebişin 16 günlük sayılıyor.bunun üzerine geçen 10günüde eklersen 26günlük hamilesin.

Kızlar hayırlı olsun. Benimde dokuz eylülde trasferim oldu. Belirtileriniz neler oldu ? Adet ağrınız var mı gaz problemi çekiyormusunuz ve az da olsa aktıntı oluyor mu ara ara

Kızlar hayırlı olsun. Benimde dokuz eylülde trasferim oldu. Belirtileriniz neler oldu ? Adet ağrınız var mı gaz problemi çekiyormusunuz ve az da olsa aktıntı oluyor mu ara ara
Benim bacak ağrım karında şişlik ara ara kasikta batma var
Bi de huyum değişti sabah erkenden uyanıyorum çok garip geldi bana

Benim trasferimde 11 eylulde oldu. Bende gece en az 2 kez kalkiyorum. Sabah 6da ayaktayim. Sanirim vucudumuz yorulmuyor. Siz devamli yatiyormusunuz. Benim yatinca basim dönüyor. Cogunlukla oturuyorum. Kabiz olmamak icin yaptiginiz bişeyler var mi

Aynen ben de gece çok uyanıyorum ilk 5 gün çok yattım oturdum dinledim ama artık çok yatmiyorum oturuyorum dolaşıyorum
Çok yatmak mantıklı değilmiş kabiz yapiyomus. Sabahları 4 -5 kayısı üzerine 1 bardak su içiyorum ama yine kabiz oluyorum.gün içinde çok hamur işi zararlı şeyler tuketmiyorum meyve sebze bol su bi de soda limon iç iyi geliyormuş
Doktorum duphalac diye bir surup verdi onu alıcam bugün çünkü herseye dikkat etmeme rağmen kabizlik oluyor. Sakın ıkinma ve tuvalete çıkmak önemli o yüzden bu 10 gün dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…