Bugün 4.gün transferden sonra zaman geçmiyor benim gibi heyecanla sonuç bekleyen kimler var?
Gözün aydın canım darısı başıma ve isteyen herkeseAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım darısı başıma ve isteyen herkese
O da olur canim insan kucağına alıncaya kadar rahat edemiyor sankiaminnn birde kan testinde çıksa iyice rahatlıyacam
Bilmiyorum canım ama senin hesabın mantıklı geldi bana daaslında pazar ama pazartesi yaptırcam, pazar günü bi idrar testi daha yapmayı planlıyotum, umarım hepimiz için iyi olur
ya bişi sorcam bu gebelik hesaplama dondurulmuşlarda nasıl oluyor biliyomusun, çünkü ben en son 9 ağustosta adet oldum, öyle yazınca 5 haftalık sayılıyor, ama benim yavrucak 5 günlükken transfer edildi 10 günde öyle geçti 15 günlük olması gerekmiyomu merak ettim
Bilmiyorum canım ama senin hesabın mantıklı geldi bana da
En güzeli kan sonucuna göre haftanın çıkması sanırım
Bu arada 5.gün hormon testi yapti mi dr un
Her drun uygulaması farklı olabilir canımyok test felan yapılmadı, benimki dondurulmuştu ondandır belki
transfer gününden öncesi için 14gün+2günde blast embriyo olduğu için ekleniyor yani senin transferden önce bebişin 16 günlük sayılıyor.bunun üzerine geçen 10günüde eklersen 26günlük hamilesin.aslında pazar ama pazartesi yaptırcam, pazar günü bi idrar testi daha yapmayı planlıyotum, umarım hepimiz için iyi olur
ya bişi sorcam bu gebelik hesaplama dondurulmuşlarda nasıl oluyor biliyomusun, çünkü ben en son 9 ağustosta adet oldum, öyle yazınca 5 haftalık sayılıyor, ama benim yavrucak 5 günlükken transfer edildi 10 günde öyle geçti 15 günlük olması gerekmiyomu merak ettim
Benim bacak ağrım karında şişlik ara ara kasikta batma varKızlar hayırlı olsun. Benimde dokuz eylülde trasferim oldu. Belirtileriniz neler oldu ? Adet ağrınız var mı gaz problemi çekiyormusunuz ve az da olsa aktıntı oluyor mu ara ara
5. Gunku hormon testi ne ise yariyormus.Bilmiyorum canım ama senin hesabın mantıklı geldi bana da
En güzeli kan sonucuna göre haftanın çıkması sanırım
Bu arada 5.gün hormon testi yapti mi dr un
Aynen ben de gece çok uyanıyorum ilk 5 gün çok yattım oturdum dinledim ama artık çok yatmiyorum oturuyorum dolaşıyorumBenim trasferimde 11 eylulde oldu. Bende gece en az 2 kez kalkiyorum. Sabah 6da ayaktayim. Sanirim vucudumuz yorulmuyor. Siz devamli yatiyormusunuz. Benim yatinca basim dönüyor. Cogunlukla oturuyorum. Kabiz olmamak icin yaptiginiz bişeyler var mi
Vücudunun gebeliğe hazır olup olmadın anlamak için eğer hormonların düşükse ilaç takviyesi yapiyolarmiş. Zaten ilaç kullanılıyor ama dozu arttiriyolar sanırım.5. Gunku hormon testi ne ise yariyormus.
Benden istemedi.Vücudunun gebeliğe hazır olup olmadın anlamak için eğer hormonların düşükse ilaç takviyesi yapiyolarmiş. Zaten ilaç kullanılıyor ama dozu arttiriyolar sanırım.
Sizden istedi mi dr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?