Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Aynen ben de gece çok uyanıyorum ilk 5 gün çok yattım oturdum dinledim ama artık çok yatmiyorum oturuyorum dolaşıyorum
Çok yatmak mantıklı değilmiş kabiz yapiyomus. Sabahları 4 -5 kayısı üzerine 1 bardak su içiyorum ama yine kabiz oluyorum.gün içinde çok hamur işi zararlı şeyler tuketmiyorum meyve sebze bol su bi de soda limon iç iyi geliyormuş
Doktorum duphalac diye bir surup verdi onu alıcam bugün çünkü herseye dikkat etmeme rağmen kabizlik oluyor. Sakın ıkinma ve tuvalete çıkmak önemli o yüzden bu 10 gün dikkat et
Ikinmadan tuvaletini yap aman kipirdama. Şu yazdiklarimizi baskasa okusa bunlar ne diyor der. Bi yasayan biliyor iste.

Ikinmadan tuvaletini yap aman kipirdama. Şu yazdiklarimizi baskasa okusa bunlar ne diyor der. Bi yasayan biliyor iste.
Aynen yaşayan bilir bunları erkekler okumasın zaten komik gelir gerçi o zaman belki ne çektiğimiz anlarlar.tuvalete çıkmak bile ne kadar önemli iste

kızlar bugün kan tahlilim yapıldı sonuç 982 çıktı, dr büyük olasılıkla ikiz gibi duruyor dedi, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayyy ne güzel. Ben de nasip olursa ikizim olsun çok istiyorum. Transfer sonrası kaçıncı gün değerin bu canım? İlk çocuğun mu olacak? Gönülden tebrik ederim darısı bize :)

Ayyy ne güzel. Ben de nasip olursa ikizim olsun çok istiyorum. Transfer sonrası kaçıncı gün değerin bu canım? İlk çocuğun mu olacak? Gönülden tebrik ederim darısı bize :)

transferden sonra 13. günüm ilk da hiç çocuğum yok. tş ederim rabbim herkese nasip eder inşallah

Kizlar transferden kac gun sonra disariya ciktiniz. Benim yarin 4. Gun daha hic cikmadim disari. Evde gezinip duruyorum. Yatmiyorum oturuyorum cogunlukla. Cok sikildim. Siz nasil vakit geciriyorsunuz.

Kizlar transferden kac gun sonra disariya ciktiniz. Benim yarin 4. Gun daha hic cikmadim disari. Evde gezinip duruyorum. Yatmiyorum oturuyorum cogunlukla. Cok sikildim. Siz nasil vakit geciriyorsunuz.
bende kan testi yaptirana kadar cikmamistim evim 5.kat ve asansor yok diye korkmustum aslinda...ama çıkan çok.

eski yazilarima bakarken okudum yazdiklarinizi..rabbim dileyen bekleyen herkese sizlerede hayirlisiyla nasip etsin inşallah biz artik gunleri sayiyoruz oglusumuza kavusmak icin darisi hepinizin başına inşallah..

bende kan testi yaptirana kadar cikmamistim evim 5.kat ve asansor yok diye korkmustum aslinda...ama çıkan çok.

eski yazilarima bakarken okudum yazdiklarinizi..rabbim dileyen bekleyen herkese sizlerede hayirlisiyla nasip etsin inşallah biz artik gunleri sayiyoruz oglusumuza kavusmak icin darisi hepinizin başına inşallah..
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi bizlere.

Benimde 7 Eylül'de transferim oldu ctesi kan vericem. Birde sanırım Sude sen İzmir de yaşıyorsun hangi hastanede yaptın transferi
Aynı gün olmuşuz ne güzel senin kaçıncı gün embriyosuydu
Ben medical parkta yaptırdım sen nerde yaptirdin transferi?

Aynı gün olmuşuz ne güzel senin kaçıncı gün embriyosuydu
Ben medical parkta yaptırdım sen nerde yaptirdin transferi?
Benim 3. Gün embriyosuydu kent te yaptırdım ben . Daha önceden dondurulmuşlarım oradaydı o yüzden orada oldum.hiç belirti yok ama merakla bekliyorum ctesiyi. Aslında internette baktığımda uzmanlar 6.haftaya kadar belirti olmaz diyorlar.belirti dediklerimiz aldığımız hormon ilaçlarından kaynaklanıyormuş.hakkımızda hayırlısı artık

Kizlar Benim bugun transfer gununu sayarsak 6. Gunum. Sabah crinone vajinal jeli kullanirken ucunda biraz kan oldu. Hemsireyi aradim hemen sorun yok. Icinde kalan kan pihtisi dedi. Pihti gibi degildi ama. Sorun yok panik yapma olabilir dedi. Boyle bisey yasayan varmi.

ben sonucu alana kadar çıkmadım, vakit öyle böyle geçiyo tv izledim hep

Hayirlica kucagina alirsin inşaallah. Guzel haberler aldikca bizede moral oluyor. Bu kacinci gun testi

tşk ederim darısı herkesin başına,idrar testini 10.gün yaptım çok silikti, 13.günde kan tahlili yaptırdım böyle çok yüksek çıktı, dr u aradım büyük olasılıkla ikiz ama ultrasondan tam netleştiririz dedi, bakalım hayırlısı olsun

Back
X