Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Tutmadı canım malesef kesin sonuç 30a düşmüş hcg. 2güne sıfırlanır zaten.kısmet olmadı...şu histeroskopi işi nasıl olur bilemiyorum.dr çok yormak istemiyorum seni dedi. 3aya yayalım dedi..birde yumurta rezervim az..o kadar umutsuzumki....
Bende ki problem de aynı yumurta rezervim o kadar azki...Korkuyorum hiç kalmayacak veya gelişmeyecek diye. menapoza girdiğimiz an herşey biter bizim için...Neyse sorunu tekrarla istersen sabote etmeyeyim...Bilgi ya da fikir sahibi olanlar yanıtlasın :) İnşallah hayırlısı olur canım üzülme...

Kızlar tanı amacıyla histeroskopi olanlar varmı? Dr um bunu önerdi bi bakalım detaylı dedi.çünkü tekrarlayan düşüklerim ve önce tutan sonra gelişmeyen tüp bebek tedavim var. Yaptıran ve faydasını gören varmı?
Histeroskopi yapmak sen düşük yaptıktan sonra mi aklına gelmiş o doktorcugun? hepsine kızıyorum. Bunlar bu işin okulunu okuyor. önce bütün tetkikleri yapar, embriyoyu engelleyen bütün herseyi elimine eder. ondan sonra transfer yaparsin. Bunlar böyle işte.....tekrarlayan düşükmüş. sanki sayısız deneme veya düşük yapacak yumurtamiz var. Aklın varsa o düşüğü bile yaptırma değil mi ama???

Histeroskopi yapmak sen düşük yaptıktan sonra mi aklına gelmiş o doktorcugun? hepsine kızıyorum. Bunlar bu işin okulunu okuyor. önce bütün tetkikleri yapar, embriyoyu engelleyen bütün herseyi elimine eder. ondan sonra transfer yaparsin. Bunlar böyle işte.....tekrarlayan düşükmüş. sanki sayısız deneme veya düşük yapacak yumurtamiz var. Aklın varsa o düşüğü bile yaptırma değil mi ama???
Okadar doğru söylüyosun ki..trombofili paneli yapıldı düşükten sonra risk grubunda çıktım.rahim filmi çekildi falan filan ama bu süreçte hep olanlar bize oluyo.bir nevi deneme tahtası...öyle bi hale geldimki hamile kalmaktan korkuyorum.şimdi bide yumurta sorunu çıktı.dediğin gibi kapıda bide erken menapoz varsa bittik...offf ki offf....

Ben de birşeyi merak ettim....betahcg 0,27 çıkan değer pazartesi yükselir mi? Doktora ilaca devam dedi...Kendimi kısıtlıyorum hala ne olur ne olmaz diye. ama bundan da sıkıldım...Özgürce kendimi kasmadan hareket etmek istiyorum...

Ben de birşeyi merak ettim....betahcg 0,27 çıkan değer pazartesi yükselir mi? Doktora ilaca devam dedi...Kendimi kısıtlıyorum hala ne olur ne olmaz diye. ama bundan da sıkıldım...Özgürce kendimi kasmadan hareket etmek istiyorum...
Biraz düşükmüş ama streste etkiliyo diyolar sakince bekleyip ilaçlarına devam et bende.hiç belli olmuyo bu iş.

Biraz düşükmüş ama streste etkiliyo diyolar sakince bekleyip ilaçlarına devam et bende.hiç belli olmuyo bu iş.
biraz iş yapmaya başladım ev işlerine azıcık başladım o nedenle sordum. Eşim yapıyor çoğunlukla ama makineye çamaşır atma, bulaşıklari toplama gibi işleri yapmaya başladım. mutfakta bulunan sandalye ağır biraz ama onları da hareket ettirmeye başladım.

Simdi ben mustafa bahceci hoca ile tlfla gorustum kes ilaclari dedi,ohhh be olmadigi belli boduna igne ilac devam edecektim.Valla uzuldum ama kafamda durum netlesti en azindan.Bendeki son durum bu

sanki sen doktoru biraz zorladin mi acaba?iğneden sıkıldım diye...
Mustafa hoca sence bu tecrube ve donanimdan sonra yonlendirilebilecek bi doktor mudur:)))
Yaa ben bile farkindayim milim olmayan bhcg nereye yukselsin,olmayan sey yukselir mi?Adam direk kendisi "kes kes ilaclari olmamis tmm" dedi ve ne yapacagimizi konusup simdiden bayramlasip kapattik.Bayramdan sonra yuzyuze konusacagiz,nasil yapariz vs diye

Mustafa hoca sence bu tecrube ve donanimdan sonra yonlendirilebilecek bi doktor mudur:)))
Yaa ben bile farkindayim milim olmayan bhcg nereye yukselsin,olmayan sey yukselir mi?Adam direk kendisi "kes kes ilaclari olmamis tmm" dedi ve ne yapacagimizi konusup simdiden bayramlasip kapattik.Bayramdan sonra yuzyuze konusacagiz,nasil yapariz vs diye
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. 5. Gün transferi idi değil mi
Benim durum gibi yanı.....bende çok umutlanamıyorum doktorun sözleri hep aklımda çok düşük başarı oranı demişti.....

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. 5. Gün transferi idi değil mi
Benim durum gibi yanı.....bende çok umutlanamıyorum doktorun sözleri hep aklımda çok düşük başarı oranı demişti.....
Yok benim doktorum embriyolar cok iyiydi diyor hala,neyse valla iki ay sonra bi daha denerim olmazsa da bu defteri kapatirim.Hayirlisiysa olsun,kismet artik

biraz iş yapmaya başladım ev işlerine azıcık başladım o nedenle sordum. Eşim yapıyor çoğunlukla ama makineye çamaşır atma, bulaşıklari toplama gibi işleri yapmaya başladım. mutfakta bulunan sandalye ağır biraz ama onları da hareket ettirmeye başladım.
anladım canım.çok yüklenme yinede işe güce boşver..inşallah yükselir değerin.

Kendi halime ayrı üzülüyorum,olumsuz sonuç alanlara ayrı...bu kadar sulugöz değilimdir normalde şimdi herşeye herkese ağlıyorum ya ilaçlardanmıdır nedir.

Çok özel olmazsa ne kadara mal oldu tedavin? Sanırım Bahçecide yaptırdın dimi
Yoo ozel degil yazarim normal tup bebek paketi 6.750 arti ilaclar.Bizim paket olmadi cunku ben yumurta dondurmustum bekarken,yasim ilerliyor diye oyle yapmistim.O yuzden ben yumurta toplama arti ilaclar arti transfer ucreti olarak verdim.
Simdi tekrar denerken standart paketi odeyecegim.
Bi kagit vardi verdikleri,herseyin ucreti yaziyor bulursam fotosunu ceker koyarim

Yoo ozel degil yazarim normal tup bebek paketi 6.750 arti ilaclar.Bizim paket olmadi cunku ben yumurta dondurmustum bekarken,yasim ilerliyor diye oyle yapmistim.O yuzden ben yumurta toplama arti ilaclar arti transfer ucreti olarak verdim.
Simdi tekrar denerken standart paketi odeyecegim.
Bi kagit vardi verdikleri,herseyin ucreti yaziyor bulursam fotosunu ceker koyarim
Normal tüp bebek paketi dediğin yumurta toplama ile transfer oluyor dimi?

Valla o kadar olmuyor bahcecide, 10bine yakin birsey oluyor,paket olursa
Ama su da vardi bu da vardi paket disinyumurta havuzu vs olursa ucret kabariyor tabiii

Back
X