Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülme arkadaşım. Birşey olmaz ama bundan sonra dikkat et. Eğilme, uzanma yükseğeKizlar daha once de yazdim ama dun transferim oldu bugun biraz agir kaldirdim bilseydim agir oldugunu kaldirmazdim sizde de agir kaldiran var mi??
Bana dr hemen bıraktırmıştı canımBişey sorucam kızlar, sonucu olumsuz olanlar ilaçlarınızı nasıl bıraktınız azar azar mı birdenmi kestiniz?
İnşallah tez zamanda güZel haberler verirsinAmin canım...Anneme üzüldüm belki de kendimden çok. O çok umutluydu...Ama geçti, hayat devam ediyor...Hepinize bu yolda başarılar diliyorum. Sağlıklı hamilelik ve doğumlar yaşarsınız inşallah. İnşallah ben de bir süre sonra aranıza katılırım :))
Kaldırma acelesi olmayan hiç bişey yapma ben 10 gündür çöp kaldırmıyorum az mı emek veriyoruz sabır edin iş güç olur yeterki bebişler gelsinKizlar daha once de yazdim ama dun transferim oldu bugun biraz agir kaldirdim bilseydim agir oldugunu kaldirmazdim sizde de agir kaldiran var mi??
Anladım canım.peki birden bırakınca herhangi bir sorun yaşadınmı?malum ilaçlarımız hormon kortizon vs.Bana dr hemen bıraktırmıştı canım
sagol canim insallah olmazÜ
üzülme arkadaşım. Birşey olmaz ama bundan sonra dikkat et. Eğilme, uzanma yükseğe
evet evet bencede oyle ama ben 3 4 tepsiyi kenara koyacaktim onlarin icinde agir biseyler daha varmis gordum toplamda esimle olctuk 4 kilo cikti sanirim 4 kilodan bisey olmazKaldırma acelesi olmayan hiç bişey yapma ben 10 gündür çöp kaldırmıyorum az mı emek veriyoruz sabır edin iş güç olur yeterki bebişler gelsin
benim transferim dun oldu bi kac gun sonra cikacagim yola dr.um izin verdi hatta iptal etmistik kizdi iptal etmeyin dediMerhaba, transferden sonra 5-6 saatlik yola çıkan oldu mu acaba? Olduysa sonucu belli olan varsa yazabilir mi? Ya da doktorunuz bu konuda ne dedi? Benim transferim muhtemelen ya arefe ya da bayram günü olacak. Şehir dışına çıkmak zorunda kalabilirim. O yüzden merak ediyorum.
Hayır canım hiçbir sıkıntı yaşamadım.Anladım canım.peki birden bırakınca herhangi bir sorun yaşadınmı?malum ilaçlarımız hormon kortizon vs.
Ben transfer günü ya da ertesi gün yola çıkmak zorunda kalabilirim o yüzden tedirginim ☹benim transferim dun oldu bi kac gun sonra cikacagim yola dr.um izin verdi hatta iptal etmistik kizdi iptal etmeyin dedi
benim tavsiyem transfer günü yola çıkma. zaten 24 saat sonrası için seyahat izni veriliyor. sen yine de bunu doktorunla konuşmalisinBen transfer günü ya da ertesi gün yola çıkmak zorunda kalabilirim o yüzden tedirginim ☹
hemen ayni gun yada ertesi gun degil 3.gunde yola cikiliyor canim. Ama dr.unla gorus izin verirse cikBen transfer günü ya da ertesi gün yola çıkmak zorunda kalabilirim o yüzden tedirginim ☹
Canim cok gecmis olsun inan cok üzüldüm. Umarim bi mucize olur ve ptesi degerin artar, dua ediyorum senin icin. Rabbim dualarimizi duyacak ve anneligi yasatacak sana.benim tavsiyem transfer günü yola çıkma. zaten 24 saat sonrası için seyahat izni veriliyor. sen yine de bunu doktorunla konuşmalisin
Çok teşekkür ederim canım ama düşük bir ihtimal...o,27 çıkan bir değerin artacağını sanmıyorum, artsa bile herhalde en fazla 0,5 olur. Sıfır olan bir rakam nasıl katlansınki. Allah hayırlısını versin. Umudum tükeniyor...Amh değerim ok düşük.Canim cok gecmis olsun inan cok üzüldüm. Umarim bi mucize olur ve ptesi degerin artar, dua ediyorum senin icin. Rabbim dualarimizi duyacak ve anneligi yasatacak sana.
Nette araştırma yapıyorum. Hangi merkezi seçsem diye. Bütün merkezler ful doluymuş hastalar çok bekliyor ve gereken ilgiyi görmüyormuş...İstisnasız bütün merkezlerde yazmışlar bunu...İnşallah duan kabul olur iyi niyetli arkadaşım benimCanim cok gecmis olsun inan cok üzüldüm. Umarim bi mucize olur ve ptesi degerin artar, dua ediyorum senin icin. Rabbim dualarimizi duyacak ve anneligi yasatacak sana.
Canım sen hangi ildeydin?Recai Pabuçcu yu (centrum) denesem mi bilmiyorum. Adam çok meşgulmüş...
Ankarada yaptıriyorum bana yakin olduğu için ama Ankarada yaşamıyorum. Küçük bir ildeyim...Canım sen hangi ildeydin?