Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kizlar daha once de yazdim ama dun transferim oldu bugun biraz agir kaldirdim bilseydim agir oldugunu kaldirmazdim sizde de agir kaldiran var mi??

Amin canım...Anneme üzüldüm belki de kendimden çok. O çok umutluydu...Ama geçti, hayat devam ediyor...Hepinize bu yolda başarılar diliyorum. Sağlıklı hamilelik ve doğumlar yaşarsınız inşallah. İnşallah ben de bir süre sonra aranıza katılırım :))
İnşallah tez zamanda güZel haberler verirsin :dua::KK200:

Kizlar daha once de yazdim ama dun transferim oldu bugun biraz agir kaldirdim bilseydim agir oldugunu kaldirmazdim sizde de agir kaldiran var mi??
Kaldırma acelesi olmayan hiç bişey yapma ben 10 gündür çöp kaldırmıyorum az mı emek veriyoruz sabır edin iş güç olur yeterki bebişler gelsin

Merhaba, transferden sonra 5-6 saatlik yola çıkan oldu mu acaba? Olduysa sonucu belli olan varsa yazabilir mi? Ya da doktorunuz bu konuda ne dedi? Benim transferim muhtemelen ya arefe ya da bayram günü olacak. Şehir dışına çıkmak zorunda kalabilirim. O yüzden merak ediyorum.

Ü

üzülme arkadaşım. Birşey olmaz ama bundan sonra dikkat et. Eğilme, uzanma yükseğe
sagol canim insallah olmaz

Kaldırma acelesi olmayan hiç bişey yapma ben 10 gündür çöp kaldırmıyorum az mı emek veriyoruz sabır edin iş güç olur yeterki bebişler gelsin
evet evet bencede oyle ama ben 3 4 tepsiyi kenara koyacaktim onlarin icinde agir biseyler daha varmis gordum toplamda esimle olctuk 4 kilo cikti sanirim 4 kilodan bisey olmaz

Merhaba, transferden sonra 5-6 saatlik yola çıkan oldu mu acaba? Olduysa sonucu belli olan varsa yazabilir mi? Ya da doktorunuz bu konuda ne dedi? Benim transferim muhtemelen ya arefe ya da bayram günü olacak. Şehir dışına çıkmak zorunda kalabilirim. O yüzden merak ediyorum.
benim transferim dun oldu bi kac gun sonra cikacagim yola dr.um izin verdi hatta iptal etmistik kizdi iptal etmeyin dedi

Benim transfer islemim bittikten sonra hadi kalkip odaya gecebilirsin dediler. Sedye veya sandalyeyle goturmediler yuruyerek gectim odaya. Hemen tuvalete gidebilirsin bi sorun yok ve hemen cikabilirsiniz hastaneden dediler 15 dk kadar yatakta yatip sonrasinda tuvalete girip ciktim hastaneden. 1 saatlik mesafedeydi ablamin evi oraya gidecektik. Giderken bi kafeye ugrayip turk kahvesi ictim daha sonra bi avmye gidip karnimizi doyurduk, sonra ablama gittik. Orda da genelde oturdum surekli yatmadim. Yani demem o ki wcye gitmeyi yola cikmayi falan cok sorun etmeyin sonucta hoplaya ziplaya yapmiyoruz hic bir hareketi, dikkatli ve sakin olduktan sonra gunluk yasantimiza devam edebiliriz.

benim tavsiyem transfer günü yola çıkma. zaten 24 saat sonrası için seyahat izni veriliyor. sen yine de bunu doktorunla konuşmalisin
Canim cok gecmis olsun inan cok üzüldüm. Umarim bi mucize olur ve ptesi degerin artar, dua ediyorum senin icin. Rabbim dualarimizi duyacak ve anneligi yasatacak sana.

Canim cok gecmis olsun inan cok üzüldüm. Umarim bi mucize olur ve ptesi degerin artar, dua ediyorum senin icin. Rabbim dualarimizi duyacak ve anneligi yasatacak sana.
Çok teşekkür ederim canım ama düşük bir ihtimal...o,27 çıkan bir değerin artacağını sanmıyorum, artsa bile herhalde en fazla 0,5 olur. Sıfır olan bir rakam nasıl katlansınki. Allah hayırlısını versin. Umudum tükeniyor...Amh değerim ok düşük.

Nette araştırma yapıyorum. Hangi merkezi seçsem diye. Bütün merkezler ful doluymuş hastalar çok bekliyor ve gereken ilgiyi görmüyormuş...İstisnasız bütün merkezlerde yazmışlar bunu...İnşallah duan kabul olur iyi niyetli arkadaşım benim

Back
X