Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kizlar transeferim.bayram.oncesi.e geliyor napicam ben bayramda nasil di.lenicem offf :(

Kizlar transeferim.bayram.oncesi.e geliyor napicam ben bayramda nasil di.lenicem offf :KK43:
Canım benim biz bebişlerimiz için az emek harcamıyoruz maddi manevi her yönden. Bence doktorun önerisi nasılsa onun dışına çıkmamaya çalış sonra başka bir nedenle bile tutınamasa hep aklında kalır keşke şöyle yapsaydım böyle yapsaydım diye. Gereken ne ise onu yap bence. Naçizane tavsiyem sana canım

Kızlar idrar testi yaptim sabah silikti şimdi hiçbişey yok
Tatlım gebelik testlerini sabah ilk idrarla yapman doğru olur çünkü vücudunda gebelik hormonu varsa en yoğun sabah ilk idrarında bulunur gün içerisindeki diğer idrarlarda genelde daha az bulunur. Umarım bu nedenle böyle olmuştur. İstersen sabah bi daha yap. Hakkında hayırlısı canım. Testin ne marka?

Miratech canım şimdi yaptım yine yok bişey
Canım ben bir defa miratechle çok bariz 2 çizgi gördüm ve inanamadım acayip mutlu oldum ama aynı gün kan verdim ve negatif çıktı malesef. Bu marka iyi kötü bişey diyemem ama benim başıma gelince bi daha kullanmadım o markayı. Bazı marka testler cidden hatalı veriyor bebetime da iyi değil mesela. Bulabilirsen mavi çizgi pyroclinic falan var ondan al istersen. İnş bebişin seninledir ve sonucu pozitif olur inş. Test yaparsan da kesinlikle sabah ilk idrarla yap tatlım. Allah hakkımızda hayırlısını versin inş

Canım benim biz bebişlerimiz için az emek harcamıyoruz maddi manevi her yönden. Bence doktorun önerisi nasılsa onun dışına çıkmamaya çalış sonra başka bir nedenle bile tutınamasa hep aklında kalır keşke şöyle yapsaydım böyle yapsaydım diye. Gereken ne ise onu yap bence. Naçizane tavsiyem sana canım
Haklisin canm yapmaya calisicam ins . stres olmazsam ben biraz pimpirikli rahat duramayan biriyim :( sabir cekicem heralde bol bol

Canım ben bir defa miratechle çok bariz 2 çizgi gördüm ve inanamadım acayip mutlu oldum ama aynı gün kan verdim ve negatif çıktı malesef. Bu marka iyi kötü bişey diyemem ama benim başıma gelince bi daha kullanmadım o markayı. Bazı marka testler cidden hatalı veriyor bebetime da iyi değil mesela. Bulabilirsen mavi çizgi pyroclinic falan var ondan al istersen. İnş bebişin seninledir ve sonucu pozitif olur inş. Test yaparsan da kesinlikle sabah ilk idrarla yap tatlım. Allah hakkımızda hayırlısını versin inş
Canım şimdi aradan saatler geçmiş test böyle 2.çizgi çıkmış ama kırmızı dağınık anlamadım bi şey

Kizlar cnm cok sikildi. Bugun 7. Gun sabah wcye biraz isal gibi ciktim. Kabiz olmamistim ama boylede olmamisti. Bide sabah baktigimda leke miktari birazcik daha artmisti. Drumada ulasamiyorum. Boyle bisey duymusmuydunuz. Test gunum pzts nasil bekliyceksem.

Kizlar cnm cok sikildi. Bugun 7. Gun sabah wcye biraz isal gibi ciktim. Kabiz olmamistim ama boylede olmamisti. Bide sabah baktigimda leke miktari birazcik daha artmisti. Drumada ulasamiyorum. Boyle bisey duymusmuydunuz. Test gunum pzts nasil bekliyceksem.
Progestan falan kullanıyomusun canım dr ilac verdi mi

Haklisin canm yapmaya calisicam ins . stres olmazsam ben biraz pimpirikli rahat duramayan biriyim :KK43: sabir cekicem heralde bol bol
Sakın ağır bir şey yapma canım ben ilk bebeğimi öyle düşürdüm tüp bebek de değildi normal yolla idi .transfer sonrası dinlenmem lazım bebeğin ve sen daha önemlisiniz unutma

Crinone, prednol, estrofem , folbiol, aspirin kullaniyorum. Senin transferinle benimki cok yakindi sanirim. Crinone progesteron iceriyor sanirim.
Ben crinone dışında progestan da kullanıyorum o yüzden sordum bol bol dinlen canım o zaman
Kendi dr na ulaşmaya çalış

Haklisin canm yapmaya calisicam ins . stres olmazsam ben biraz pimpirikli rahat duramayan biriyim :KK43: sabir cekicem heralde bol bol
Yapımız aynı gibi. Ama bu huyumuzu bırakmamız lazım canım hem kendimiz hem bebişler için

Son düzenleme:
Canım başka bir doktora görünsen işinde uzman iyi bi doktora. Belki progestan iğne vs verir. Neden leke geliyor ne yapılabilir bakar

Back
X