Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Ayın 10 da transferım oldu kızlar.. 5. Gun embrıyosu 1 kalite oldugu soylendı.
3. Gunu cok şiddetli bır agrım oldu karın ve belde. Bıraz demoralize oldum :(
Buna benzer agrılar yasayanınız oldu mu??

Ayın 10 da transferım oldu kızlar.. 5. Gun embrıyosu 1 kalite oldugu soylendı.
3. Gunu cok şiddetli bır agrım oldu karın ve belde. Bıraz demoralize oldum :KK43:
Buna benzer agrılar yasayanınız oldu mu??
Benimde cok agridi 5. Gune kadar devam etti dun yani 6. Gun kesildi agrilarim crione jelin yan etkilerinde yaziyo agri yaptigi.hatta duzenli kullanimda agrinin kesilecegi yaziyordu.dert etme o yuzden.ins tutunmustur bebisin

Kizlar ben bugun kan testi yaptirdim sonuc 415 cikti. Bugun 8. Gunumdu transfer sonrasi ve iki gundur kasiklarimda adet oncesi kendini gosteren bir agri vardi. Esime dedim bitsin bu iskenceli bekleyis gel kan verelim. Bana 5. Gun embroyosu transfer edilmisti 2 tane. Kizlar gercekten sakin adet oluyorum diye uzulmeyin ben bugun adet olacagimi dusunerek gittim. Cunku adet sancisindan baska belirtim yoktu. Darisi tum bekleyenlerin basina insallah isteyen herkes bu guzel sonucu alir.

Ins canm cokkkkkk sevindim allah tamamna erdirsin rabbim saglkla kucagna almayida nasip etsin darisu bize ve tum isteyenlere olsun diyelm

Kizlar ben bugun kan testi yaptirdim sonuc 415 cikti. Bugun 8. Gunumdu transfer sonrasi ve iki gundur kasiklarimda adet oncesi kendini gosteren bir agri vardi. Esime dedim bitsin bu iskenceli bekleyis gel kan verelim. Bana 5. Gun embroyosu transfer edilmisti 2 tane. Kizlar gercekten sakin adet oluyorum diye uzulmeyin ben bugun adet olacagimi dusunerek gittim. Cunku adet sancisindan baska belirtim yoktu. Darisi tum bekleyenlerin basina insallah isteyen herkes bu guzel sonucu alir.
Cok guzel bi haber tebrik ederim.Rabbim bilir ama sizin ikiz sanirim bebekleriniz.hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah .bizim icinde dua edin

Cok guzel bi haber tebrik ederim.Rabbim bilir ama sizin ikiz sanirim bebekleriniz.hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah .bizim icinde dua edin
Ins canm cokkkkkk sevindim allah tamamna erdirsin rabbim saglkla kucagna almayida nasip etsin darisu bize ve tum isteyenlere olsun diyelm
Amin canim insallahh herkesin kucağı bebişle dolar inşallah

Cnm hayırlı olsun .. Karın agrım cok şiddetlı oldu gectı ara ara belime vuran bır agrı var. Bende bu durumdan öturu umutsuzluğa kapıldım:(
Sız transfer gunu dahıl 8. Gun mu transferden sonrakı 8. Gun mu test yaptırdınız. Bende 5. Gun embrıyosu fakat hıc içime dogmuyo:(

Cnm hayırlı olsun .. Karın agrım cok şiddetlı oldu gectı ara ara belime vuran bır agrı var. Bende bu durumdan öturu umutsuzluğa kapıldım:KK43:
Sız transfer gunu dahıl 8. Gun mu transferden sonrakı 8. Gun mu test yaptırdınız. Bende 5. Gun embrıyosu fakat hıc içime dogmuyo:KK43:
Canm benm oyle dusunme iyi düsün iyi olsn pozitif olmaktn baska caremz yok her seyi rabbim bilir dilerim hakknda en hayrlisi en guzeli olsn

Oncelikle cok sevindim canm bizede dua et banada 5. Gun embriyosu kondu agrilarim kesildi ara ara kasiklarima agri girip cikiyo goguslerimde falanda hic agri yok acaba cuma tahlilmi yaptirsam pazartesi normalde tahlil gunum blast ya benimde cikarmi 8. Gunde iki tane konmustu buarada

selam,
Benimde 5. gün transferi oldu kızlar. Bugün transfer yapılalı 9. gün 20 ekimde kan testine gidicem kısmetse çok heyecanlıyım :)

Kızlar benim sonuç pozitifti doktoum 7.haftanın sonunda çağırdı kese görmeye ve kalp atışı içim bir gittik ne bebek var ne kalp atışı acil testler yapıldı beta hcg 28661 çıktı en son ve kürtajla alındı :( mol gebelik diye bir şey olmuş ilk defa duyuyorum hemen patolojiye yollandı sonuç bekliyoruz çarşamba çıkıcak :S :S 2 seneye yakon hamilelik yalan oldu :(

Kızlar benim sonuç pozitifti doktoum 7.haftanın sonunda çağırdı kese görmeye ve kalp atışı içim bir gittik ne bebek var ne kalp atışı acil testler yapıldı beta hcg 28661 çıktı en son ve kürtajla alındı :KK43: mol gebelik diye bir şey olmuş ilk defa duyuyorum hemen patolojiye yollandı sonuç bekliyoruz çarşamba çıkıcak :S :S 2 seneye yakon hamilelik yalan oldu :KK43:
Aynı durumdayım canım. 7 haftada bır heyecan gıdıp duyduklarım karsısında cok sarsıldım.bugun kurtajım var. Bır önerın var mı kürtaj öncesı:(:(
Mutlaka bende arastırılmasını ıstıcem

Back
X