- 15 Ekim 2016
- 49
- 21
- 3
Tek embriyo mu canımTransferinin 7 günü 3.gun embriyosu sabırsızlıkla tahlil gününü bekliyorum salı günü tahlilim yApicam vakit bi turlu gecmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek embriyo mu canımTransferinin 7 günü 3.gun embriyosu sabırsızlıkla tahlil gününü bekliyorum salı günü tahlilim yApicam vakit bi turlu gecmiyor
Benim 2 embriyo. Beklemek çok zor, hiç zaman gecmiyoEvet ilk denemem tek embriyo. Senin ki
EvetSen özelde mi yaptirdin?
Hiç belirti oluyor muTransferinin 7 günü 3.gun embriyosu sabırsızlıkla tahlil gününü bekliyorum salı günü tahlilim yApicam vakit bi turlu gecmiyor
Benim de yok, mumkun oldugunca dinlenmeye çalısiyorum. Insallah güzel sonuçlar alırızBenim normal geçiyor belirtim yok. Sizde varmı. Gercekten vakit geçmiyor. Allah yüzümüze güler insallah
Hep tek düşunuyordum ama yaştan dolayi göze alamadm. Allah hayirla saglikla nasip etsin hepimize. İlk gunlerde biraz batma gbi agrı oldu mu sizde de, biraz endişelendim, agrım var 2 gündur.Inşallah
Insallah.. belirti icin daha erken, ben başka bi sorun mu var diye endiselendmBenim transferden sonra hep kadiklarimda agri vardi su 2 gundur biraz daha hafif onun disinda birsey hissetmiyorum Kanda pozitifi gorelim saglicakla kucagimiza alalimda belirti olmasada olur![]()
Bolbol dinlen agir kaldirma agrilar genelde oluyo kotu bisi yoktur canim endiselenme insallah guzel sonuclarimiz olsunInsallah.. belirti icin daha erken, ben başka bi sorun mu var diye endiselendm
Sagolasin, aminnnn sevinelim insallahBolbol dinlen agir kaldirma agrilar genelde oluyo kotu bisi yoktur canim endiselenme insallah guzel sonuclarimiz olsun![]()
Senin kaçinci denemen canımBolbol dinlen agir kaldirma agrilar genelde oluyo kotu bisi yoktur canim endiselenme insallah guzel sonuclarimiz olsun![]()
Selam hanımlar bende Allah'ın izniyle başladım tedaviye Rabbim yüzümüzü güldürsün 2 gündür cetrotide iğne vuruluyorum ama sanki yumurtlama akıntım var gbi siz de oldu mu böyle bişey bide yumurtalıklarınız çok ağrıdı mı yoksa normal bi ağrı mı oldu deneyiminiz nedir[/QUOToE]
Bende böyle akın yi olmadı ama catlatma iğnesi vurdugun zaman agrilarim oluyordu hafif
Benim 3.denemem 1.den bir oglum var 2.negatif 3.insallah hayirlisi ile pozitif olurSenin kaçinci denemen canım