Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Vallaaa bizim doktorun listesinde kagitta direk igne yazio,bazi doktorlar ignenin ustun oldugunu dusunup onu tercih edio
hatta dun transfer sirasinda hemsireye tekrar dr.a sormasi icin rica ettim sordu geldi. Dr. Yumurtaliklari iyi e2 duzeyi yuksek ileride patlar catlarsa benim basima gelmesin dedi :D belki size bu sert geldi ama benim dr. Hep boyle ama bir o kadar da yufka yurekli guveniyorum ona o yuzden kullanmiyorum igne

Bildiğim kadarıyla yoktu tüp bebekte rezervimin azaldığını öğrendim.
anladim canim belki bu yuzden ikisini vermistir

hatta dun transfer sirasinda hemsireye tekrar dr.a sormasi icin rica ettim sordu geldi. Dr. Yumurtaliklari iyi e2 duzeyi yuksek ileride patlar catlarsa benim basima gelmesin dedi :KK70: belki size bu sert geldi ama benim dr. Hep boyle ama bir o kadar da yufka yurekli guveniyorum ona o yuzden kullanmiyorum igne

Evet canım riske atmak istemedi.tabi bunun dışında 10a yakın ilacım daha var.ama hayatımda hiçbir ilaç progestan kadar zorlamadı beni.

Evet canım riske atmak istemedi.tabi bunun dışında 10a yakın ilacım daha var.ama hayatımda hiçbir ilaç progestan kadar zorlamadı beni.
peki fitili tane olarak kac tane koyuyorsun ben gunde toplam 6 tane koyuyorum. Birde geri geliyo ya ona nasil cozum buldun?

hatta dun transfer sirasinda hemsireye tekrar dr.a sormasi icin rica ettim sordu geldi. Dr. Yumurtaliklari iyi e2 duzeyi yuksek ileride patlar catlarsa benim basima gelmesin dedi :KK70: belki size bu sert geldi ama benim dr. Hep boyle ama bir o kadar da yufka yurekli guveniyorum ona o yuzden kullanmiyorum igne

Yooo sert falan gelmedi cunku tanimiyorum bile senin doktorunu,ama her doktorun kendine gore bir protokolu var, ve hepimiz kendi doktorumuz ne derse mecbur uyuyoruz.Benim doktorum da turkiyenin en iyilerinden,bir kere sordum ve igne daha ustun dedi,simdi ona tekrar sormamin bir alemi olmazdi.
Haaa bugun kan sonucu yok gibi dusuk cikarsa arar sorarim cunku artik gecerli bi dayanagim var:)cidden popolar mahvoldu:(

Günde 3 tane canım sabah öğlen akşam.valla ittiriyorum parmakla sonra 15dk filan hiç kalkmıyorum.bi kısmı geri çıkıyo ama giden gidiyodur
ayy biraz olsun rahatladim bu pimpirikliligimi napcam bilmiyorum ya tekrar sordum hemsireye kadin beni deli zannedecek :D

Yooo sert falan gelmedi cunku tanimiyorum bile senin doktorunu,ama her doktorun kendine gore bir protokolu var, ve hepimiz kendi doktorumuz ne derse mecbur uyuyoruz.Benim doktorum da turkiyenin en iyilerinden,bir kere sordum ve igne daha ustun dedi,simdi ona tekrar sormamin bir alemi olmazdi.
Haaa bugun kan sonucu yok gibi dusuk cikarsa arar sorarim cunku artik gecerli bi dayanagim var:)cidden popolar mahvoldu:KK43:
ah canim insallah yuksek cikacak moralini yuksek tut olur mu cektigimiz bu sıkintılarin hepsi geride kalsin

Olumlu sonuclari tebrik ediyorum,ben de biraz once erken gebelik testini yaptim.Negatif cikti,valla kan vericem eger negatifse her gun bu korkunc igneyi olmak istemiyorum,kalcalarim mahvoldu.Sonuca gore doktorumu arayacagim.
Saglik olsun naapalim:)
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bende geçen tedavimde o iğneyi olmuştum ve İnan mahvoldum. İnim inim inledim kalçamın ağrısından ve en kötüsüde yapacak hiçbirşeyin olmayışı. Ben buz kasedi falan koyuyordum artık. Fazla kolonyalı pamuk yapmaktan soyul soyul olmuştu kalçam. Bu tedavimde dr uma rica ettim ve pruluton depot verdi. O daha rahat

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bende geçen tedavimde o iğneyi olmuştum ve İnan mahvoldum. İnim inim inledim kalçamın ağrısından ve en kötüsüde yapacak hiçbirşeyin olmayışı. Ben buz kasedi falan koyuyordum artık. Fazla kolonyalı pamuk yapmaktan soyul soyul olmuştu kalçam. Bu tedavimde dr uma rica ettim ve pruluton depot verdi. O daha rahat
Bi daha denemezsem sirf bu igne yuzunden diyebilirim
Neyse hayirlisi olsun,ben cok gec evlendim daha yeni evlendik ve ilk denemem o yuzden gercekten ya tutarsa mantigiyla oldu.
Cok da sasirmadim bu sonuca ve rahatim yani pek uzulemedim bile,bekliyormusum resmen.
Insallah benden genc olup coook isteyenlere versin allah,bu yasta bana azcik zor geldi,rahata alismisim yalan yok:)))

Bi daha denemezsem sirf bu igne yuzunden diyebilirim
Neyse hayirlisi olsun,ben cok gec evlendim daha yeni evlendik ve ilk denemem o yuzden gercekten ya tutarsa mantigiyla oldu.
Cok da sasirmadim bu sonuca ve rahatim yani pek uzulemedim bile,bekliyormusum resmen.
Insallah benden genc olup coook isteyenlere versin allah,bu yasta bana azcik zor geldi,rahata alismisim yalan yok:)))
Kac yasindasin? InsAllah RAbbim nasip eder, ayni gün transfer olduk ve ayni sonucu aldik,
Ben hayirlisi diyorum ama yinede icim yaniyor
Belki kan'da farkli cikar ümidiyle senin sonucunu bekliorim
Burda test tarihi gelmeden kan'da bakmiyorlar

Kac yasindasin? InsAllah RAbbim nasip eder, ayni gün transfer olduk ve ayni sonucu aldik,
Ben hayirlisi diyorum ama yinede icim yaniyor
Belki kan'da farkli cikar ümidiyle senin sonucunu bekliorim
Burda test tarihi gelmeden kan'da bakmiyorlar
Ben ozel bi laboratuvara gidip verdim,kimse gununu fln sormuo paraya bakiyor vallaaaa:)
44 yasindayim
Sen ne yaptin,idrarda mi bakmistin?ilaca devam mi biraktin mi?

Back
X