Evet progestan.günde 2dozD Ddd111Hopeneverends igne beni yuruyemeyecek hale getirdi (progestani diyorsunuz degil mi) dr.um bana igneyi birak dedi. Fitil kullaniyordum zaten ona devam ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet progestan.günde 2dozD Ddd111Hopeneverends igne beni yuruyemeyecek hale getirdi (progestani diyorsunuz degil mi) dr.um bana igneyi birak dedi. Fitil kullaniyordum zaten ona devam ediyorum
peki igne mi yoksa fitil mi?Evet progestan.günde 2doz
44 :) 34 de neymis:)))34 oldum geçen hafta.sen?
Benim doktor igneve devam demisti bakalim su tahlile gore ariicam benD Ddd111Hopeneverends igne beni yuruyemeyecek hale getirdi (progestani diyorsunuz degil mi) dr.um bana igneyi birak dedi. Fitil kullaniyordum zaten ona devam ediyorum
Günde 3 doz fitil. 2 doz iğnepeki igne mi yoksa fitil mi?
:))44 :) 34 de neymis:)))
simdi hemsiresini aradim yine dayanamadim cunku fitilde geri cikiyor hemsire herkese igne verilmiyor zaten dediBenim doktor igneve devam demisti bakalim su tahlile gore ariicam ben
yumurtlaman yumurtaliklarin nasil peki canim herhangi bi sorun var miGünde 3 doz fitil. 2 doz iğne
Vallaaa bizim doktorun listesinde kagitta direk igne yazio,bazi doktorlar ignenin ustun oldugunu dusunup onu tercih ediosimdi hemsiresini aradim yine dayanamadim cunku fitilde geri cikiyor hemsire herkese igne verilmiyor zaten dedi
Bildiğim kadarıyla yoktu tüp bebekte rezervimin azaldığını öğrendim.yumurtlaman yumurtaliklarin nasil peki canim herhangi bi sorun var mi
hatta dun transfer sirasinda hemsireye tekrar dr.a sormasi icin rica ettim sordu geldi. Dr. Yumurtaliklari iyi e2 duzeyi yuksek ileride patlar catlarsa benim basima gelmesin dediVallaaa bizim doktorun listesinde kagitta direk igne yazio,bazi doktorlar ignenin ustun oldugunu dusunup onu tercih edio
anladim canim belki bu yuzden ikisini vermistirBildiğim kadarıyla yoktu tüp bebekte rezervimin azaldığını öğrendim.
Evet canım riske atmak istemedi.tabi bunun dışında 10a yakın ilacım daha var.ama hayatımda hiçbir ilaç progestan kadar zorlamadı beni.hatta dun transfer sirasinda hemsireye tekrar dr.a sormasi icin rica ettim sordu geldi. Dr. Yumurtaliklari iyi e2 duzeyi yuksek ileride patlar catlarsa benim basima gelmesin dedibelki size bu sert geldi ama benim dr. Hep boyle ama bir o kadar da yufka yurekli guveniyorum ona o yuzden kullanmiyorum igne
anladim canim belki bu yuzden ikisini vermistir
peki fitili tane olarak kac tane koyuyorsun ben gunde toplam 6 tane koyuyorum. Birde geri geliyo ya ona nasil cozum buldun?Evet canım riske atmak istemedi.tabi bunun dışında 10a yakın ilacım daha var.ama hayatımda hiçbir ilaç progestan kadar zorlamadı beni.
Günde 3 tane canım sabah öğlen akşam.valla ittiriyorum parmakla sonra 15dk filan hiç kalkmıyorum.bi kısmı geri çıkıyo ama giden gidiyodurpeki fitili tane olarak kac tane koyuyorsun ben gunde toplam 6 tane koyuyorum. Birde geri geliyo ya ona nasil cozum buldun?
Yooo sert falan gelmedi cunku tanimiyorum bile senin doktorunu,ama her doktorun kendine gore bir protokolu var, ve hepimiz kendi doktorumuz ne derse mecbur uyuyoruz.Benim doktorum da turkiyenin en iyilerinden,bir kere sordum ve igne daha ustun dedi,simdi ona tekrar sormamin bir alemi olmazdi.hatta dun transfer sirasinda hemsireye tekrar dr.a sormasi icin rica ettim sordu geldi. Dr. Yumurtaliklari iyi e2 duzeyi yuksek ileride patlar catlarsa benim basima gelmesin dedibelki size bu sert geldi ama benim dr. Hep boyle ama bir o kadar da yufka yurekli guveniyorum ona o yuzden kullanmiyorum igne
anladim canim belki bu yuzden ikisini vermistir
ayy biraz olsun rahatladim bu pimpirikliligimi napcam bilmiyorum ya tekrar sordum hemsireye kadin beni deli zannedecekGünde 3 tane canım sabah öğlen akşam.valla ittiriyorum parmakla sonra 15dk filan hiç kalkmıyorum.bi kısmı geri çıkıyo ama giden gidiyodur
ah canim insallah yuksek cikacak moralini yuksek tut olur mu cektigimiz bu sıkintılarin hepsi geride kalsinYooo sert falan gelmedi cunku tanimiyorum bile senin doktorunu,ama her doktorun kendine gore bir protokolu var, ve hepimiz kendi doktorumuz ne derse mecbur uyuyoruz.Benim doktorum da turkiyenin en iyilerinden,bir kere sordum ve igne daha ustun dedi,simdi ona tekrar sormamin bir alemi olmazdi.
Haaa bugun kan sonucu yok gibi dusuk cikarsa arar sorarim cunku artik gecerli bi dayanagim var:)cidden popolar mahvoldu![]()
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bende geçen tedavimde o iğneyi olmuştum ve İnan mahvoldum. İnim inim inledim kalçamın ağrısından ve en kötüsüde yapacak hiçbirşeyin olmayışı. Ben buz kasedi falan koyuyordum artık. Fazla kolonyalı pamuk yapmaktan soyul soyul olmuştu kalçam. Bu tedavimde dr uma rica ettim ve pruluton depot verdi. O daha rahatOlumlu sonuclari tebrik ediyorum,ben de biraz once erken gebelik testini yaptim.Negatif cikti,valla kan vericem eger negatifse her gun bu korkunc igneyi olmak istemiyorum,kalcalarim mahvoldu.Sonuca gore doktorumu arayacagim.
Saglik olsun naapalim:)
Bi daha denemezsem sirf bu igne yuzunden diyebilirimAllah yardımcın olsun arkadaşım. Bende geçen tedavimde o iğneyi olmuştum ve İnan mahvoldum. İnim inim inledim kalçamın ağrısından ve en kötüsüde yapacak hiçbirşeyin olmayışı. Ben buz kasedi falan koyuyordum artık. Fazla kolonyalı pamuk yapmaktan soyul soyul olmuştu kalçam. Bu tedavimde dr uma rica ettim ve pruluton depot verdi. O daha rahat
Kac yasindasin? InsAllah RAbbim nasip eder, ayni gün transfer olduk ve ayni sonucu aldik,Bi daha denemezsem sirf bu igne yuzunden diyebilirim
Neyse hayirlisi olsun,ben cok gec evlendim daha yeni evlendik ve ilk denemem o yuzden gercekten ya tutarsa mantigiyla oldu.
Cok da sasirmadim bu sonuca ve rahatim yani pek uzulemedim bile,bekliyormusum resmen.
Insallah benden genc olup coook isteyenlere versin allah,bu yasta bana azcik zor geldi,rahata alismisim yalan yok:)))
Ben ozel bi laboratuvara gidip verdim,kimse gununu fln sormuo paraya bakiyor vallaaaa:)Kac yasindasin? InsAllah RAbbim nasip eder, ayni gün transfer olduk ve ayni sonucu aldik,
Ben hayirlisi diyorum ama yinede icim yaniyor
Belki kan'da farkli cikar ümidiyle senin sonucunu bekliorim
Burda test tarihi gelmeden kan'da bakmiyorlar