Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Ben ozel bi laboratuvara gidip verdim,kimse gununu fln sormuo paraya bakiyor vallaaaa:)
44 yasindayim
Sen ne yaptin,idrarda mi bakmistin?ilaca devam mi biraktin mi?
Ben 32 yasindayim, yurt disinda soruyorlar zamani geldimi diye
Idrarda bakmistim negatif cikmisti, ilaca devam doktora söylesem test yaptigim cok kizar

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bende geçen tedavimde o iğneyi olmuştum ve İnan mahvoldum. İnim inim inledim kalçamın ağrısından ve en kötüsüde yapacak hiçbirşeyin olmayışı. Ben buz kasedi falan koyuyordum artık. Fazla kolonyalı pamuk yapmaktan soyul soyul olmuştu kalçam. Bu tedavimde dr uma rica ettim ve pruluton depot verdi. O daha rahat
poyraz progestan hakkindaki yazdiklarini okumustum. Transferin tuttu mu? Birde sindiki tedavinde igneden ayrica fitil falan kullaniyor musun?

poyraz progestan hakkindaki yazdiklarini okumustum. Transferin tuttu mu? Birde sindiki tedavinde igneden ayrica fitil falan kullaniyor musun?
İlk tedavim negatif oldu. 2 ay sonra 2. Tedavimdeyim şuan. İnşallah olumlu olur. İğne dışında Progestan fitil olarak kullanıyorum, estrofem, coraspin, claxane iğne göbekten kullanıyorum

Ayyy evet yurtdisinda kontrollu bakiliyor,keyfi test yapmazlar
Cok pahalli tr de iki defa bu fiyata tedavi olabil
yurt dışı eminim daha iyidir. orada insanlar işlerini planlı ve disiplinli yaparlar...
valla iyisini kötüsünü bilmiyorum
1 kere gittim muayene oldum ertesi hafta transfer dediler
Türkiyede sıkışık transfere giderdim burda öyle bisey gerek yok dediler 10 dk sonra kaldirdilar, yatmana gerek yok dediler, esimde beni yürüttü kan dolasimi olsun diye,

Burda bakiyorumda türkiyede tedavi olanlar e2 den bahsediyor, sonra transferden önce bi sürü kan tahlili yapiyorlar bende burda hic bisey yapilmadi ben gittim sonra hersey OK dediler, saglikli embryo bulundu ve transfer edildi.....

Ama cogu kisi burda klinikte hamile kaldi, nasip kismet isi iste.... elimden bisey gelmiyor, dua etmekten baska, eger benimde negativ olursa (eminim) bidaha daha deneme sansim, dondurulmus bitane daha bekliyor, Rabbim büyük cuma günün yüzü suyu hürmetine bu hayirli günde hepimizi sevindirir insAllah

Cok pahalli tr de iki defa bu fiyata tedavi olabil

valla iyisini kötüsünü bilmiyorum
1 kere gittim muayene oldum ertesi hafta transfer dediler
Türkiyede sıkışık transfere giderdim burda öyle bisey gerek yok dediler 10 dk sonra kaldirdilar, yatmana gerek yok dediler, esimde beni yürüttü kan dolasimi olsun diye,

Burda bakiyorumda türkiyede tedavi olanlar e2 den bahsediyor, sonra transferden önce bi sürü kan tahlili yapiyorlar bende burda hic bisey yapilmadi ben gittim sonra hersey OK dediler, saglikli embryo bulundu ve transfer edildi.....

Ama cogu kisi burda klinikte hamile kaldi, nasip kismet isi iste.... elimden bisey gelmiyor, dua etmekten baska, eger benimde negativ olursa (eminim) bidaha daha deneme sansim, dondurulmus bitane daha bekliyor, Rabbim büyük cuma günün yüzü suyu hürmetine bu hayirli günde hepimizi sevindirir insAllah

nasıl yani yumurtalari olgunlastirmal için iğne vs yapılmadı mi?

Kizlar birsey soracahin size ay iyice paranoyak oldum. Mutfakta 4 5 tepsi vardi biraz da agirca onlari alip baska bi yere koydum sizce bi sakjncasi var mi?

kan tahlil sonucum geldi...negatif...kpca harflerle nonpregnant yazıyor. yani hamile değilim
Çok üzüldüm canım ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir öyle iyi anlıyorum ki seni.ama sözler çok bir anlam ifade etmiyor böyle zamanlarda ne yazıkki.. inşallah en kısa sürede bebişlerine kavuşursun..

Back
X