Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Bende pazartesi yapıcam bakalım Allah hepimizin yardımcısı olur inş yüzlerimiz güler

Canım ya eşim yarını bekle dedi ısrarla, , ama inan hiç bir belirti yok sanırım tutmayacak.. hayırlısı inş. .

Canım moralini bozma lütfen her kafadan bir ses çıkıyor yok şöyle oluyo yok böyle oluyor diye.ama hiçbir belirti olmazken de pozitifi alanlar da çok.İnşallah bizler de kavuşacağız yavrularımıza. Benim de hiçbir belirti ve değişikliğim yok :) ayrıca psikolojik de olabilir bazı kişilerin, sonuçta hepimiz olmasını istiyoruz. Hayırlısı olsun...

Canım be
10. Gün kan testi yaptırsam çıkarmalı Aceba
Ay canım bugün benim de canıma tak etti biran dayanamayıp yaptıracaktım daha 8. Gün benim de. Hemşireyi aradım ciddi bir şekilde yapmayın falan deyince vazgeçtim.Of beklemek çok zor...Forumda okumuşsundur sen de 8. Gün bile yaptıranlar var çıkıyor diyorlar...bir an önce öğrenme fikri bana da cazip geliyor ama bu gün de geçti bir şekilde.beklemeye çalışacağım elimden geldiğince.karar yine senin canım ama şu var senin daha da az kalmış sık dişini biraz daha:)

Canım be

Ay canım bugün benim de canıma tak etti biran dayanamayıp yaptıracaktım daha 8. Gün benim de. Hemşireyi aradım ciddi bir şekilde yapmayın falan deyince vazgeçtim.Of beklemek çok zor...Forumda okumuşsundur sen de 8. Gün bile yaptıranlar var çıkıyor diyorlar...bir an önce öğrenme fikri bana da cazip geliyor ama bu gün de geçti bir şekilde.beklemeye çalışacağım elimden geldiğince.karar yine senin canım ama şu var senin daha da az kalmış sık dişini biraz daha:)
Doğru söylüyorsun ama işte her karın Ağrı'sını bel Ağrı'sını yormaktan sıkıldım Allah hepimizin yüzünü güldürür inş

Back
X