Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın test yaptircam dayanamicam
![]()
![]()
![]()
Bende pazartesi yapıcam bakalım Allah hepimizin yardımcısı olur inş yüzlerimiz güler
Canım ya eşim yarını bekle dedi ısrarla, , ama inan hiç bir belirti yok sanırım tutmayacak.. hayırlısı inş. .Beloved Can'ım nasılsın bi gelişme varmı
Hadi hayırlı olsun inş rabbim kucağına almak nasip etsin cnm..merhaba hanımlar
benim de 23 ocakta transferim yapıldı. gün sayıyorum.
aranıza hoş geldim, hoş buldum :)
Hayırlsı Can'ım benim kanama filan yok dimiCanım ya eşim yarını bekle dedi ısrarla, , ama inan hiç bir belirti yok sanırım tutmayacak.. hayırlısı inş. .
Hadi bakalım hayırlısı olur inş geldinmerhaba hanımlar
Hoşgeldin canım:) hepimiz beklemedeyiz:)merhaba hanımlar
Canım ya eşim yarını bekle dedi ısrarla, , ama inan hiç bir belirti yok sanırım tutmayacak.. hayırlısı inş. .
Ay canım bugün benim de canıma tak etti biran dayanamayıp yaptıracaktım daha 8. Gün benim de. Hemşireyi aradım ciddi bir şekilde yapmayın falan deyince vazgeçtim.Of beklemek çok zor...Forumda okumuşsundur sen de 8. Gün bile yaptıranlar var çıkıyor diyorlar...bir an önce öğrenme fikri bana da cazip geliyor ama bu gün de geçti bir şekilde.beklemeye çalışacağım elimden geldiğince.karar yine senin canım ama şu var senin daha da az kalmış sık dişini biraz daha:)10. Gün kan testi yaptırsam çıkarmalı Aceba
Doğru söylüyorsun ama işte her karın Ağrı'sını bel Ağrı'sını yormaktan sıkıldım Allah hepimizin yüzünü güldürür inşCanım be
Ay canım bugün benim de canıma tak etti biran dayanamayıp yaptıracaktım daha 8. Gün benim de. Hemşireyi aradım ciddi bir şekilde yapmayın falan deyince vazgeçtim.Of beklemek çok zor...Forumda okumuşsundur sen de 8. Gün bile yaptıranlar var çıkıyor diyorlar...bir an önce öğrenme fikri bana da cazip geliyor ama bu gün de geçti bir şekilde.beklemeye çalışacağım elimden geldiğince.karar yine senin canım ama şu var senin daha da az kalmış sık dişini biraz daha:)
Doğru söylüyorsun ama işte her karın Ağrı'sını bel Ağrı'sını yormaktan sıkıldım Allah hepimizin yüzünü güldürür inş