Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Bilemedim cnm iğne üstüne 11 gun oldu erken diyolar bende umutsuzlasıyorum sağol bilgi için cnm
Valla benden uzun igne etkisi cikan gormedim. Ben 12 13 gunde bile saatler sonra cikar testte. Hatta ona inanip burdada arkdaslarin israriyla kana gitmistim 1.79 cikmisti.. kanda kesin sonucu alirsin yani..hem artik igne olsa hemen cikmaz. Saatler sonra cikar.

Selamlar herkese. Benim transferim cts günü yapıldı 3. Gün emriyosuydu. Hiçbir hissyat yok ama bende :( 12 gün sonra kan tahlilim var

Merhaba kizlar benimde transfer sonrasi 2.günüm bitti merak ve bekleyiş beni çok bunalttı daha çok var nasil geçirdiniz zamani neler yaptınız

Aynen bende olumsuzu dusunmek istemiyorum ama geliyor aklima :110: yatiyormusun sürekli
Artık sürekli yatmıyorum ama uzun süre ayakta kalırsam daha sonrasında uzanıyorum. Ama temizlşk vs gibi işler de yapmıyorum biraz yavaşlattım hareketlerimi sadece. İlk 3 gün daha fazla dikkat ettim. 3. Gün embriyosuydu benimki tek koydurttum 2 taneside donduruldu. Şuan neden çift koydurmadım diye düşünmeye başladım :110:

Artık sürekli yatmıyorum ama uzun süre ayakta kalırsam daha sonrasında uzanıyorum. Ama temizlşk vs gibi işler de yapmıyorum biraz yavaşlattım hareketlerimi sadece. İlk 3 gün daha fazla dikkat ettim. 3. Gün embriyosuydu benimki tek koydurttum 2 taneside donduruldu. Şuan neden çift koydurmadım diye düşünmeye başladım :110:

Allah nasip ederse tek embriyoda nasip eder canim insallah bebisin tutunmustur.bende 5-10 dk lik sakin bi sekilde yürüyorum evin icinde hic is yapmiyorum ama cok sıkıldım.Benimkilerde 3.gün embriyosu zaten hepitopu 3 tane dollendi 1 tanesi dondurmak icin yeterli kalitede degilmis 2 tanesi transfer edildi ilk denemem 29 yasindayim ve yumurta rezervim az bidaha yumurtam olmazsa diye de korkuyorum insallah ilk seferde nasip olur banada

Allah nasip ederse tek embriyoda nasip eder canim insallah bebisin tutunmustur.bende 5-10 dk lik sakin bi sekilde yürüyorum evin icinde hic is yapmiyorum ama cok sıkıldım.Benimkilerde 3.gün embriyosu zaten hepitopu 3 tane dollendi 1 tanesi dondurmak icin yeterli kalitede degilmis 2 tanesi transfer edildi ilk denemem 29 yasindayim ve yumurta rezervim az bidaha yumurtam olmazsa diye de korkuyorum insallah ilk seferde nasip olur banada[/QUOTEi
İnşallah tutar artık uğraşmaya gücüm kalmadı çünkü hep olumsuz sonuç :( ben de 31 yaşındayım herhangi bir problemimiz yok ama olmuyor. Bu ilk tüp bebek tedavim benim için son çareydi hep uzak ihtimal olarak görmüştüm ama bu zamanlara geldik ve bunu da denedik. O yüzden olmamasından korkuyorum herşeyin hayırlısı tabi. Erken gebelik testi yaptım ben silik çizgi var ama tabi bu benim için birşey ifade etmiyor. Çatlatma iğnesi yaptırdığım her tedavide gördüm silik çizgiyi. Bugün iki ayrı testle yaptım bir tanesi silik çıktı bir tanesi direk negatif. Erken aslında ama sanki yine olmadı. Amin inşallah tutunurlar daha fazla uğraşmak zorunda kalmazsın. Allah ım isteyen herkese nasip etsin

Selam :) Benim de daha 1.günüm , nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum. Düşünmemeye çalışsam da sürekli aklımda.
Bu günleri bundan tam 5 sene önce de yaşamıştım, o zaman daha pozitiftim ve sonuç ta pozitifti çok şükür. Şimdi belki yaşımdan dolayı (37) biraz daha umutsuzum, umarım herkes için en hayırlısı neyse o olur.

Ayy hadi insallah cift cizgiyi görürsün canim iyi şeyler hissediyorum hakkında :KK16:Bol bol dua et ve şükret pes etme bak bende yumurta olusmayabilir de verende alanda Allah 3 gün var aramizda bak senin az kalmis

Selam :) Benim de daha 1.günüm , nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum. Düşünmemeye çalışsam da sürekli aklımda.
Bu günleri bundan tam 5 sene önce de yaşamıştım, o zaman daha pozitiftim ve sonuç ta pozitifti çok şükür. Şimdi belki yaşımdan dolayı (37) biraz daha umutsuzum, umarım herkes için en hayırlısı neyse o olur.

Ay ne güzel bir evladın var sanırsam bu bile umut versin sana benim evladim olsa daha rahat geçirirdim bu dönemi

Ayy hadi insallah cift cizgiyi görürsün canim :KK45: Bol bol dua et ve şükret pes etme bak bende yumurta olusmayabilir de verende alanda Allah 3 gün var aramizda bak senin az kalmis

Back
X