Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Ayy hadi insallah cift cizgiyi görürsün canim iyi şeyler hissediyorum hakkında :KK16:Bol bol dua et ve şükret pes etme bak bende yumurta olusmayabilir de verende alanda Allah 3 gün var aramizda bak senin az kalmis
Amin inşallah canımm hissettiklerin doğru çıkar :) Allah nasip ederse olmayacak şey yok. Güzel haberler alırız inşallah hepimiz. Geçmeyen bir zaman bizi bekliyor :)

Kizlar test yapan var mi güzel haberler aliriz inşallah :halay:
Selamlaar. Ben 9.günümde kan tahlili yaptırdım. 1.30 çıktı:110: doktorumu aradım erken yaptırdığımı iğne ve ilaçlarıma devam etmemi söyledi. Burdan yükselmesi falan mucize olur da işte söz dinliyorum ama kabullendim tabi önümüze bakıcaz artık:)

Selamlaar. Ben 9.günümde kan tahlili yaptırdım. 1.30 çıktı:110: doktorumu aradım erken yaptırdığımı iğne ve ilaçlarıma devam etmemi söyledi. Burdan yükselmesi falan mucize olur da işte söz dinliyorum ama kabullendim tabi önümüze bakıcaz artık:)

Aynen erken yaptirmişsin inşallah yükselir bekle bakalim benimde 7.günüm inş hamişizdir :anneadayı:

Sanırım transferimiz aynı gün olmuş Bugün 6. Günüm ne zaman test yapacaksınız?
Evet 6. günümüzdeyiz ikimiz de. Ben pazar ya da pazartesi yapmayı düşünüyorum, 5. gün embriyosuydu.
Umarım güzel haberler alırız :) İlk tedavimden bir oğlum var, onun transferinden teste kadar bekleme süresinde de pek belirti hissetmemiştim, şimdi de belirgin bir şey yok.

Evet 6. günümüzdeyiz ikimiz de. Ben pazar ya da pazartesi yapmayı düşünüyorum, 5. gün embriyosuydu.
Umarım güzel haberler alırız :) İlk tedavimden bir oğlum var, onun transferinden teste kadar bekleme süresinde de pek belirti hissetmemiştim, şimdi de belirgin bir şey yok.
Ne güzel Allah bağışlasın. Benim 3. Denemem çocuğum yok. Benimki 6. Gün embriyosu :) 4. Günde dondular 1 ay sonra 5. Günde açıldılar 6. Günde transfer edildiler. ben cuma kan testi vermeyi düşünüyorum erken mi sizce?

Ne güzel Allah bağışlasın. Benim 3. Denemem çocuğum yok. Benimki 6. Gün embriyosu :) 4. Günde dondular 1 ay sonra 5. Günde açıldılar 6. Günde transfer edildiler. ben cuma kan testi vermeyi düşünüyorum erken mi sizce?

6. gün oldukları için sanırım Cuma çok erken sayılmaz. Ama yine de pazartesi tekrarlamanızda fayda var, cuma çıkmazsa sakın hemen moral bozmayın :) Heyecanla bekleyeceğim haberleri..

Merhabalar merhabalar kızlar :) transfer yapılan gün 1. Gün sayılıyor mu ? Benim Çarşamba transferim oldu 13 mart tahlil tarihi verdi dr. Heyecanla bekliyorum ...

Back
X