Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Hayırlı olsun cnm çok sevindim benimde 8. Günüm ama korkuyorum 3. Gün embriyosu senin kaçıncı gün??
çok teşekkür ederim canım darısı başına :) benim 5. gün embriyosu canım. senin için erken yaptırma bence. Bana bile doktor 12. gününde yaptır dedi ama ben 8. günde yaptırdım :)

çok teşekkür ederim canım darısı başına :) benim 5. gün embriyosu canım. senin için erken yaptırma bence. Bana bile doktor 12. gününde yaptır dedi ama ben 8. günde yaptırdım :)
Çok sevindim gerçekten benimde 3. Denemem bu bakalım tekrar hayırlı olsun cnm benim sağlıcakla kucağına da alırsın inşl

Merhabalar merhabalar kızlar :) transfer yapılan gün 1. Gün sayılıyor mu ? Benim Çarşamba transferim oldu 13 mart tahlil tarihi verdi dr. Heyecanla bekliyorum ...
Transferden sonraki gün 1.gün sayılıyo canım. 12.gün test yapılıyo diye biliyorum. Benimde 20 sinde transferim oldu yarın test yapcam bakalım nolcakk heyecanla bekliyorum :)

Transferden sonraki gün 1.gün sayılıyo canım. 12.gün test yapılıyo diye biliyorum. Benimde 20 sinde transferim oldu yarın test yapcam bakalım nolcakk heyecanla bekliyorum :)
Valla ben test yapmayacağım şimdi tüp bebekle bebek sahibi olan arkadaşla görüştüm büyüsünü bozma diyor :) ama belli de olmaz merak içindeyim

Valla ben test yapmayacağım şimdi tüp bebekle bebek sahibi olan arkadaşla görüştüm büyüsünü bozma diyor :) ama belli de olmaz merak içindeyim
bence de en iyisi doktorun dediği tarihi beklemek ,acayip merak ve heyecan var bende de günlerdir özellikle de bugün ama inatla 4 martı bekliyorumm=)

Çok teşekkür ederim. Kan verdiğim günün sabahı yaptım idrar testi çok çok çok silik çıktı 2. Çizgi ama 8. Günü olup idrar testinde çıkmayanlar da oluyor onun için idrar testine güvenmeyin.
Ben de bu sabah yaptim benim de 8.gunum. Ama o bahsettiginiz cizgiden cikti. Ve emin olamiyorum. Foto varsa paylasabilir
Misiniz?:KK17:

Ben de bu sabah yaptim benim de 8.gunum. Ama o bahsettiginiz cizgiden cikti. Ve emin olamiyorum. Foto varsa paylasabilir
Misiniz?:KK17:
Burdan görebilir misiniz bilmiyorum baya bi silik çünkü

Eklentiler

• IMG_8488.webp
    IMG_8488.webp
    4 KB · Görüntüleme: 88
Gayet net gorunuyor maasallah kanda gorursunuz umarim:KK3: bu da benimkisi
Sizinki de gayet ney görünüyor hatta benimkinden daha net. Benimki normal gebelik testi, sizinki erken gebelik mi? Normal mi? Benim dün kanda 66 çıktı. Pazartesi tekrarlayacağım inşallah. Siz kan testi yaptınız mı?

Sizinki de gayet ney görünüyor hatta benimkinden daha net. Benimki normal gebelik testi, sizinki erken gebelik mi? Normal mi? Benim dün kanda 66 çıktı. Pazartesi tekrarlayacağım inşallah. Siz kan testi yaptınız mı?
Sabah normal gebelik yaptim o biraz daha az belirgindi sonra ayni idrarla erken gebelik testi yaptim boyle cikti.daha kanda baktirmadim.eger yarin sabah da cift cizgi cikarsa insallah kan vericem :KK54: bana da seninkisi daha belirgin gibi geldi :ıslık:

benim de bugün 7.günüm zaman geçmiyor 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi fakat bir tanesi diğerinden daha yavaş ilerliyormuş nasip artık ilk tüp bebek denemem inş tutar.

benim de bugün 7.günüm zaman geçmiyor 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi fakat bir tanesi diğerinden daha yavaş ilerliyormuş nasip artık ilk tüp bebek denemem inş tutar.
Canım benim üçüncü ikisinde transferi görebildik be ikisindede tek embriyo transferi oldum birincisi 4 hücresiydi tutunamadı bu 7 hücreliydi ve oldu içini rahat tut rabbim ne zaman verirse hayırlısını verir allah en kısa zaman da nasip etsin

Canım benim üçüncü ikisinde transferi görebildik be ikisindede tek embriyo transferi oldum birincisi 4 hücresiydi tutunamadı bu 7 hücreliydi ve oldu içini rahat tut rabbim ne zaman verirse hayırlısını verir allah en kısa zaman da nasip etsin
amin sizlere ne güzel kaç hücreli falan demişler bizlere hiç öyle şeyler demediler sadece pazartesi gelin transfer edicez dediler 4 tane yumurtadan 3 tanesi töllenmiş dedi gittik hastaneye 1 tanesinin gelişimi durdu imha ettik dediler diğerinin de diğerinden daha yavaş ilerlediğini ve ikisini de transfer edicez dediler bu kadar toplama ve transfer arası 5 gün oluyo

Back
X