Amin inşallah. Mübarek günde Allah hakkımızda hayırlısını versinBence var canim evet kan ver icin rahat olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..ins doğrular sonucunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah. Mübarek günde Allah hakkımızda hayırlısını versinBence var canim evet kan ver icin rahat olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..ins doğrular sonucunu
Herkeste aynı olcak diue bisey yoktur heralde cnm hayırlısı olsunKanamam olmadı. hiç akıntım da yok aslında. Herkes belirti olarak akıntı demiş kafamda karışmadı değil bu yüzden
Bakalım canım hayırlısı olsun dediğin gibi elimizden geleni yaptık biz de hiçbir problem yok ilk çocuğumuz da normal doğumu da normal sanırım psikolojikNiye canim benim oyle düşünme Rabbim büyük elimizden geleni yaptik gerisini yaradana bıraktık.güzel düşün bence.problem neki canim sizde..2embriyo mu transfer edilmişti
Yani bak daha ne olsunBakalım canım hayırlısı olsun dediğin gibi elimizden geleni yaptık biz de hiçbir problem yok ilk çocuğumuz da normal doğumu da normal sanırım psikolojik
Transferinin kaçıncı günü cnm eğer sonucunu bilmiyosan bu lekelenmeler olumlu şeyler korkmana gerek yokKızlar jelden sonra kahverengi leke geliyo mu sizden de benden hep geliyo ya
Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım sayılır. 20 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 22 temmuzda da yumurtalarım toplandı. 27 sinde blast embriyo transferim oldu. Bugün 8. Günüm dayanamadım sabah test yaptım çift çizgi çıktı. Vajinal jel ve estrofem dışında kullandığım bi ilaçta yok. Sizce ne düşünmeliyim bu sonuçla. İnsan bi mutlu oluyo sanki
Ayniyiz canim benim de 3.gun bugun..ins oyledir benim toplamadan sonra da kanamam oldu tam transfer olcam gun bitmisti simdi 3gundr yine devm ediyo ister istemez korkuyorumTransferinin kaçıncı günü cnm eğer sonucunu bilmiyosan bu lekelenmeler olumlu şeyler korkmana gerek yok
Bana hemşireler kahverengi siyah tarzında akıntılar gelirse korkmayın demişti sadece kan şeklinde kırmızı olursa haber verin demişti bu tarz kahverengi lekeleme yasayan arkadaşlarımın hepsinin tuttu bende henüz bisey yok inşallah bizimde tutar cnm peki kasiklarinda batma oluyormu aradaAyniyiz canim benim de 3.gun bugun..ins oyledir benim toplamadan sonra da kanamam oldu tam transfer olcam gun bitmisti simdi 3gundr yine devm ediyo ister istemez korkuyorum
Hadi insallah canim ya ins hepimizin olsun..biraz yurursem kasiklarim agriyo ama batma hissi yok hayırlısı bakalimBana hemşireler kahverengi siyah tarzında akıntılar gelirse korkmayın demişti sadece kan şeklinde kırmızı olursa haber verin demişti bu tarz kahverengi lekeleme yasayan arkadaşlarımın hepsinin tuttu bende henüz bisey yok inşallah bizimde tutar cnm peki kasiklarinda batma oluyormu arada
Senin transferin ilk gününden bu yanami var akıntıların cnmHadi insallah canim ya ins hepimizin olsun..biraz yurursem kasiklarim agriyo ama batma hissi yok hayırlısı bakalim
Evet aynen lekelenme hep olduSenin transferin ilk gününden bu yanami var akıntıların cnm
Dayanamayıp kanda baktırdım bgn 133 çıktı 9. Gün sonucum. Ama sayfalarca forum okudum normal test günü idrarda çıkmayan bile var. Moralini bozma bence. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hele bizim yaşadıklarımız hiç kolay değil.Merhaba arkadaşım günlerimiz aynı seninle. Ben de pazartesiyi bekliyorum. senin çift çizgiyi görünce ben de heyecanlandım :) inşallah pozitif alırız kan sonucumuzu da.
ama ben bugun idrar testinde baktım benimki tek çizgi malesef.. moralimi bozmamaya çalışsam da üzüldüm tabi.. hayırlısı hakkımızda..
Bende 7. Gün idrar testi yapicam bi sonuç çıkacaktır diye düşünüyorumCanım benimde artık kasık ağrısı yok denecek kadar azaldı göğüsler hassas hafif bel ağrıcı vs oluyor ama ben bunları aldığımız hormonlara bağlıyorum umut etmek istemiyorum
Bunların dışında canım limon suyu içmek istiyorbirde dün tiksinme oldu ama işte piskolojik olabilir
İlk gebeliğimde test yapmadan ananas istemiştim deli gibi canım çekmişti bilmiyorduk gebe olduğumuEşimde almamıştı hala başına kakarım almadın diye
Çok ümitlenmek istemiyorum 7. Gün idrar testi yapmayı düşünüyorum çıkarmı acaba![]()