Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Günaydın cnmm benimde 4.gun :halay::KK200: inşallah güzel haberlerimizide veririz.herhangi bi belirti hissediyomusun cnm benim transferin 2. Günü kasiklarimda çok batma oldu.dün ve bugün çok az oldu.sabahlari kalktıgımda hiç bişey hissetmiyorum ama öğlen e doğru bi hassaslasiyorum yada benmi çok abartıyorum anlamadim.sen neler hissediyosun cnm herhangi bi belirtin varsa paylaşırmışım benimle çok merak ediyorum
Benimde 4 gun acnm

Göğüslerime fazla hassasiyetlik yok ıns oda olur test yaparsan sonucunu bizimle paylaş olurmu bizede moral olsun
Paylaşırım tabi canım paylaşmammı
Benim bir yanımçok ümitli diğer yanım çok karamsar
Allah hakkımızda hayırlısını versin

Bende dun transfer oldum, 5.gun embriyosu 2 tane koyuldu, insallah guzel sonuclar aliriz. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bende 7. Gün idrar testi yapicam bi sonuç çıkacaktır diye düşünüyorum
Yapmayın kızlar bekleyin 9.günü evde test yaptım negatif çıktı sinir kırmızı geçiriyorum resmen önüme gelene çatıyorum öfkemden ya varsa sitede kendimi alamıyorum . Eşimle hergün gereksiz tartışıyoruz bunun farkındayım ama kendimi alamıyorum kızıma bile kızıyorum sonra pişman oluyorum çok karışık acayip piskolajik bir yıkım . Bir yandan dua ediyorsun bir yandan kabul ediyorsun bir yandan çıldırıyorsun . Ha dokuzuncu gün ha 22. Gün . Kendinizi başka şeylerle kandırın yapmayın lütfen . Negatifi görünce karma karışık oluyorsunuz . Şu saatte bile ne Fatih'i görüşte kanda pozitif gören var mı diye araştırıyorum . Umut arıyorum . Yapıp kendinizi yormayın . İşiniz yoksa uzatın ayaklarınızı işsizlerin filminizi verin siparişleri yemekler gelsin . Ben çok zor günler geçiriyorum . Sabah 10 da kalktım Yen'i oturdum . 12. Günün değerini bilin derim yapmayın .

Back
X