- 19 Şubat 2014
- 131
- 130
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben pazartesi transfer olmuştum. çarş günü sabah ılık suyla ayakta aldım.Kizlar transfer sonrasi kacinci gün duş aldiniz? Cumartesi transfer oldum bugun duş almak istiyorum artik. Ilık suyla ayakta yapmanin bi sakincasi olmaz heralde
Kesinlikle haklısın cnm hepsini birebir yiyorum semizotunu manda yoğurduyla karıştırıp ye inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını bize nasip ederHayirli olsun cnm hergun haslanmis yumurta ananas ceviz ve 2 tane kuru incir ye cnm.hergun taze pişmemiş semuzotu ye cnm bunlar embriyonun tutunmasini sagliyor
Hiç öyle deme neden umudun olmasınki bak hiç belirti yasamayipta hamile kalanlar var rabbim inşallah sanada nasip etmiştir moralini bozma lütfen önce sen inan olacağına tmm herşey güzel olacak allahın izniyleBugun 6. Gün
Yarın sabah yapıcam bakalım hiç umudum yok
Benim 7.günümdü bugün..öyle bariz şu diyeceğim bir belirti bende de yok, ancak sabah idrar testi pozitif çıktı..yarın da kan vereceğim hayırlsıyla..o yüzden moral çok önemli bence..hep pozitif düşünmek ve hissetmek gerek..Bugun 6. Gün
Yarın sabah yapıcam bakalım hiç umudum yok
Gözün aydın canım senin 5. Gün embriyosumuyduBenim 7.günümdü bugün..öyle bariz şu diyeceğim bir belirti bende de yok, ancak sabah idrar testi pozitif çıktı..yarın da kan vereceğim hayırlsıyla..o yüzden moral çok önemli bence..hep pozitif düşünmek ve hissetmek gerek..
İnşallah canımHiç öyle deme neden umudun olmasınki bak hiç belirti yasamayipta hamile kalanlar var rabbim inşallah sanada nasip etmiştir moralini bozma lütfen önce sen inan olacağına tmm herşey güzel olacak allahın izniyle
2. Günbu günler nasıl geçiyor bilen var mı ? :)
Geriden gelen ve 5.gün dondurulmayıp 6.güne bekletilen embriyoydu..Gözün aydın canım senin 5. Gün embriyosumuydu
Geriden gelen ve 5.gün dondurulmayıp 6.güne bekletilen embriyoydu..
Çok teşekkür ederim..Yarın 8.günüm..yarın idrar testi yapmadan sabah direkt kan testi vereceğim..Canım gözün aydın aynen benimde öyleydi bende dün idrarda pozitifi gördüm bugün daha silik çıktı neden bilmiyorum yarın kana gidicem
Bu sıcakta bir hafta duş almadan nasıl durdunuz:))) o kadar beklemeye gerek yok.5. Günden selamlar kizlar.ben hala dur almadım hava çok sıcak saçlarım birbirine yapıştı ama direniyorum 7 gün sonra yapicam diye kendime söz vermiştim bekliyorum hala
Çok teşekkür ederim..Yarın 8.günüm..yarın idrar testi yapmadan sabah direkt kan testi vereceğim..
Bu sıcakta bir hafta duş almadan nasıl durdunuz:))) o kadar beklemeye gerek yok.