Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kizlar transfer sonrasi kacinci gün duş aldiniz? Cumartesi transfer oldum bugun duş almak istiyorum artik. Ilık suyla ayakta yapmanin bi sakincasi olmaz heralde

5. Günden selamlar kizlar.ben hala dur almadım hava çok sıcak saçlarım birbirine yapıştı ama direniyorum 7 gün sonra yapicam diye kendime söz vermiştim bekliyorum hala

Hayirli olsun cnm hergun haslanmis yumurta ananas ceviz ve 2 tane kuru incir ye cnm.hergun taze pişmemiş semuzotu ye cnm bunlar embriyonun tutunmasini sagliyor
Kesinlikle haklısın cnm hepsini birebir yiyorum semizotunu manda yoğurduyla karıştırıp ye inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını bize nasip eder

Bugun 6. Gün
Yarın sabah yapıcam bakalım hiç umudum yok
Hiç öyle deme neden umudun olmasınki bak hiç belirti yasamayipta hamile kalanlar var rabbim inşallah sanada nasip etmiştir moralini bozma lütfen önce sen inan olacağına tmm herşey güzel olacak allahın izniyle

Bugun 6. Gün
Yarın sabah yapıcam bakalım hiç umudum yok
Benim 7.günümdü bugün..öyle bariz şu diyeceğim bir belirti bende de yok, ancak sabah idrar testi pozitif çıktı..yarın da kan vereceğim hayırlsıyla..o yüzden moral çok önemli bence..hep pozitif düşünmek ve hissetmek gerek..

Benim 7.günümdü bugün..öyle bariz şu diyeceğim bir belirti bende de yok, ancak sabah idrar testi pozitif çıktı..yarın da kan vereceğim hayırlsıyla..o yüzden moral çok önemli bence..hep pozitif düşünmek ve hissetmek gerek..
Gözün aydın canım senin 5. Gün embriyosumuydu

5. Günden selamlar kizlar.ben hala dur almadım hava çok sıcak saçlarım birbirine yapıştı ama direniyorum 7 gün sonra yapicam diye kendime söz vermiştim bekliyorum hala
Bu sıcakta bir hafta duş almadan nasıl durdunuz:))) o kadar beklemeye gerek yok.

Çok teşekkür ederim..Yarın 8.günüm..yarın idrar testi yapmadan sabah direkt kan testi vereceğim..

Bende yarın kan vericem 10.günüm ama dün baya belirgin yani yine silik ama çok rahat görülen çizgi vardı bugün daha silik neden anlamadım ama rahat olmaya çalışıyorum inşallah kanda da görürüm ilk defa çift çizgi gördüm bende korku haliyle oluyor

Bu sıcakta bir hafta duş almadan nasıl durdunuz:))) o kadar beklemeye gerek yok.
:oha: diyorum bende kendime cnm normalde günlük duş alirdim düşün ne haldeyim ne biliyim sanki 7 günden önce duş alırsam bisey olur diye saçma sapan bi düşünceye kapıldım :KK71:dayanıyorum 2 günüm kaldi:halay:

Back
X