- 18 Aralık 2016
- 434
- 247
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm hani ben jelden kaynaklıdır falan diycektim ama şu gibiyse onu bilemiycem cnm korkma amaJel kullanıyorum canım ama jeli 8 gündür kullanıyorum bu su gibi akıntı 2 gündür var
Test yaptın mı genelde gebelik belirtilerinden biridir akıntıJel kullanıyorum canım ama jeli 8 gündür kullanıyorum bu su gibi akıntı 2 gündür var
Test yaptın mı genelde gebelik belirtilerinden biridir akıntı
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonucun olur cnmMerhaba,yeni uyeyim,bana da bugun transfer yapildi.Cok heyecanliyim.Insallah hepimizin iyi sonuclari olur
Insallah,cok tesekkur ederim.early testlerden de aldimNe gun yapsam acabaHayırlısı olsun inşallah güzel sonucun olur cnm
Insallah,cok tesekkur ederim.early testlerden de aldimNe gun yapsam acaba[/QUOTE
Kaçıncı gün embriyosu cnm
Can'ım eğer rahim kalınlığın iyi ise embriyoların tutunması sırasında oluyor genellikle akıntı. İnşallah sonucun iyi olur . Ama ne bileyim içime doğdu sanki seninki gebelik bence. Allahım yüzünüzü güldürsün inşallahCanım transferin 4. Gününde olduğum için test yapmadım
Ayyy masallah cok sevindim.Darisi basima.Nerede yaptirdin?kac yasindasin,kacinci denemen,ilk mi?7.gun yaparsan cikiyo cnm ama bazen cikmayadabiliyo bazılarında daha geç cikiyo eğer moralini bozmayacaksan herşeye hazırlıklı hissediyorsan 7.gun yaparsın ama sonucum garanti net olsun diyosan kan testi gününü bekle derim.benimde bugün 7. Günüm benimde 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu şükürler olsunki bugün çift çizgiyi gördüm.ptesi kan testi vericem
Istanbul acıbadem maslakta bülent tıraşa yaptırdım cnm.28 yaşındayım.ilk denemem şükürler olsun rabbime bana nasip etti inşallah kucağıma almayı da nasip eder darısı isteyen herkesin başına inşallah cnmAyyy masallah cok sevindim.Darisi basima.Nerede yaptirdin?kac yasindasin,kacinci denemen,ilk mi?
Amin insallah,cok gencsin daha.Ben 44 yasindayimUmarim basarili olur bebecikler tutunabilirler.Istanbul acıbadem maslakta bülent tıraşa yaptırdım cnm.28 yaşındayım.ilk denemem şükürler olsun rabbime bana nasip etti inşallah kucağıma almayı da nasip eder darısı isteyen herkesin başına inşallah cnm
Inşallah içini ferah tut sende allaha bol bol dua et inşallah rabbim sanada nasip ederAmin insallah,cok gencsin daha.Ben 44 yasindayimUmarim basarili olur bebecikler tutunabilirler.
İnşallah canım hayırlısı ne ise o olsun. Hepimizin yüzü gülsün inşallah :)Can'ım eğer rahim kalınlığın iyi ise embriyoların tutunması sırasında oluyor genellikle akıntı. İnşallah sonucun iyi olur . Ama ne bileyim içime doğdu sanki seninki gebelik bence. Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah
Transfer sonrasi ne yaptin?istirahat vs,nasil gecti gunlerin?igne ilac ne kullaniyorsun,ben progestandan cok sikayetciyim cok aci veriyorInşallah içini ferah tut sende allaha bol bol dua et inşallah rabbim sanada nasip eder
Pruluton igne kullanıyorum 3 günde bir yapılıyo kalçadan.hibor igne kullanıyorum kan sulandırıcı hergun yapıyorum onu.jel kullanıyorum folik asit kullanıyorum estrofem tablet kullanıyorum ve corasprin kullanıyorum.transferden sonra 3 gün boyunca genelde yattım tabiki arada kalkıp yürüdüm.transferimin 6.gunu ılık suyla ayakta duş aldım.her sabah ve akşam 1 er dilim ananas yedim.ciğ yani kavrulmamış badem ve kabak çekirdeği yedim.ceviz yedim.gunde 3 kase paça çorbası içtim.hurma yedim.ve manda yoğurduyla semizotunu karıştırıp ara öğün olarak yedim.bunlari tutunmaya etkisi olduğunu söyleyen bi hemşire arkadaş söyledi sende bunları yap derimTransfer sonrasi ne yaptin?istirahat vs,nasil gecti gunlerin?igne ilac ne kullaniyorsun,ben progestandan cok sikayetciyim cok aci veriyor
Cok tesekkur ederim,emeklerine saglikPruluton igne kullanıyorum 3 günde bir yapılıyo kalçadan.hibor igne kullanıyorum kan sulandırıcı hergun yapıyorum onu.jel kullanıyorum folik asit kullanıyorum estrofem tablet kullanıyorum ve corasprin kullanıyorum.transferden sonra 3 gün boyunca genelde yattım tabiki arada kalkıp yürüdüm.transferimin 6.gunu ılık suyla ayakta duş aldım.her sabah ve akşam 1 er dilim ananas yedim.ciğ yani kavrulmamış badem ve kabak çekirdeği yedim.ceviz yedim.gunde 3 kase paça çorbası içtim.hurma yedim.ve manda yoğurduyla semizotunu karıştırıp ara öğün olarak yedim.bunlari tutunmaya etkisi olduğunu söyleyen bi hemşire arkadaş söyledi sende bunları yap derim
Inşallah sizdende güzel haberler duyarizCok tesekkur ederim,emeklerine saglik