Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hayırlısı ile alırız pozitifleriHayirli olsun,benim de dun oldututar insallahhh
Çıkar.7. Gün çıktı benimki. Verebilirsin evetKizlar lutfen yardim2 agustos transferim olmustu tek embriyo 5.gun embriyosu. Bugun kan vermeye gitsem cikar mi??? Bir de devlet hastanesinde kan veriliyor degil mi???
Gec olmadi mi acabaÇıkar.7. Gün çıktı benimki. Verebilirsin evet
Acile gidin saat kaç olursa olsun 1 saatte çıkıyor sonuç hcg baktırmak istiyorum deyinGec olmadi mi acabapazartesiye kaldi benimki
kan devlet hastanesindee verilmesi sart mi yoksa ozelde de verebiliyor muyuz, bir de acilde mi veriliyor?
acilden giriş yap yoksa poliklinik girişi yapmak durumunda kalırsın. eğer hastane özelse kadın doğumcuya giriş yaparlar,hem kan hem de muayne ücreti ödersin. o yüzden en iyisi özele gidip acilden giriş yapmak. sdce bhcg baktırcam diceksin.Gec olmadi mi acabapazartesiye kaldi benimki
kan devlet hastanesindee verilmesi sart mi yoksa ozelde de verebiliyor muyuz, bir de acilde mi veriliyor?
Benimde dördüncü günüm hiç bir belirti yok ve bazen sanki içimde değilmiş hissine kapılıyorum bir çeşit karamsarlık galibasizde durumlar nasılMerhabalar benimde 4.günüm yahu normalde iş başı yapinca aaa hemen cuma olmuş ne çabuk diyordum şimdi geçmiyor bildiğiniz günler![]()
Bekleyene kadar gitseydiniz halletmiştiniz. Özelde her dakika yapiliyor. Olmadi acile gidin devlete.Gec olmadi mi acabapazartesiye kaldi benimki
Benim ikinci gun idrarimi ysptiktan sonra silerken kahve koyu pembe arasi bi renk geldi,sizde oldu mu?Benimde dördüncü günüm hiç bir belirti yok ve bazen sanki içimde değilmiş hissine kapılıyorum bir çeşit karamsarlık galibasizde durumlar nasıl
Merhabalarbugün transferim gerçekleşti . Bekleyenler kervanına ben de katıldım artık
inşallah güzel haberler alırız
![]()
Cok sagol insallahhhİnşallah canım hayırlısı ile alırız pozitifleri
Hayır bende hiç farklı renkte akıntı olmadı arada bi renksiz geliyoBenim ikinci gun idrarimi ysptiktan sonra silerken kahve koyu pembe arasi bi renk geldi,sizde oldu mu?
İnşallah canım sağlıkla
Insallah tutar,hayirlisi
Benim 9unda yapildi,senin kaciydi ve kac taneydi,daha once sorduysam kusura bakma.Isimleri tam aklimda tutamiyorumHayır bende hiç farklı renkte akıntı olmadı arada bi renksiz geliyo
Pazartesi godim saglik ocaginda vereyim en yakini o. Bakalim ins adet olmam...acilden giriş yap yoksa poliklinik girişi yapmak durumunda kalırsın. eğer hastane özelse kadın doğumcuya giriş yaparlar,hem kan hem de muayne ücreti ödersin. o yüzden en iyisi özele gidip acilden giriş yapmak. sdce bhcg baktırcam diceksin.
Karamsarlik yok şükür tuttu deyip dolaniyorum kendimce olumsuz cikarsa zaten üzülecem niye şimdiden karamsar olayim ki, rahat ol Allah var gam yok şükürBenimde dördüncü günüm hiç bir belirti yok ve bazen sanki içimde değilmiş hissine kapılıyorum bir çeşit karamsarlık galibasizde durumlar nasıl
Benimde 9 unda transfer yapildi, hadi hayirli haberler almak ümidiyleBenim 9unda yapildi,senin kaciydi ve kac taneydi,daha once sorduysam kusura bakma.Isimleri tam aklimda tutamiyorum