Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kizlar lutfen yardim:KK43: 2 agustos transferim olmustu tek embriyo 5.gun embriyosu. Bugun kan vermeye gitsem cikar mi??? Bir de devlet hastanesinde kan veriliyor degil mi???

Gec olmadi mi acaba:KK43: pazartesiye kaldi benimki :KK43: kan devlet hastanesindee verilmesi sart mi yoksa ozelde de verebiliyor muyuz, bir de acilde mi veriliyor?
acilden giriş yap yoksa poliklinik girişi yapmak durumunda kalırsın. eğer hastane özelse kadın doğumcuya giriş yaparlar,hem kan hem de muayne ücreti ödersin. o yüzden en iyisi özele gidip acilden giriş yapmak. sdce bhcg baktırcam diceksin.

Merhabalar benimde 4.günüm yahu normalde iş başı yapinca aaa hemen cuma olmuş ne çabuk diyordum şimdi geçmiyor bildiğiniz günler :KK12:
Benimde dördüncü günüm hiç bir belirti yok ve bazen sanki içimde değilmiş hissine kapılıyorum bir çeşit karamsarlık galibasizde durumlar nasıl

acilden giriş yap yoksa poliklinik girişi yapmak durumunda kalırsın. eğer hastane özelse kadın doğumcuya giriş yaparlar,hem kan hem de muayne ücreti ödersin. o yüzden en iyisi özele gidip acilden giriş yapmak. sdce bhcg baktırcam diceksin.
Pazartesi godim saglik ocaginda vereyim en yakini o. Bakalim ins adet olmam...
Ayrica cok tsk ederim bilgilendirdigin icin...

Benimde dördüncü günüm hiç bir belirti yok ve bazen sanki içimde değilmiş hissine kapılıyorum bir çeşit karamsarlık galibasizde durumlar nasıl
Karamsarlik yok şükür tuttu deyip dolaniyorum kendimce olumsuz cikarsa zaten üzülecem niye şimdiden karamsar olayim ki, rahat ol Allah var gam yok şükür

Back
X