Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

IMG_4611.webp

Umarım Allah sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.ben gülemedim malesef. 12.gün 205 çıkan hcg 14.gün 109a düştü.ağlamaktan başka bişey gelmiyo insanın elinden...2 yıldır öyle sağlık sorunları yaşayarak yaptırmıştımki tüp bebeği ama kısmet olmadı işte...

yanlış anlamani istemem yalnız bunu neden paylaştin? herkes endişe etmemen gerektiğini dile getirmiş zaten. 2 kati değer çıkmasi da normal karşılanmiş. belki bugün hassas günümdeyim kusura bakma... senin de sürekli birşeyler Paylaşman ilginç gelmeye başladı. bundan önceki mesajında hamileymisim diye dile getirdin zaten..

Kizlar transferden sonra bir sey hissettiniz mi? Ben hic bir agri sızı hissetmiyorumda
Hatta wc.ye gittigimde bebislerin gittiginiz dusunuyorum sacma ama oyle:KK43:
yok canım tuvalete gitmekle birşey olmaz. bir yerde okumustum. bir kadin o kadar çok idrara sıkışmişki transfer biter bitmez 30 saniye içersinde tuvalete gitmiş ve birşey olmamış sonuç pozitif...

Umarım Allah sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.ben gülemedim malesef. 12.gün 205 çıkan hcg 14.gün 109a düştü.ağlamaktan başka bişey gelmiyo insanın elinden...2 yıldır öyle sağlık sorunları yaşayarak yaptırmıştımki tüp bebeği ama kısmet olmadı işte...
bu kimyasal gebelik.mi.oluyor?

oldu canim. ilk 2 gün oldu. ama bunun nedeni ben de kist aspirasyonu yapmalari ayni zamanda. ilk transferimde agri olmamıştı. gerçi her ikisi de negatif çıktı.
insallah bu seferki tutar canim

yok canım tuvalete gitmekle birşey olmaz. bir yerde okumustum. bir kadin o kadar çok idrara sıkışmişki transfer biter bitmez 30 saniye içersinde tuvalete gitmiş ve birşey olmamış sonuç pozitif...
hadi ya ama ben biraz fazla sıkısmısim. Ne biliim canim sıkıldi

yanlış anlamani istemem yalnız bunu neden paylaştin? herkes endişe etmemen gerektiğini dile getirmiş zaten. 2 kati değer çıkmasi da normal karşılanmiş. belki bugün hassas günümdeyim kusura bakma... senin de sürekli birşeyler Paylaşman ilginç gelmeye başladı. bundan önceki mesajında hamileymisim diye dile getirdin zaten..
Ben bu değere anlam veremedim çünkü net bir rakam yokve ben kimyasal olmadından yada düşmesinden korkuyorum belki önceden benzerini yaşayan vardır diye paylaştım benim değerim normal artmış olsaydı bugün 2500 lerde olması gerekiyordu ve 16. Günümde gidip acilde kan vermek istemezdim doktorum söyledikleri beni endişelendirdiği için paylaştım herkesin endişeleri kendine göre emin ol günlerdir ben de neler yaşadım ne kadar ağladım... şuanki stresini anlıyorum ama bana gereksiz bir çıkış yapmışsın Allah hakkında hayırlısını versin herkesin kendine göre endişeleri var Allah gönlüne göreversin

Back
X