Oluyor canım maalesef rahim ağzına falan yerleşebiliyor embriyoTüp bebekte dış gebelik oluyor mu ya?? Bizimkini zaten rahme bırakmıyo mu neden dış gebelik olsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor canım maalesef rahim ağzına falan yerleşebiliyor embriyoTüp bebekte dış gebelik oluyor mu ya?? Bizimkini zaten rahme bırakmıyo mu neden dış gebelik olsun?
Bir şok daha bende. Allah'ım ne zor şeylerOluyor canım maalesef rahim ağzına falan yerleşebiliyor embriyo
Ordada sorduk canım belirli bir değerden sonra böyle Çıkıyor dediler hamilesiniz yarın kadın doğuma gidin dedilerAcili arayıp benim net değeri öğrenmem lazom desen söylemezler mi acaba?
yanlış anlamani istemem yalnız bunu neden paylaştin? herkes endişe etmemen gerektiğini dile getirmiş zaten. 2 kati değer çıkmasi da normal karşılanmiş. belki bugün hassas günümdeyim kusura bakma... senin de sürekli birşeyler Paylaşman ilginç gelmeye başladı. bundan önceki mesajında hamileymisim diye dile getirdin zaten..
oldu canim. ilk 2 gün oldu. ama bunun nedeni ben de kist aspirasyonu yapmalari ayni zamanda. ilk transferimde agri olmamıştı. gerçi her ikisi de negatif çıktı.
yok canım tuvalete gitmekle birşey olmaz. bir yerde okumustum. bir kadin o kadar çok idrara sıkışmişki transfer biter bitmez 30 saniye içersinde tuvalete gitmiş ve birşey olmamış sonuç pozitif...Kizlar transferden sonra bir sey hissettiniz mi? Ben hic bir agri sızı hissetmiyorumda
Hatta wc.ye gittigimde bebislerin gittiginiz dusunuyorum sacma ama oyle![]()
bu kimyasal gebelik.mi.oluyor?Umarım Allah sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.ben gülemedim malesef. 12.gün 205 çıkan hcg 14.gün 109a düştü.ağlamaktan başka bişey gelmiyo insanın elinden...2 yıldır öyle sağlık sorunları yaşayarak yaptırmıştımki tüp bebeği ama kısmet olmadı işte...
Evet malesef öylebu kimyasal gebelik.mi.oluyor?
insallah bu seferki tutar canimoldu canim. ilk 2 gün oldu. ama bunun nedeni ben de kist aspirasyonu yapmalari ayni zamanda. ilk transferimde agri olmamıştı. gerçi her ikisi de negatif çıktı.
hadi ya ama ben biraz fazla sıkısmısim. Ne biliim canim sıkıldiyok canım tuvalete gitmekle birşey olmaz. bir yerde okumustum. bir kadin o kadar çok idrara sıkışmişki transfer biter bitmez 30 saniye içersinde tuvalete gitmiş ve birşey olmamış sonuç pozitif...
çok üzüldüm...ne kadar sevindin ilk pozitifi aldığında kimbilir...Evet malesef öyle
kaç embriyo konulmuştu, ikizse belki biri pes etmistir, değerin halen yüksek, kanama falan var mi?Evet malesef öyle
yok merak etme birşey olmaz. rahimden öyle kolay kolay inmez embriyo...insallah bu seferki tutar canim
hadi ya ama ben biraz fazla sıkısmısim. Ne biliim canim sıkıldi
sagolasin sen kacinci gunundesin? Ne zaman test yapacaksin?yok merak etme birşey olmaz. rahimden öyle kolay kolay inmez embriyo...
2 embriyo transfer edildi.henüz kanamam yok.psikolojik heralde her an regl olacakmışım gibi geliyo.umarım kalmıştır biri...ağlamaktan içim çıktıkaç embriyo konulmuştu, ikizse belki biri pes etmistir, değerin halen yüksek, kanama falan var mi?
Hemde nasıl.laboratuvarın önünde sevinçten çığlıklar attım.evde düğün bayram vardı ama sadece 2gün sürdü...çok üzüldüm...ne kadar sevindin ilk pozitifi aldığında kimbilir...
Ben bu değere anlam veremedim çünkü net bir rakam yokve ben kimyasal olmadından yada düşmesinden korkuyorum belki önceden benzerini yaşayan vardır diye paylaştım benim değerim normal artmış olsaydı bugün 2500 lerde olması gerekiyordu ve 16. Günümde gidip acilde kan vermek istemezdim doktorum söyledikleri beni endişelendirdiği için paylaştım herkesin endişeleri kendine göre emin ol günlerdir ben de neler yaşadım ne kadar ağladım... şuanki stresini anlıyorum ama bana gereksiz bir çıkış yapmışsın Allah hakkında hayırlısını versin herkesin kendine göre endişeleri var Allah gönlüne göreversinyanlış anlamani istemem yalnız bunu neden paylaştin? herkes endişe etmemen gerektiğini dile getirmiş zaten. 2 kati değer çıkmasi da normal karşılanmiş. belki bugün hassas günümdeyim kusura bakma... senin de sürekli birşeyler Paylaşman ilginç gelmeye başladı. bundan önceki mesajında hamileymisim diye dile getirdin zaten..