Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

2 embriyo transfer edildi.henüz kanamam yok.psikolojik heralde her an regl olacakmışım gibi geliyo.umarım kalmıştır biri...ağlamaktan içim çıktı
doktorunu ara bir söyle, belki progesteron iğne falan yaptirir, hem de yat hemen dinlen ağlama belki diğeri duruyordur, sakin olmak zor ama olmaya çalis insallah bebis seninledir, bak kanama da yokmuş

doktorunu ara bir söyle, belki progesteron iğne falan yaptirir, hem de yat hemen dinlen ağlama belki diğeri duruyordur, sakin olmak zor ama olmaya çalis insallah bebis seninledir, bak kanama da yokmuş
Progestan yapılıyo zaten ilk gününden beri.günde 2doz iğne.dr um 2gün sonra bi test daha yaptırman gerek dedi.inşallh benimledir...sağol duan için

Ben bu değere anlam veremedim çünkü net bir rakam yokve ben kimyasal olmadından yada düşmesinden korkuyorum belki önceden benzerini yaşayan vardır diye paylaştım benim değerim normal artmış olsaydı bugün 2500 lerde olması gerekiyordu ve 16. Günümde gidip acilde kan vermek istemezdim doktorum söyledikleri beni endişelendirdiği için paylaştım herkesin endişeleri kendine göre emin ol günlerdir ben de neler yaşadım ne kadar ağladım... şuanki stresini anlıyorum ama bana gereksiz bir çıkış yapmışsın Allah hakkında hayırlısını versin herkesin kendine göre endişeleri var Allah gönlüne göreversin
kusura bakma canım hassasim biraz
amacim seni kırmak değildi. insallah hepimiz hayırlı haberler alırız. üst üste çok mesaj atınca tuhaf oldum. tam da negatif gördüğüm günde...bana normal geldi sanki biraz inceledim. tabi en doğru yorumu doktor yapacaktir..

kusura bakma canım hassasim biraz
amacim seni kırmak değildi. insallah hepimiz hayırlı haberler alırız. üst üste çok mesaj atınca tuhaf oldum. tam da negatif gördüğüm günde...bana normal geldi sanki biraz inceledim. tabi en doğru yorumu doktor yapacaktir..
idrar testi yapmistin değil mi, bence bir git esinle kan ver ya bana idrar testin yanliş olabilir gibi geldi, cünkü testi sabah ilk idrarda yapmak lazim

F freedom82 canim sen negatif mi gordun? Takip edemedim forumu kusura bakma sacma sorular sordugum icin. Seni hep okuyordum iki uc gun once
aslında bugün idrar yaptim. yarın sabah kan vericem bakalım inşallah mucize olur tersi çıkar...yok canım senin sorun saçma değildi. şu an iyiyim.ilk şoku atlattım

aslında bugün idrar yaptim. yarın sabah kan vericem bakalım inşallah mucize olur tersi çıkar...yok canım senin sorun saçma değildi. şu an iyiyim.ilk şoku atlattım
Tatlım inşallahhhh o kadar çok istiyorum ki pozitif sonuç almanı. İnan kendiminki kadar sevinicem. Bizim ikimizin belirtileride çok benziyodu. Yarın güzel mesajını bekliyorum

F freedom82 yeni okudum,uzme kendini,aksam testine gore karar verme,sabah tekrar yap hatta kan testi yaptir❤️Lutfen uzulme belki de tutmustur
Bi de sebep neydi vs diye cok sebep arama zaten tutunma yuzdeleri var,hersey mulemmel olsa bile tutunmayabiliyor.Cok denemeyle sans artiyor,insalla hamilesindir ama aksi olursa da tekrar denersin,guclu ol

Kizlar transferden sonra bir sey hissettiniz mi? Ben hic bir agri sızı hissetmiyorumda
Hatta wc.ye gittigimde bebislerin gittiginiz dusunuyorum sacma ama oyle:KK43:
Ben de transferde idrar sorunu yasadim,beklerken de tutamadim,transfer bitince de iki kere ordege yaptim bi de 30 dk gecer gecmez tuvalete gittim.omrumun en cisli gunuydu:(((
Aynen bu tuvalet olayi benim de kafama takili vaziyette,mantigi yok ikinmiyoruz cis yaparken biliyorum ama gene de aklima geliyor

ya bak 12.gunde bile negatif sonuc alanlar var ama 14unde pozitif goruyorlar. Hem kendini hemde bebisini uzme insallah pozitiftir

Ben de transferde idrar sorunu yasadim,beklerken de tutamadim,transfer bitince de iki kere ordege yaptim bi de 30 dk gecer gecmez tuvalete gittim.omrumun en cisli gunuydu:KK43:((
Aynen bu tuvalet olayi benim de kafama takili vaziyette,mantigi yok ikinmiyoruz cis yaparken biliyorum ama gene de aklima geliyor
ya sorma 15.00dan 18.30a kadar dr.u bekledim arada yaptim falan ama. Sonrasinda eve geldigimde biraz ıkındım sanki amaaannn napiim olmamistir bisey herhalde

Kızlar günaydın dayanamadım test yaptım kurban oluyum bi bakın

Eklentiler

• IMG_1959.webp
    IMG_1959.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 71
Canim gozun aydin mutlulugun daim olsun insallah hamileslinnnnnnnn...kacinci gunundesinn canim belkrtilerin var miydi ozellile su gibi akinti ve adet sancisi
Sağol tatlım 9. Günüm bugün dün iğne yaptırmıştım bi tek onu yaptırdıktan sonra biraz ağrım oldu başka bişey yok akıntım felan.

Back
X