- 24 Ağustos 2012
- 12.446
- 28.896
- 798
anladim bu ilk tedavinde mi olmustu?Birşey olmamıştır canım merak etme. Ama koymadan önce ellerini hep yıka. Monodoks antibiyotik olduğu için belli bir zaman sonra mantar yapabilir dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladim bu ilk tedavinde mi olmustu?Birşey olmamıştır canım merak etme. Ama koymadan önce ellerini hep yıka. Monodoks antibiyotik olduğu için belli bir zaman sonra mantar yapabilir dedi.
Ben henüz olmadım. çünkü ilaçları yeni bıraktım...Gereksiz yere 1-2 gün daha fazladan kullandım. Doktorun isteği doğrultusunda..Kızlar olumsuz tüp bebeğinizden kaç gün sonra regl oldunuz?
aynen bende 2gün oldu bırakalı ama feci halde göğüs şişkinliği ödem filan var.sende durum ne?Ben henüz olmadım. çünkü ilaçları yeni bıraktım...Gereksiz yere 1-2 gün daha fazladan kullandım. Doktorun isteği doğrultusunda..
Göğüslerim uzun süredir şişmiş durumda...Ama ödemi bilmiyorum. Yani ben de ödem varsa bile haberim olmayabilir :)). Nasıl hissediliyor ödem?aynen bende 2gün oldu bırakalı ama feci halde göğüs şişkinliği ödem filan var.sende durum ne?
Yarın doktorla görüşeceğim...Ne söyleyecek bakalım? Heyecanla bekliyorum....Göğüslerim uzun süredir şişmiş durumda...Ama ödemi bilmiyorum. Yani ben de ödem varsa bile haberim olmayabilir :)). Nasıl hissediliyor ödem?
Çok mu rahatsız ediyor seni bu durum...Ben asıl adet nasıl geçecek onu düşünüyorum...Hem çok kanamalı hem de çok sancılı geçecek (benimki çok şiddetli ağrılı geçer).aynen bende 2gün oldu bırakalı ama feci halde göğüs şişkinliği ödem filan var.sende durum ne?
karın şişliği bacak şişliği, 2hafta önceki pantolonumum düğmesi kapanmıyo.bunun gibi şeyler..Göğüslerim uzun süredir şişmiş durumda...Ama ödemi bilmiyorum. Yani ben de ödem varsa bile haberim olmayabilir :)). Nasıl hissediliyor ödem?
Hafif karın şişliği var, bacaklarımda yok...Sanki ben de pantolonumu denerken çok daralmış hissine kapıldım...O zaman bende de ödem var :). adet olmak istiyor bedenim de olamıyormuş gibi his var içimde...O çok rahatsız ediyor...karın şişliği bacak şişliği, 2hafta önceki pantolonumum düğmesi kapanmıyo.bunun gibi şeyler..
antibiyotik ne icin veriyorlar acaba bende monodoks kullandim ama bitti 10 gun kullandim sadeceBirşey olmamıştır canım merak etme. Ama koymadan önce ellerini hep yıka. Monodoks antibiyotik olduğu için belli bir zaman sonra mantar yapabilir dedi.
Evet ya artık rahatsızlık veriyo.zayıfımdır ama şu an kendimi 150kg hissediyorum.regl benide düşündürüyo.çok kanamalı olacağını dr unmu söyledi?Çok mu rahatsız ediyor seni bu durum...Ben asıl adet nasıl geçecek onu düşünüyorum...Hem çok kanamalı hem de çok sancılı geçecek (benimki çok şiddetli ağrılı geçer).
Vücut atmak istiyo galiba aynen.bakalım nasıl geçicek bu süreçHafif karın şişliği var, bacaklarımda yok...Sanki ben de pantolonumu denerken çok daralmış hissine kapıldım...O zaman bende de ödem var :). adet olmak istiyor bedenim de olamıyormuş gibi his var içimde...O çok rahatsız ediyor...
Tahmin ediyorum sadece...Uzun süredir ilaç kullandığımızdan rahim kalınlaştı ve adet dönemini de geçirdik. O nedenle benim tahminim. Doktorum demedi...Gerçi benimki her halükarda kanamalıdır. Miyom da var bende...Miyom, kist, AMH azlığı, erken menapoz...Herşey var herşey...Gençliğimde çok sık aralıklarla adet olurdum..23-24 günde falan. Kendimin çok sağlıklı düşünürdüm bu nedenle...Hani sanki çok yumurtam var ve o nedenle sık adet oluyorum sanırdım...Meğer tam tersiymiş bunu seneler sonra öğrendim tabi...Ne kadar sık adet yumurtanın o kadar azalması demekmiş...Evet ya artık rahatsızlık veriyo.zayıfımdır ama şu an kendimi 150kg hissediyorum.regl benide düşündürüyo.çok kanamalı olacağını dr unmu söyledi?
Anladım canım geçmiş olsun ne diyeyim..myom belası bende de vardı 15 cm çapında.3 yıl önce alındı ama şu an adenomyozis olmuş..yumurta rezervi için arı sütü polen gibi şeyler tavsiye ediliyo.gerçi çok ihtimal vermesemde deniycem.sen de bi bak istersenTahmin ediyorum sadece...Uzun süredir ilaç kullandığımızdan rahim kalınlaştı ve adet dönemini de geçirdik. O nedenle benim tahminim. Doktorum demedi...Gerçi benimki her halükarda kanamalıdır. Miyom da var bende...Miyom, kist, AMH azlığı, erken menapoz...Herşey var herşey...Gençliğimde çok sık aralıklarla adet olurdum..23-24 günde falan. Kendimin çok sağlıklı düşünürdüm bu nedenle...Hani sanki çok yumurtam var ve o nedenle sık adet oluyorum sanırdım...Meğer tam tersiymiş bunu seneler sonra öğrendim tabi...Ne kadar sık adet yumurtanın o kadar azalması demekmiş...
Aklım ne yapmam gerektiği ile ilgili o kadar karışıkki...Onu duydum ben de...Deneyeceğim. Omega 3 ve antioksidan içeren ilaç ya da gıda takviyeleri de öneriliyor...Bir başka doktor bana Biesteron falan önermişti...Anladım canım geçmiş olsun ne diyeyim..myom belası bende de vardı 15 cm çapında.3 yıl önce alındı ama şu an adenomyozis olmuş..yumurta rezervi için arı sütü polen gibi şeyler tavsiye ediliyo.gerçi çok ihtimal vermesemde deniycem.sen de bi bak istersen
freedom kac yasindasin?Aklım ne yapmam gerektiği ile ilgili o kadar karışıkki...Onu duydum ben de...Deneyeceğim. Omega 3 ve antioksidan içeren ilaç ya da gıda takviyeleri de öneriliyor...Bir başka doktor bana Biesteron falan önermişti...
35 canım...freedom kac yasindasin?
biesteronu duymamıştım baktım şimdi biraz netten.düşünülebilir..bu iş sadece beslenmeyle olacak iş değil.umarım doğru olanı doğru zamanda yaparız..Aklım ne yapmam gerektiği ile ilgili o kadar karışıkki...Onu duydum ben de...Deneyeceğim. Omega 3 ve antioksidan içeren ilaç ya da gıda takviyeleri de öneriliyor...Bir başka doktor bana Biesteron falan önermişti...