çok üzüldüm canım...hiç bahsetmedin. ben hala bekliyorsun sandım. ya da ben kaçırdım. önümüzdeki maçlara bakacagiz artıkNegatif oldu canım. 2. Denememdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok üzüldüm canım...hiç bahsetmedin. ben hala bekliyorsun sandım. ya da ben kaçırdım. önümüzdeki maçlara bakacagiz artıkNegatif oldu canım. 2. Denememdi
İnş hepimiz pozitif snuc alrz birbirimize bool dua edelm arkdaslarcanım hayırlı olsun :)...inşallah darısı başımıza...Kizlar şu günlerde pozitif alanlar bize biraz bilgi verebilirler mi?.nasıl beslendiler? neler yaptılar? yaşlari kaçtı? sanki 30 ' un altında olanların tutmuş gibi geliyor daha çok...
inşallah bir dahaki sefere bizler pozitif alacağız üzülme canım...zor bir durum..toparlanmak gerekiyor. Bayramda eşimin ailesinin yanına gidecegiz ve eltim yeni doğum yaptı.Pozitif sonuç alanları tebrik ederim kızlar benim ne yazık ki yine negatif 3. Deneme ilki tutmuştu ama 8. Haftada kalbi duru kürtajla alındı sonra 2 transfer ve 2 negatif sonuç 1 dondurulmuşum var onuda deneyecez ama sonra ne olur bilmiyorum çok keyifsizim
teşekkür ederim bilgilendirdigin için canım. bu sekilde ortak noktalari bulmak istiyorum. peki psikolojik durumun nasıldı? yani hiç öfke ya da üzüntü yaşadın mi? ağladin mi? mesela...ben ilk 3 gün kendime psikolojik açıdan pek dikkat etmedimKızlar ben 30 yaşındayım bizim sorunumuz sebepsizdi.
Transferden sonra 3 gün su bardağı kaşık çatal hariç elimi kolumu kaldırmadım çocuk gibi baktırdım kendime.
3. Günün akşamı annem gitti 1 hafta evde yanlız kaldım ama temizlik falan asla yapmadım
Bir iki tencere yemek yaptım o kadar
Yeme içme konusunda 2-3 gün kabak çekirdeği yedim çok sevmiyorum sonradan yemedim.
Çok özenmedim annem ne verdiyse yedim açıkçası
Bol su içtim
Üstüne bi gün kabız bi gün ishal oldum, bi gün gaz sancısından gebericem sandım
İlaçlarımı içtim sürekli kitap okudum saçma sapan tv programları da izlemedim kendimi dinlememeye çalıştım
Ama ne yaparsak yapalım Allah yazdıysa olur sizler içinde dua ediyorum allahım emeklerinizi ziyan etmesin tez zamanda bu duyguyu yaşamanızı dilerim![]()
Yok canım ya o kadar emek harcadım olur olmadık şeylere sinirlenecek kendimi kasacak değilimteşekkür ederim bilgilendirdigin için canım. bu sekilde ortak noktalari bulmak istiyorum. peki psikolojik durumun nasıldı? yani hiç öfke ya da üzüntü yaşadın mi? ağladin mi? mesela...ben ilk 3 gün kendime psikolojik açıdan pek dikkat etmedim
kesinlikle haklısın...Es desteği çok önemli benim eşim de kendince destek oldu sagolsun. annem yoktu yanımda..eşimleydik daha çok. Ancak sağolsun 3. gün tartıştık beni tartışmaya zorladi...o konuda anlayışlı olmadi. acaba o zaman mi kaybettim diyorum kendi kendime...Yok canım ya o kadar emek harcadım olur olmadık şeylere sinirlenecek kendimi kasacak değilim
İşim stresli olduğu için 10 gün rapor aldım işten uzaklaştım eşimde anneme kardeşlerime falan ablanızı strese sokmayın falan demiş zaten eşim ve ailesi çok destek oldu
Ama mesela hiç sevmediğim biri var iş yerinde ona hiç bahsetmedim onun olumlu yada olumsuz yorumu beni rahatsız edeceğinden hiç bişey demedim
Demem o ki birincisi eşinin desteği ikincisi ailenin desteği çok önemli
Böyle düşünüp kendine de eşine de haksızlık etmekesinlikle haklısın...Es desteği çok önemli benim eşim de kendince destek oldu sagolsun. annem yoktu yanımda..eşimleydik daha çok. Ancak sağolsun 3. gün tartıştık beni tartışmaya zorladi...o konuda anlayışlı olmadi. acaba o zaman mi kaybettim diyorum kendi kendime...
Cnm inş sende bebeğin karnında gidersn birbirimize dua edlminşallah bir dahaki sefere bizler pozitif alacağız üzülme canım...zor bir durum..toparlanmak gerekiyor. Bayramda eşimin ailesinin yanına gidecegiz ve eltim yeni doğum yaptı.zor durumlar malesef...
![]()
Allah bizi sınıyor sanırım ne kadar çok istediğimizi deniyor umarım canım herşey gönlümüzce olur. Ben de aynı şeyleri yaşadım bebek düşündüğümüz ve sıkıntı yaşadığımız zaman görümcem doğum yaptı ilk başta bana zor olacak sandım ama iyi geldi kendi evladım gibi seviyorum yiğenimi iyi düşünelim iyi olsun bayramda bol dua edelim allah bilir işiniinşallah bir dahaki sefere bizler pozitif alacağız üzülme canım...zor bir durum..toparlanmak gerekiyor. Bayramda eşimin ailesinin yanına gidecegiz ve eltim yeni doğum yaptı.zor durumlar malesef...
![]()
İnş cnm inş hersey gzl olur hepimiz sevincimizide paylaşırızAllah bizi sınıyor sanırım ne kadar çok istediğimizi deniyor umarım canım herşey gönlümüzce olur. Ben de aynı şeyleri yaşadım bebek düşündüğümüz ve sıkıntı yaşadığımız zaman görümcem doğum yaptı ilk başta bana zor olacak sandım ama iyi geldi kendi evladım gibi seviyorum yiğenimi iyi düşünelim iyi olsun bayramda bol dua edelim allah bilir işini
Sağol canım iyi sözlerin için...yok öyle düşünüp yıpratmiyorum.kendimi...iyiyim yani...sadece merak benimkisi...sizle sohbet ve konuşmak iyi geliyor. birşeyler sorup öğreniyorum böylece...herşey çok mükemmel olsa da tutmama ihtimali her zaman var...inşallah bebisini sağlıkla kucağına alırsın :))) asıl bundan sonrası çok önemli..dikkat kendine ve haberdar et bizi her zamanBöyle düşünüp kendine de eşine de haksızlık etme
Negatif sonucun sebebi bi çok şey olabilir ama buna bağlayıp kişiselleştirip kendini yıpratma lütfen ben daha sonucu almadan tutmazsa diye kendimi telkin ettim ama bi taraftan da tamam oldu dedim
Yani çok karışık elbette ama herşey olacağına varır
evet bol bol.dua edelim...biz neleri neleri atlattık bunu da atlatiriz inşallahAllah bizi sınıyor sanırım ne kadar çok istediğimizi deniyor umarım canım herşey gönlümüzce olur. Ben de aynı şeyleri yaşadım bebek düşündüğümüz ve sıkıntı yaşadığımız zaman görümcem doğum yaptı ilk başta bana zor olacak sandım ama iyi geldi kendi evladım gibi seviyorum yiğenimi iyi düşünelim iyi olsun bayramda bol dua edelim allah bilir işini
çok tatlısın :))inşallah birtanem inşallah hepimize nasip olurCnm inş sende bebeğin karnında gidersn birbirimize dua edlm
Saol cnm ya sende öylesinçok tatlısın :))inşallah birtanem inşallah hepimize nasip olur
Maalesef ben uzun bir müddet deneyemeyeceğim. Çok yıprandık çünkü maddi olarak da. Toplamamız lazım kendimiziçok üzüldüm canım...hiç bahsetmedin. ben hala bekliyorsun sandım. ya da ben kaçırdım. önümüzdeki maçlara bakacagiz artıkbirbirimize bir süreçte destek olalım...şimdi bayram zamani biraz kafa dinleyecegim ama sonra doktor arayışı vs çok işim var...
Canım ben transferimi oldum eve gelip uyudum akşam yaklaşık git gel 1 km yol yaptım tabi tempo ile bi caddeye gidip portakal suyu içmiştimDilaraginosss sen de biraz bilgi verebilir misin? nasil Beslendin? transfer sürecinde neler yaptın? örneğin surekli yattın mi? yoksa hareketli miydin? pozitif alanlardan bilgi almak istiyorum :)
Diyarbakır bahçeci. Zeki akkum . Çok şükür tutundu kese görmeye gidicez bayram sonrasısenin tutun du mu canim? çok sevindim. paylaşmadin buralarda...inşallah darısı bizin başımıza...dua et canım. hamlelerin duası kabul olur.. Doktorun kimdi?
İçin rahat olsun canım zararı yokÇook teşekkür ederim cevap için. Aldım şurubu eczacı da bir şey demedi. Ne zaman içeceğimi şaşırdım. Dr verdiğine göre olumsuz bir etkisi olmaz herhalde değil mi? İçerken şüpheye düşüyorum.