Arkadaslar hastaneye gidiyorum donmuş bebeklerimi almayabenim icin dua edermisiniz
![]()
Nasılsınnn aldın mı bebeklerini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar hastaneye gidiyorum donmuş bebeklerimi almayabenim icin dua edermisiniz
![]()
Ya ben anlamadim donmuş embriyoyu mu aldinAldim canim geldim evdeyim. Ama hicbisey yokmus gibi ya neden böyle
Evet canim donmus embriyoYa ben anlamadim donmuş embriyoyu mu aldin
Eve nasil götürdün yani niye götürdün. Ben anlamadim hakkaten ya:)Evet canim donmus embriyo
Eve nasil götürdün yani niye götürdün. Ben anlamadim hakkaten ya:)
Valla garip bi şekilde muhabbetinizi okuyodum. Şu an bizde gülüyoruz:))güldürdün beni canim ya
Aldim canim geldim evdeyim. Ama hicbisey yokmus gibi ya neden böyle
Insallah canim pozitif sonuc alirim ama benim daha cok var bunu ögrenmeme. Ama senin az kaldi insallah sendende pozitifi duyucazHayırlı uğurluuu olsunnn böyle hissetmen çok doğal minnacık küçücük bişey hissetmen şuan için mümkün değil zaten inşallah pozitif sonuçtan 2 hafta sonra kalp atış sesini duyunca hissedeceksin o güzel duyguyu bu günlerde kendine özgü belirtilerin olur karın kasık ağrısı baş dönmesi üşüme yada sıcak basması gibi hadii sende hoşgeldin aramıza![]()
Mrb arkadaslar ben gruba yeni katildim transferden sonra bugun 6. Gunum ve adet sancisi seklinde agrim var bide k.rengi lekelenme oldu sabah midem de cok bulaniyo acaba bebislerime bisey mi oldu cok korkuyorum bilgisi olan beni aydinlatsin nolur
Mrb kızlar yine yeniden bu forumun yolunu tuttum:) Insallah hepimizin yüzü gülsün guzel haberler alalim. Bugun transferim oldu. Bu 4denemem bakalim bu sefer nasip olacak mi
Insallah canim pozitif sonuc alirim ama benim daha cok var bunu ögrenmeme. Ama senin az kaldi insallah sendende pozitifi duyucaz![]()
Hayırlı uğurlu olsun inşallah son denemen olur transferde kaçıncı günün ?[/QUOT.
Transferde 3.gundeyim daha canm gunler gecmek bilmiyo. Sen de durumlar ne var mi bi degisiklik
Senin benden once ya onun icin öyle dedim canim. Evet valla günler geçmiyor. Biseyler yapmak lazim oyalanmak icin. Ben surekli kitap okuyorum ama oda oyalamiyor artikNe az kaldı 1 hafta daha var günler nasıl uzun zaman nasıl çekilmez bu son haftada bir bilsen
Hayirli olsun canim. Hep birlikte güzel sonuclar alalim insallahMrb kızlar yine yeniden bu forumun yolunu tuttum:) Insallah hepimizin yüzü gülsün guzel haberler alalim. Bugun transferim oldu. Bu 4denemem bakalim bu sefer nasip olacak mi
Ben rapor aldim evde takiliyorum 10 gün is stresi yasamak istemedimBirşey sorucam transfer sonrası evde mi takılıyorsunuz çalışıyormusunuz ben merak ettim de