Transfer sonrası stresi:(

Aldim canim geldim evdeyim. Ama hicbisey yokmus gibi ya neden böyle

Hayırlı uğurluuu olsunnn böyle hissetmen çok doğal minnacık küçücük bişey hissetmen şuan için mümkün değil zaten inşallah pozitif sonuçtan 2 hafta sonra kalp atış sesini duyunca hissedeceksin o güzel duyguyu bu günlerde kendine özgü belirtilerin olur karın kasık ağrısı baş dönmesi üşüme yada sıcak basması gibi hadii sende hoşgeldin aramıza :dua:

Hayırlı uğurluuu olsunnn böyle hissetmen çok doğal minnacık küçücük bişey hissetmen şuan için mümkün değil zaten inşallah pozitif sonuçtan 2 hafta sonra kalp atış sesini duyunca hissedeceksin o güzel duyguyu bu günlerde kendine özgü belirtilerin olur karın kasık ağrısı baş dönmesi üşüme yada sıcak basması gibi hadii sende hoşgeldin aramıza :dua:
Insallah canim pozitif sonuc alirim ama benim daha cok var bunu ögrenmeme. Ama senin az kaldi insallah sendende pozitifi duyucaz:dua:

Mrb kızlar yine yeniden bu forumun yolunu tuttum:) Insallah hepimizin yüzü gülsün guzel haberler alalim. Bugun transferim oldu. Bu 4denemem bakalim bu sefer nasip olacak mi

Mrb arkadaslar ben gruba yeni katildim transferden sonra bugun 6. Gunum ve adet sancisi seklinde agrim var bide k.rengi lekelenme oldu sabah midem de cok bulaniyo acaba bebislerime bisey mi oldu cok korkuyorum bilgisi olan beni aydinlatsin nolur

Mrb arkadaslar ben gruba yeni katildim transferden sonra bugun 6. Gunum ve adet sancisi seklinde agrim var bide k.rengi lekelenme oldu sabah midem de cok bulaniyo acaba bebislerime bisey mi oldu cok korkuyorum bilgisi olan beni aydinlatsin nolur

Merhaba bu tür belirtiler oluşması normal karşılanıyor lekelenme adet kanaması şeklinde değilse korkmana gerek yok ama bu çokta iyi bir durum değil doktoruna bu durumu anlat ona göre iğne jel vs.bişey verir erken düşük riski vs.var ise ona göre tedbir alırsın cesur ve mutlu ol güzel haberlerle görüşmek üzere...

Birşey sorucam transfer sonrası evde mi takılıyorsunuz çalışıyormusunuz ben merak ettim de

Ne az kaldı 1 hafta daha var günler nasıl uzun zaman nasıl çekilmez bu son haftada bir bilsen
Senin benden once ya onun icin öyle dedim canim. Evet valla günler geçmiyor. Biseyler yapmak lazim oyalanmak icin. Ben surekli kitap okuyorum ama oda oyalamiyor artik

Back
X