Transfer sonrası stresi:(

Kızlar selam ben e2 progesteron ve tsh yaptırdım bugun doktor hersey normal ilaçlara aynen devam dedı acaba hamıle kalcakmıyım yaaa olucem meraktan zaman gecmıyor:kızgın::kızgın::kızgın:

Benimde dün transferim vardi. Zona geçirdigim anlaşıldı stresten. Malesef iptal oldu. Yumurtalarim da donduruldu. Bi sonraki aya inşalllah.

Insallah canim ama bugün adet olucak gibiyim nedendir acaba ilaclar sizdede böyle etkiler yaptimi? Estrofem prednol coraspin folik vajinal jel kullaniyorum

Evet canım ilaçların etkisiyle bu tür belirtiler yaşayabilirsin transfer sonrasında bile devam edebilir bu seni korkutmasın doktorunla konuş bu konuyu için rahatlar

Kızlar burası iyiki var cıdden sonuc ne olursa olsun en azından konusup rahatlıyosun allah herkesın hakkında hayırlısını versin herkes cocuk ıstıyor ama bizim sağlıgımızda önemli unutmayalım olmasada şansımız hep var teknoloji tıp herseh ılerledı artık ben transferı ızlerken hissettıgım mucıze hıssı bıle muthıstı gerısı allaha kalmış moraller yuksek hep :KK200::KK200::KK200::KK200:

Back
X