- 4 Eylül 2015
- 471
- 343
- 53
- 41
cok heyecanlı :)Yok canim yarin transfer günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok heyecanlı :)Yok canim yarin transfer günüm
Sorma valla heyecan tavan yapmis durumda. Ama suan sanki adet olucakmis gibi karnim agiriyor belim kopuyor sanki bilmiyorum ilaclarmi yapti acabacok heyecanlı :)
Yok canim yarin transfer günüm
Hersey normal ne güzel. olucak insallah allah büyük canim hayirlisi olsunKızlar selam ben e2 progesteron ve tsh yaptırdım bugun doktor hersey normal ilaçlara aynen devam dedı acaba hamıle kalcakmıyım yaaa olucem meraktan zaman gecmıyor![]()
Hayirlisi olsun canim zona nedir ki?Benimde dün transferim vardi. Zona geçirdigim anlaşıldı stresten. Malesef iptal oldu. Yumurtalarim da donduruldu. Bi sonraki aya inşalllah.
Insallah canim ama bugün adet olucak gibiyim nedendir acaba ilaclar sizdede böyle etkiler yaptimi? Estrofem prednol coraspin folik vajinal jel kullaniyorumHadi bakalım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerle geri dön :)
Sinir ucu iltihabı. Sancilı bir hastalik. Çok şükür iyiyim. Hayirlisi artik kısmet değilmiş bu ay transferim demekki :)Hayirlisi olsun canim zona nedir ki?
Kızlar selam ben e2 progesteron ve tsh yaptırdım bugun doktor hersey normal ilaçlara aynen devam dedı acaba hamıle kalcakmıyım yaaa olucem meraktan zaman gecmıyor![]()
Insallah canim ama bugün adet olucak gibiyim nedendir acaba ilaclar sizdede böyle etkiler yaptimi? Estrofem prednol coraspin folik vajinal jel kullaniyorum
kendini sakinleştir papatya çayı falan içSorma valla heyecan tavan yapmis durumda. Ama suan sanki adet olucakmis gibi karnim agiriyor belim kopuyor sanki bilmiyorum ilaclarmi yapti acaba
çok geçmiş olsun zona ağrılı olur gce yanıgı diğer adı dikat et kendineSinir ucu iltihabı. Sancilı bir hastalik. Çok şükür iyiyim. Hayirlisi artik kısmet değilmiş bu ay transferim demekki :)
Evet sormayin 2 gündür gece gözüme uyku girmedi. Ağrıdan sabaha kadar evin içinde gezindim. Bugun çok şükür iyiyim. Tşk ederim.çok geçmiş olsun zona ağrılı olur gce yanıgı diğer adı dikat et kendine
sakin ol herşey çok güzel olucakArkadaslar hastaneye gidiyorum donmuş bebeklerimi almayabenim icin dua edermisiniz
![]()
Arkadaslar hastaneye gidiyorum donmuş bebeklerimi almayabenim icin dua edermisiniz
![]()
Evet sormayin 2 gündür gece gözüme uyku girmedi. Ağrıdan sabaha kadar evin içinde gezindim. Bugun çok şükür iyiyim. Tşk ederim.
Tşk ederim sağolunGeçmiş olsunn Allah şifa versin