- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
sagol cnm yedim ama fayda yok acaba ilaclar mı yapıyo kiKabız olmak daha kötü muz falan yiyin geçer
tek embriyo muyduİlk test farrklı merkez son iki ayne merkez aynı saatler
İki tane konuldu canım ama işte dr çok kafamı karıştırıyor kese hakkında hiç bişey sölemiyor nerdeyse benimle pozitf çıkanlar kese gördü ben hala test yaptırıyorumTek emb
tek embriyo muydu
İlaçlar kabızlık yapıyor bir de çok hareket etmediğimiz için geçmezse doktorunuza sorarsınız aşırı değilse sorun olmaz bol su içinsagol cnm yedim ama fayda yok acaba ilaclar mı yapıyo ki
Belki baştan ikisi tutunup sonra teke düşmüştürİki tane konuldu canım ama işte dr çok kafamı karıştırıyor kese hakkında hiç bişey sölemiyor nerdeyse benimle pozitf çıkanlar kese gördü ben hala test yaptırıyorum
InsaAllah canim benimcok sevindim cnm darısı bize ozamn
İki tane konuldu canım ama işte dr çok kafamı karıştırıyor kese hakkında hiç bişey sölemiyor nerdeyse benimle pozitf çıkanlar kese gördü ben hala test yaptırıyorum[/QUOTEBu değerde kese görünmez zaten benim de beşinci gün embriyosu 19.gün keseyi gördük
Daha yolun başı keseydi kalp atışıydı daha çok bekleyeceksiniz inşallahMerhaba benim test günüm de 2mart beklemek çok zorya 4 gün bana 40 gün gibi geldi...
Genelde yüksek çıkıyor beşinci gün embriyosu belki sizinki geç tutunmuştur en azından değeriniz yükseliyor olumlu düşünün bugün kaçıncı gününüzdüBen tekolsada razıyım ama dr bi tık geriden geliyoruz diyince acaba diyorum ikisidemi tutmadı ilk kan testini aldığımızdada 100 görmemiz gerek demişti başından beridir bi umutsuzluk var bakalım yarın ne olcak bir haftadır hep stresli bekleyiş
Tranfer günün saymazsaj 16.gün şimdiye kadar kese götülürmüydüGenelde yüksek çıkıyor beşinci gün embriyosu belki sizinki geç tutunmuştur en azından değeriniz yükseliyor olumlu düşünün bugün kaçıncı gününüzdü
Daha görünmez bence erkenTranfer günün saymazsaj 16.gün şimdiye kadar kese götülürmüydü
Arada bendede oluyor ateş basmasıBenim 21 şubat ateş basıyor arada sizin oluyormu
Ben oldum ishal ama bugün cok şükür kan tahlili yaptim cok şükür hamileyimgünaydın kızlar 20 subatta transfer oldum 5 mart btest günüm 5.gün emryosu transfer edildi
kızlar benim gibi ishal olan var mı olumsuz dusunmek ıstemıyıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?