Hadi gozun aydin canimBen oldum ishal ama bugün cok şükür kan tahlili yaptim cok şükür hamileyim
Allah razı olsun herseyin hayirlisini versin isteyenlere nasip etsin inşallahHadi gozun aydin canim
Hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah darısı başımızaBen oldum ishal ama bugün cok şükür kan tahlili yaptim cok şükür hamileyim
Kendi doktorun ne dedi canımMerhaba kızlar bugün dr gittim 17.gün değerim 510 çıktı dr ultrasyondan baktı ama çok minik bişey var dedi dış gebelikte olabilir olmayabilirde dedi birde test merkezindeki dr şuana kadar değeriniz 1000 bulması gerekti dedi salı günü doktorum tekrar çağırdı test istedi tekrar bakarız dedi ben bilemedim hamilemiyim değilmiyim artık beklemekten iyice stres oldum
Canım en çokta o sıkıyo ya canımı adam net deil işte test istedi yine salı bi tık geriden gidiyoruz diyo varmıki bi umut acebaKendi doktorun ne dedi canım
Evet canım 126 çıktı degerim pazartesi tekrar vericem@Esrarengsiz1016 canım ne yaptın kan verdinmi?
Canım 126 çıktı değerim pazartesiye tekrar@Esrarengsiz1016 Canim bugun test gunun hadi insaAllah guzel haberler verirsin
Hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza versin inşallahEvet canım 126 çıktı degerim pazartesi tekrar vericem
Amin canım inşallah . Rabbim herkese nasip eder insallah.Hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza versin inşallah
Hadi gozun aydin canimm cok sevindim insaAllah ikiyede katlanir. :)Canım 126 çıktı değerim pazartesiye tekrar
Insallah canım tesekkur ederimHadi gozun aydin canimm cok sevindim insaAllah ikiyede katlanir. :)
Çok sevindim canım sağlıkl kucağına alırsın inşallah gözün aydınEvet canım 126 çıktı degerim pazartesi tekrar vericem
Ben internette baktım 4.gün falan tutunma olmaya başlıyo die yazıyodu21 şubat transfer bugün karnim ağırdı boyle ara ara tutunma ne zaman oluyormus doktor 48 72 saat arası demisti
Tesekkur ederim canim hayirlisiyla insallahÇok sevindim canım sağlıkl kucağına alırsın inşallah gözün aydın
Malesef o ağrıları okudugum kadarıyla geneli çekiyor ama sonu güzel gidiyor sende iyi düşün iyi olsun biraz sabretmek lazimDün transferimin 10günüydü pozitif sonuc aldim ama giderek artan böbrek kasık agrilarim var gece uykudan uyandıracak kadar bazen kalkmaya çalışırken oluyor ve yerimden kalkamiyorum bi bilgisi olan varmı
Ay bilemiyorum dış gebelik aklıma geliyor Allah korusunMalesef o ağrıları okudugum kadarıyla geneli çekiyor ama sonu güzel gidiyor sende iyi düşün iyi olsun biraz sabretmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?