TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhaba kızlar bugün dr gittim 17.gün değerim 510 çıktı dr ultrasyondan baktı ama çok minik bişey var dedi dış gebelikte olabilir olmayabilirde dedi birde test merkezindeki dr şuana kadar değeriniz 1000 bulması gerekti dedi salı günü doktorum tekrar çağırdı test istedi tekrar bakarız dedi ben bilemedim hamilemiyim değilmiyim artık beklemekten iyice stres oldum

Kendi doktorun ne dedi canım

21 şubat transfer bugün karnim ağırdı boyle ara ara tutunma ne zaman oluyormus doktor 48 72 saat arası demisti

Dün transferimin 10günüydü pozitif sonuc aldim ama giderek artan böbrek kasık agrilarim var gece uykudan uyandıracak kadar bazen kalkmaya çalışırken oluyor ve yerimden kalkamiyorum bi bilgisi olan varmı

Dün transferimin 10günüydü pozitif sonuc aldim ama giderek artan böbrek kasık agrilarim var gece uykudan uyandıracak kadar bazen kalkmaya çalışırken oluyor ve yerimden kalkamiyorum bi bilgisi olan varmı
Malesef o ağrıları okudugum kadarıyla geneli çekiyor ama sonu güzel gidiyor sende iyi düşün iyi olsun biraz sabretmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…