TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

arkadaşlar bişey sormak istyrm. tüp bebek tedavisi tutanlardan hiç akıntı geldimi hatırlıyomusunz. bide geldiyse kaçıncı gün. cevap verirseniz çok sevinirim lütfen
Akıntı rengi şeffaf mi fitil kullaniyormusun benim transfer sonrası 8.gun kanama oldu ilk 3 ay boyunca kahverengi akıntı sarı akıntı oldu proluton iğne ve progestan fitil kullandirdilar

Ay bilemiyorum dış gebelik aklıma geliyor Allah korusun
Canim senin tup bebek degilmi . Dis gebelik nasil olsun . Embriyoyu rahme birakiyorlar orda yuruyup de tuplere gitmesi sanirim mucize olurdu .

Kizlar nbrsiniz gece hep karnim ağrıdi sanki adet olcakmksim gibi bugun şimdilik o agri yok sizler ne alemdesiniz

arkadaşlar bişey sormak istyrm. tüp bebek tedavisi tutanlardan hiç akıntı geldimi hatırlıyomusunz. bide geldiyse kaçıncı gün. cevap verirseniz çok sevinirim lütfen

jel kullanıyorsanız şeffaf su gibi fazlaca akinti oluyor. bir zararı yok normalmiş benim pozitif ve hala geliyor

Akıntı rengi şeffaf mi fitil kullaniyormusun benim transfer sonrası 8.gun kanama oldu ilk 3 ay boyunca kahverengi akıntı sarı akıntı oldu proluton iğne ve progestan fitil kullandirdilar
canım fitil diilde crinone jel kullanıyorum. ama akıntı özür dilerimde tam tuvaletteyken çok az kahverengi akıntıydı bi damlada kan vardı içinde. tedirgin oldum bende. 19unda transfer oldum. 28indede sonuç alıcam bakalım. bana iğne vermedi hiç doktor

Transfer olup hamilr olan arkadaşlar sizinde kasık ağrınız oldumu transferden sonra benim bugün 5.günüm ama 3.günden itibaren kasık ve bel ağrım var özellikle kasıklarım çok ağrıyo oturup kalkarken bayağı bi zorluyo beni

transferimin 9. günü bende de açık pembe bir damla kadar kan geldi zannedersem yerlesme kanamasıydı bir daha da olmadı

evet oldu ilaçların etkisiyle ağrıyormuş hemşire öyle demişti. şimdi de ara ara ağrıyor. siz gene kendinizi zorlamayın Allah gonlunuzdekini hayırlı etsin

evet oldu ilaçların etkisiyle ağrıyormuş hemşire öyle demişti. şimdi de ara ara ağrıyor. siz gene kendinizi zorlamayın Allah gonlunuzdekini hayırlı etsin
Teşrkkürler cevap için ama ben folik asitten başka ilaç kullanmıyorum sadece folik asit kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…