Akıntı rengi şeffaf mi fitil kullaniyormusun benim transfer sonrası 8.gun kanama oldu ilk 3 ay boyunca kahverengi akıntı sarı akıntı oldu proluton iğne ve progestan fitil kullandirdilararkadaşlar bişey sormak istyrm. tüp bebek tedavisi tutanlardan hiç akıntı geldimi hatırlıyomusunz. bide geldiyse kaçıncı gün. cevap verirseniz çok sevinirim lütfen
Canim senin tup bebek degilmi . Dis gebelik nasil olsun . Embriyoyu rahme birakiyorlar orda yuruyup de tuplere gitmesi sanirim mucize olurdu .Ay bilemiyorum dış gebelik aklıma geliyor Allah korusun
Kuzum nasılsın durumlar nasıl cinsiyet belli oldu muCanim senin tup bebek degilmi . Dis gebelik nasil olsun . Embriyoyu rahme birakiyorlar orda yuruyup de tuplere gitmesi sanirim mucize olurdu .
Dis gebelik tüp bebekte daha cok oluyormuşCanim senin tup bebek degilmi . Dis gebelik nasil olsun . Embriyoyu rahme birakiyorlar orda yuruyup de tuplere gitmesi sanirim mucize olurdu .
Ilk defa duyuyorum inanki. Kotu seyler dusunmeyin kendinizi dinlememeye bakinDis gebelik tüp bebekte daha cok oluyormuş
arkadaşlar bişey sormak istyrm. tüp bebek tedavisi tutanlardan hiç akıntı geldimi hatırlıyomusunz. bide geldiyse kaçıncı gün. cevap verirseniz çok sevinirim lütfen
Dis gebelik tüp bebekte daha cok oluyormuş
Jel kullandığım için hep oluyordu başlarda su gibi geliyordu şimdi azaldıarkadaşlar bişey sormak istyrm. tüp bebek tedavisi tutanlardan hiç akıntı geldimi hatırlıyomusunz. bide geldiyse kaçıncı gün. cevap verirseniz çok sevinirim lütfen
Yok canim bahceci fulya tup bebek merkezinde yaptirdim.@Mucizeolsakeske sizinde memorial şişlidemi tüp bebek tedaviniz olmuştu
canım fitil diilde crinone jel kullanıyorum. ama akıntı özür dilerimde tam tuvaletteyken çok az kahverengi akıntıydı bi damlada kan vardı içinde. tedirgin oldum bende. 19unda transfer oldum. 28indede sonuç alıcam bakalım. bana iğne vermedi hiç doktorAkıntı rengi şeffaf mi fitil kullaniyormusun benim transfer sonrası 8.gun kanama oldu ilk 3 ay boyunca kahverengi akıntı sarı akıntı oldu proluton iğne ve progestan fitil kullandirdilar
canım benden kahverengi geldi çok az da kan vardı tedirgin oldum birazJel kullandığım için hep oluyordu başlarda su gibi geliyordu şimdi azaldı
canım fitil diilde crinone jel kullanıyorum. ama akıntı özür dilerimde tam tuvaletteyken çok az kahverengi akıntıydı bi damlada kan vardı içinde. tedirgin oldum bende. 19unda transfer oldum. 28indede sonuç alıcam bakalım. bana iğne vermedi hiç doktor
Transfer olup hamilr olan arkadaşlar sizinde kasık ağrınız oldumu transferden sonra benim bugün 5.günüm ama 3.günden itibaren kasık ve bel ağrım var özellikle kasıklarım çok ağrıyo oturup kalkarken bayağı bi zorluyo beni
Teşrkkürler cevap için ama ben folik asitten başka ilaç kullanmıyorum sadece folik asit kullanıyorumevet oldu ilaçların etkisiyle ağrıyormuş hemşire öyle demişti. şimdi de ara ara ağrıyor. siz gene kendinizi zorlamayın Allah gonlunuzdekini hayırlı etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?