inşallah güzel haberlerini alalım inşallah canımMerhaba kızlar benimde salı günü 5.gün embriyosu transferim oldu 1 mart test günüm
Inşallah canım hayırlısıyla senin transfer iptalmi oldu canıminşallah güzel haberlerini alalım inşallah canım
Arkadaşlar 10.Gün 5.3 tu 12. Gün 16.3 ve 14. Gün 22.7 oldu napacagimi bilemiyorum durum böyle
Inşallah canım hayırlısıyla senin transfer iptalmi oldu canım
Hayirli olsun canim transferin bende hep ishal olurdum :)insaAllah sonuda iyi olurgünaydın kızlar 20 subatta transfer oldum 5 mart btest günüm 5.gün emryosu transfer edildi
kızlar benim gibi ishal olan var mı olumsuz dusunmek ıstemıyıorum
İshal olmanın ne olumsuzlugu olabilir canm kabız olmaktan iyidir sıkıntı olmaz bence :)günaydın kızlar 20 subatta transfer oldum 5 mart btest günüm 5.gün emryosu transfer edildi
bilimiyom ki ya insallah tutunur bebişller belkide belirti arıyoruz okuyorum burda kabız olunuyomus transfer sonrası tuma belirtisi olarak oyüzden endiselendim birazİshal olmanın ne olumsuzlugu olabilir canm kabız olmaktan iyidir sıkıntı olmaz bence :)
tuttu mu transferin cnm merak ettim deHayirli olsun canim transferin bende hep ishal olurdum :)insaAllah sonuda iyi olur
Bende hiç kabız olmadım aksine .bilimiyom ki ya insallah tutunur bebişller belkide belirti arıyoruz okuyorum burda kabız olunuyomus transfer sonrası tuma belirtisi olarak oyüzden endiselendim biraz
tuttu mu transferin cnm merak ettim de
bilimiyom ki ya insallah tutunur bebişller belkide belirti arıyoruz okuyorum burda kabız olunuyomus transfer sonrası tuma belirtisi olarak oyüzden endiselendim biraz
tuttu mu transferin cnm merak ettim de
Hayırlısı olsun aynı gün transfer olmuşuz benim test günümde 1 mart inşallah hakkımızda hayırlısı olsun benim bel ve kasık ağrım var sadecegünaydın kızlar 20 subatta transfer oldum 5 mart btest günüm 5.gün emryosu transfer edildi
Bende genelde yatmıyorum canım doktorumda yatmamı önermediMerhaba kızlar 21 şubatta transfer oldum test günüm 5 mart yatıyorum arada kalkıyorum geziyorum evin icinde sizler neler yapiyorsunuz
Aynı saatlerde mi yaptırdınız bir de aynı merkezde mi kimi doktor iki kat artış istiyor benim de tam ikiye katlamadı yüzde seksen falan arttı sorun olmadı şükürMerhaba arkadaşlar başka bir konuya yazmıştım ama sanırım orası aktif deildi bende 41 yaşındayım 5.gün dodurulmuş tranfer edildi 7şubatta 10gün kan tahliki yaptırdım 75 çıktı dr 19 birdaha istedi yani 12.günümde yaptırdım 129 çıktı dr ikiye katlaması gerekti dedi sen perşembe tekrar yaptır dedi yani 15.gün yaptırdım 331 çıktı dr bir tık geriden geliyoruz dedi normalde erken gebelik testi yaptım bugün çift çizgi çıktı cumartesi tekrar kan testi istedi geldiğinde de bi bakraız dedi ama ben anlamadım olumlu mu olumsuz mu yavaş yavaş enerjim düşmeye başladı bu şekilde hamile kalan arkadaşlar varmı
Kabız olmak daha kötü muz falan yiyin geçergünaydın kızlar 20 subatta transfer oldum 5 mart btest günüm 5.gün emryosu transfer edildi
Bence gayet güzel artışınız neden illa iki katına çıkmalı onu da anlamış diil im ya neyse kafaya takmayin hiç biz 1 nokta bilmem kaç tan bile medet umuyoruz yükselir mi dieMerhaba arkadaşlar başka bir konuya yazmıştım ama sanırım orası aktif deildi bende 41 yaşındayım 5.gün dodurulmuş tranfer edildi 7şubatta 10gün kan tahliki yaptırdım 75 çıktı dr 19 birdaha istedi yani 12.günümde yaptırdım 129 çıktı dr ikiye katlaması gerekti dedi sen perşembe tekrar yaptır dedi yani 15.gün yaptırdım 331 çıktı dr bir tık geriden geliyoruz dedi normalde erken gebelik testi yaptım bugün çift çizgi çıktı cumartesi tekrar kan testi istedi geldiğinde de bi bakraız dedi ama ben anlamadım olumlu mu olumsuz mu yavaş yavaş enerjim düşmeye başladı bu şekilde hamile kalan arkadaşlar varmı
cok sevindim cnm darısı bize ozamnTuttu canim cok sukur
İlk test farrklı merkez son iki ayne merkez aynı saatlerAynı saatlerde mi yaptırdınız bir de aynı merkezde mi kimi doktor iki kat artış istiyor benim de tam ikiye katlamadı yüzde seksen falan arttı sorun olmadı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?