TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Bende de aynı durum olmuştu. 3. gün transferiydi. Ben 10. gün ölçtürmedim ama 14. gün 28 çıkmıştı, 16. gün 70, 18. gün 109'a yükseldi ama sonra kanama başladı, hala da devam ediyor, doktor gerek yok dedi, bir daha ölçtürmedim. Zaten hamilelik belirtilerim de kayboldu. Kanama olmadığı sürece yükselme ihtimali var her zaman. Umarım benimki gibi olmaz, güzelce yükselir. Düşük başlayıp güzelce yükselip sağlıklı doğum yapan çok kişi okudum. Bana da umut olmuştu.

Arkadaşlar 10.Gün 5.3 tu 12. Gün 16.3 ve 14. Gün 22.7 oldu napacagimi bilemiyorum durum böyle

günaydın kızlar 20 subatta transfer oldum 5 mart btest günüm 5.gün emryosu transfer edildi
kızlar benim gibi ishal olan var mı olumsuz dusunmek ıstemıyıorum

günaydın kızlar 20 subatta transfer oldum 5 mart btest günüm 5.gün emryosu transfer edildi
Hayirli olsun canim transferin bende hep ishal olurdum :)insaAllah sonuda iyi olur

İshal olmanın ne olumsuzlugu olabilir canm kabız olmaktan iyidir sıkıntı olmaz bence :)

İshal olmanın ne olumsuzlugu olabilir canm kabız olmaktan iyidir sıkıntı olmaz bence :)
bilimiyom ki ya insallah tutunur bebişller belkide belirti arıyoruz okuyorum burda kabız olunuyomus transfer sonrası tuma belirtisi olarak oyüzden endiselendim biraz
Hayirli olsun canim transferin bende hep ishal olurdum :)insaAllah sonuda iyi olur
tuttu mu transferin cnm merak ettim de

bilimiyom ki ya insallah tutunur bebişller belkide belirti arıyoruz okuyorum burda kabız olunuyomus transfer sonrası tuma belirtisi olarak oyüzden endiselendim biraz

Bende hiç kabız olmadım aksine .
Belirti arama bence :) bende aramistim tabi arama demekle olmuyo biliyom:)

Tuttu canim cok sukur

Merhaba arkadaşlar başka bir konuya yazmıştım ama sanırım orası aktif deildi bende 41 yaşındayım 5.gün dodurulmuş tranfer edildi 7şubatta 10gün kan tahliki yaptırdım 75 çıktı dr 19 birdaha istedi yani 12.günümde yaptırdım 129 çıktı dr ikiye katlaması gerekti dedi sen perşembe tekrar yaptır dedi yani 15.gün yaptırdım 331 çıktı dr bir tık geriden geliyoruz dedi normalde erken gebelik testi yaptım bugün çift çizgi çıktı cumartesi tekrar kan testi istedi geldiğinde de bi bakraız dedi ama ben anlamadım olumlu mu olumsuz mu yavaş yavaş enerjim düşmeye başladı bu şekilde hamile kalan arkadaşlar varmı

Hayırlısı olsun aynı gün transfer olmuşuz benim test günümde 1 mart inşallah hakkımızda hayırlısı olsun benim bel ve kasık ağrım var sadece

Aynı saatlerde mi yaptırdınız bir de aynı merkezde mi kimi doktor iki kat artış istiyor benim de tam ikiye katlamadı yüzde seksen falan arttı sorun olmadı şükür

Bence gayet güzel artışınız neden illa iki katına çıkmalı onu da anlamış diil im ya neyse kafaya takmayin hiç biz 1 nokta bilmem kaç tan bile medet umuyoruz yükselir mi die tadini cikarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…