ya sen ne kadar ince dusuncelisinHamile kalmak icin yasin suresi ve meryem sureleri okunuyor ya canim. bende hamile kalmak isteyenlere okuyorum yardim olsun diye. surekli takvimi gorup uzulmesinler diye kaldirdim
ya sen ne kadar ince dusuncelisin
tesekkur ederim. Cok naziksin. Allah bana da nasop ederse bende katilirim insallah dualara. Simdi katilinca okuyamam diye katilamiyorum. Onlarda gunluk okunmasi gerekiyo. Zorluyor biraz beni. Ama her gun kac kere dua ediyorum haddi hesabi yok. Allah herkese nasip etsin cok zor.Kisi kendi gibi bilirmis karsisindakini :)
Aminnn canim benim.tesekkur ederim. Cok naziksin. Allah bana da nasop ederse bende katilirim insallah dualara. Simdi katilinca okuyamam diye katilamiyorum. Onlarda gunluk okunmasi gerekiyo. Zorluyor biraz beni. Ama her gun kac kere dua ediyorum haddi hesabi yok. Allah herkese nasip etsin cok zor.
Allah tan umit kesilmez canim benim. insaAllah iyi gider hamileliginCanım 5.3 cıktı doktor sınırda bir değer 2 gün sonra tekrarla dedi yükselir. Mı bilmiyorum
@Mucizeolsakeske
Canım doktora görün istersen çünkü 70 çıkmıştı en son belki iğne vururlarDünkü iyi haberlerden sonra bugün kanamam başladı maalesef. Sanırım kimyasal gebelikti. Yarın teste gideceğim ama bu noktadan sonra pek umudum kalmadı.
Canım doktora görün istersen çünkü 70 çıkmıştı en son belki iğne vururlar
Allah yardımcın olsun canım inşallah Rabbim bu yolda emek veren kimsenin emeğini boşa çıkarmasin .Doktorumla konuştum. Yarınki test sonucuna bakalım dedi. Değerler normal olsa muhtemelen ek progesteron takviyesi yaparlardı ama zaten düşük başladığından şu an için beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor.
Allah yardımcın olsun canım inşallah Rabbim bu yolda emek veren kimsenin emeğini boşa çıkarmasin .
Peki kanama adet gibi mı
Canım yarın bı git istersen çünkü yoğun kan değilse korkma eğer önlem alınacak bir durum varsa alırlar .Çok teşekkürler. Adet gibi değil, dün akşam pembe ve kahve karışık az miktarda geldi, progesterondan sonra kesilir gibi oldu. Sabah kalktığımda çamaşırımda birkaç damla şeklindeydi, yine kahverengi şekilde geldi. Progesterondan sonra azaldı ama ara ara yine geliyor.
Ver canım inşallah artmıştır tekrar dualarım seninleÇok teşekkürler, yarın test için kan vereceğim yine. Artış yeterliyse belki ekstra destek verirler.
Maalesef çok az bir artış olmuş. Doktorum yapacak bir şey olmadığını, her ihtimale karşı ilaca devam etmemi, artık test yaptırmama gerek olmadığını, 10 gün sonra kontrole gelmemi söyledi. Muhtemelen vücut kendi kendine atacakmış. Zaten kanamam arttı ve ağrılarım başladı. Kısmet değilmiş.
Allah yardimcin olsun canim benim .Maalesef çok az bir artış olmuş. Doktorum yapacak bir şey olmadığını, her ihtimale karşı ilaca devam etmemi, artık test yaptırmama gerek olmadığını, 10 gün sonra kontrole gelmemi söyledi. Muhtemelen vücut kendi kendine atacakmış. Zaten kanamam arttı ve ağrılarım başladı. Kısmet değilmiş.
canım kaçıncı gün embriyosu transferinArkadaşlar 10.Gün 5.3 tu 12. Gün 16.3 ve 14. Gün 22.7 oldu napacagimi bilemiyorum durum böyle
3. Gün embriyosu canim inşallah artış olur tesekkurlercanım kaçıncı gün embriyosu transferin
hesapladım %60 yükselme göstermiş 23 olmalı iken 22,7 çıkmış
çokta umudsuz olma inşallah iki gün sonraki testinde değer daha güzel artış gösterir inşallah kimyasal değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?