Benim 16.gün 10mm di canım bantın ne işe yaradığını bilmiyorum hakkinda hayırlısı olsun insallahSelam kızlar bugün kontrolüm vardı
14.günüm bugün ve endometrium kalınlığı 6mm nasıl sizce? Birde doktor bana climara forte bant verdi biraz önce 2 tane yapıştırdım yarında 2 tane yapıştırıcam önceki tedavimden bunu vermemişti bana. Nedir bu önemi ne bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim
canım rahim kalınlığı yeterli olmadığı için climara bantı vermiş. rahim kalınlığını düzenledin die veriyo bende kullandım. baya etkili bi ilaç. hakkında hayırlısı olur inşallah. Allah hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallahSelam kızlar bugün kontrolüm vardı
14.günüm bugün ve endometrium kalınlığı 6mm nasıl sizce? Birde doktor bana climara forte bant verdi biraz önce 2 tane yapıştırdım yarında 2 tane yapıştırıcam önceki tedavimden bunu vermemişti bana. Nedir bu önemi ne bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim
İlk tedavide vermemişti canım o yüzdenmi tutmadı acaba yaaa . Sağol canım rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasıncanım rahim kalınlığı yeterli olmadığı için climara bantı vermiş. rahim kalınlığını düzenledin die veriyo bende kullandım. baya etkili bi ilaç. hakkında hayırlısı olur inşallah. Allah hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah
bende ilk tedavide kullanmamıştım. bunda verdi ama etkili bi ilaç. hatta ben transfer oldum hala kullanıyorumİlk tedavide vermemişti canım o yüzdenmi tutmadı acaba yaaa . Sağol canım rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın
transferi oldunmu. bendr jel kullanıyorum ama bana yarım saat yürü demedi kimse. ama genel olarak akıntı yapıo bu jelArkadaşlar jel kullanan var mı ? Yatarak sıkıyorum 5dakika yatıp 30 dakika yürüyüş yapıyorum hemşire öyle söyledi. Ama bi kaç saat sonra geri akıyo baya zaten içinde az var sonra geri gelmesi normal mi ? Sizdede böyle oluyor mu ?
jeli kullanırken yeşil akıntısı olan oldu mu ?transferi oldunmu. bendr jel kullanıyorum ama bana yarım saat yürü demedi kimse. ama genel olarak akıntı yapıo bu jel
Transferim yapıldı 7.gün bugün . Ya nebilim erimesi için yürüyüş şart dedi hemsire. Tüpteki gibi krem şeklinde değilde bütün şekilde biraz sert parça gibi geliyor anlamadım erimiyormu acaba işede arıyormu bilemiyorumtransferi oldunmu. bendr jel kullanıyorum ama bana yarım saat yürü demedi kimse. ama genel olarak akıntı yapıo bu jel
Yeşil bir akıntım olmadı. Ama parça şeklinde beyaz oluyor bendejeli kullanırken yeşil akıntısı olan oldu mu ?
Oluyo canım nirmal benim daha önceki 2 transferimdede kullanmıştım resmen eziyetti o jel içerde birikiyo bir sürü kaşintıda cabası maf ediyodu beniArkadaşlar jel kullanan var mı ? Yatarak sıkıyorum 5dakika yatıp 30 dakika yürüyüş yapıyorum hemşire öyle söyledi. Ama bi kaç saat sonra geri akıyo baya zaten içinde az var sonra geri gelmesi normal mi ? Sizdede böyle oluyor mu ?
Kaşıntı olmuyorda işte kafama takıldıOluyo canım nirmal benim daha önceki 2 transferimdede kullanmıştım resmen eziyetti o jel içerde birikiyo bir sürü kaşintıda cabası maf ediyodu beni
bende oluyo ya yeşilde oluo, şeffaf renkte, iki gündür hafif kahverengide geliojeli kullanırken yeşil akıntısı olan oldu mu ?
benmde 7. gün. çarşamba kontrol var inşallah güzel haberler alırız. bide benm jel zaten krem ama seninki farklımı acabaTransferim yapıldı 7.gün bugün . Ya nebilim erimesi için yürüyüş şart dedi hemsire. Tüpteki gibi krem şeklinde değilde bütün şekilde biraz sert parça gibi geliyor anlamadım erimiyormu acaba işede arıyormu bilemiyorum
evet ya geç çağırmış seni baya. normalde 10-12 gün sonra çağırıoArkadaşlar 28 ocak son adet tarihim 14 şubat 5.gun emriyosu transfer edildi kac haftalık oluyor 16 gun sonra çağırdı doktor cok geç degil mi baska doktorami gitsem en erken ne zaman görünür
Hayırlısı hakkımızda ben sizi hamile olarak biliyodumbenide aynı şekilde ya çarşamba kontrolüm bar ama çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?