TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar cevaplrınız için hepinize çok teşekkür ederim cansınız valla
Son 1 sorum olacak sizlere bugün adetin 15.günü ilaçların 14.günü rahim kalınlığı 6mm çarşamba tekrar gidicem kontrole. Bugün için 6mm olması nasıl sizce ?

Rahim kalınlığın gayet normal canım çarşamba günü daha da kalınlaşmış olur doktorun ne dedi peki kalınlık için canım

lekelenmeniz oldu mu hic? ben jeli sıkarken de cok nazik davranıyorum tahriş olma ihtinali yok lekelenme de olması. yeşil olması korkuttu enfeksiyon mu var acaba
bende de oldu vallahi canım. baktım internetten enfeksiyon olabilir falan yazıo ama hayırlıısı herşeyin ya. Rabbim hepimize güzrl haberler almayı nasip eder inşallah

İnşallah canım cuma günü benimde testtim var. Jelin ismide Crinone beyaz krem gibi
Geri gelmesi normal canım bende 12. Haftaya kadar kullandım. Bende kasinti olmadı ama icerde biriken kısmı topak şeklinde geri geliyordu iç camasirima yada lavaboda. Normal yani ucunu kirdigin zaman hafif dışarı akıyor jel onu içeri rahat itmek için ucuna sürebilirsin çok da tahriş olmuyor o şekilde

merhaba sizin gebelik oluşmuştu o yüzden size sormak istedim. kasık ağrınız oldumu hiç. benim transferin yedinci günü hala kasık ağrım var

merhaba sizin gebelik oluşmuştu o yüzden size sormak istedim. kasık ağrınız oldumu hiç. benim transferin yedinci günü hala kasık ağrım var
Benim ilk konuldugu an yani saniyesine kasik agrim oldu ondan sonra hic olmadi canim sende kotu dusunme belirtilere hic takilma

Benimde transferin 3.günü kasık ağrım bi başladı bide belim bugün 6.günüm halada geçmedi

Rahim kalınlığın gayet normal canım çarşamba günü daha da kalınlaşmış olur doktorun ne dedi peki kalınlık için canım
Doktorum da normal dedi sorun yok çarşamba kontrole geldiğinde büyük ihtimalle transfer tarihin belli olur dedi canım

Benim ilk konuldugu an yani saniyesine kasik agrim oldu ondan sonra hic olmadi canim sende kotu dusunme belirtilere hic takilma
ya benim hala kasık ağrım var kahverengi akıntı geldi bi iki defa. bide crinone jelde sıkınca ucunda bi damla pembe kan gelmiş çokta hassas davranıytm aslında ama çok moralim bozuldu

Benimde transferin 3.günü kasık ağrım bi başladı bide belim bugün 6.günüm halada geçmedi
benm hiç geçmedi belki pskolojiktr diyorum ama bazen sert oluyo adet ağrısı gibi bilemedim ya beklemek çok zor sizin kaçıncı deneme

benm hiç geçmedi belki pskolojiktr diyorum ama bazen sert oluyo adet ağrısı gibi bilemedim ya beklemek çok zor sizin kaçıncı deneme
Aynen öyle canım benim bu 3.denemem ama bu denememde kasık ağrım ve bel ağrım çok fazla canım

ya benim hala kasık ağrım var kahverengi akıntı geldi bi iki defa. bide crinone jelde sıkınca ucunda bi damla pembe kan gelmiş çokta hassas davranıytm aslında ama çok moralim bozuldu
Normal canim bunlar suan kacinci gunundesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…