Siz iyi dayanmissiniz masallah ben 5 günü basladimGünaydın test gününe geri sayım başladı 3
Aynen benimde perşembe ama dün idrar testi yaptım negatif çıktı malesefGünaydın test gününe geri sayım başladı 3
Peki pozitifmi testlerinizSiz iyi dayanmissiniz masallah ben 5 günü basladim
bgn 9ncu gün. yine jel topak şeklinde gelio akıntı halinde onla beraber kahverengi akıntı geldi. 2-3 gündür böle. normal mi bu. sizde de olmuşmuyduNormal canim bunlar suan kacinci gunundesin
Maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallahPozitif çıktı cok şükür 16 gün sonra kese icin randevu aldım Allah hakkımızda hayırlısı ne ise o nasip etsin inşallah
Idrarda çıkmaz ki moralini bozmaAynen benimde perşembe ama dün idrar testi yaptım negatif çıktı malesef
kızlar bi kaç gündür jeli sıkarken zorlanıyorum cnm cok acıyor böle olan varmı ilk baslarda böle olmuyordu
neden oluyor ki böle bana yürümemi falan söylemedi doktor acaba ondan mı?bugün benim de canım acidi ama mecbur kullaniyoruz
Ben jeli transferden once kullanmistim 15 dakika yuru demisti doktor ben fazla yurumemistim icimde topaklanma olmus bu isimize yaramaz demisti doktor o yuzden transfer sonrasi igneye gectik canim. Ama okuduklarimin genelinde bu sorunu yasiyorlar insallah sonuda olumlu olur . Ben 8.gun test yapmistim cikmisti. Istersen evde bi test dene cesaretin varsa tabibgn 9ncu gün. yine jel topak şeklinde gelio akıntı halinde onla beraber kahverengi akıntı geldi. 2-3 gündür böle. normal mi bu. sizde de olmuşmuydu
neden oluyor ki böle bana yürümemi falan söylemedi doktor acaba ondan mı?
hiç yokBen jeli transferden once kullanmistim 15 dakika yuru demisti doktor ben fazla yurumemistim icimde topaklanma olmus bu isimize yaramaz demisti doktor o yuzden transfer sonrasi igneye gectik canim. Ama okuduklarimin genelinde bu sorunu yasiyorlar insallah sonuda olumlu olur . Ben 8.gun test yapmistim cikmisti. Istersen evde bi test dene cesaretin varsa tabi
Transferden sonra belki cok yuruyus iyi gelmeyebilir canim ondandirhiç yokyarın doktora gitmeye bile korkuyorum. bana yürü demediler ya benmde bu kafama takılıo nie böle bi detayı atlamışlar
bilmiyrm dua et bana lütfen yarın güzel haberler alayımTransferden sonra belki cok yuruyus iyi gelmeyebilir canim ondandir
Test yaptırdın mı bende yarın mı yaptırsam acababilmiyrm dua et bana lütfen yarın güzel haberler alayım
Tabikide goren var canim benim. Allah tamamina erdirsin. Hic stres yapma. Demekki beta hcg ikiye katlanmiski keseyi gorebilmissin.Merhaba kızlar 20.gün beta sonuvum 712dr keseye baktı henüz çok küçük dedi benim araştımalarıma göre değer 1.000 den önce kese oluşmuyor ve şusn bana 4,5 haftslıksın dedi bu haftada kese gören oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?