TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Bugün 7.gün gece belim ağrıdı ama bu sabah hicbirseyim yok hadi bakalim
Neden erken verdin canim kani. 7. Gun diye doktor mu dedi bana doktor 12. Gun yaptir demisti

Tabikide goren var canim benim. Allah tamamina erdirsin. Hic stres yapma. Demekki beta hcg ikiye katlanmiski keseyi gorebilmissin.
Amin canım hep birlikte inşallah Canım aslında hiç iki katı artış
olmadı benide o korktuyo ilk test test sonuçlarım bu şekilde
10.gün 75
12 gün 129
15.gündü 337
17.gün 510
20.gün 712

Birde dr kese gözüküyor diyor inşallah başka bişey deildir 4,5 haftalık oldumu söylüyor insan düşünmeden edemiyor cuma son kez kan testi istedi 20 günde bukadar başka düşük değerlerde hamileliği sağlıklı geçen varmıdırki

Benim ablaminda ikiye katlanmamisti canim ama keseyi gorunce cok iyi gitti hamileligi hatta doktor cok korkutmustu. Simdi masallah 18.haftayi doldurcak darisi sana insallah

Benimde yarın test günüm kızlar ama içim daralıyo testler negatif olunca

Kızlar sizede transfer günü embriyonuzun fotoğrafıni verdilermi

Benimde yarın test günüm kızlar ama içim daralıyo testler negatif olunca
Insallah kanda cikar canim Allah tan umit kesilmez. Olumsuz olsa bile yine denersin insaAllah .

Insallah kanda cikar canim Allah tan umit kesilmez. Olumsuz olsa bile yine denersin insaAllah .
Canım sana birşey sorucam ben ilaç kullanmadım transferden sonra sadece folik asit kullanıyorum yarın adet günüm ayriyetten test günüm adetim acaba gününde gelirmi yoksa gecikme olurmu transferden dolayı

Benim 12.gün daha öncede de vermicem olur negatif cikarsa üzülürüm diye simdi saglik ocağından geldik iğnem vardi onlarda diyor kendini hazirla iyiye kotuye o günü bekle hemfikiriz beklicem ben 12.gunu yapmicam rabbim yazdıysa artik ne diyelim

Merhaba herkese

Benim 2. Tüp bebek transferim 2 yaşında bir kızım var 14 şubatta transferim oldu 25 şubatta beta hcg 223 bugün de 780 cıktı doktor 10 martta ultrason çağırdı

Kızım da değerlerim ilki 11.gunde 547 15.gunde 4127 olmuştu bu sefer daha düşük değerler ama doktorum güzel değerler dedi niye böyle fark oldu anlamadım

Siz de böyle oldu mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…