Hadi insallah canim bizde bekliyoruz sonucubilmiyrm dua et bana lütfen yarın güzel haberler alayım
kan verdim bekliyrm bende :SHadi insallah canim bizde bekliyoruz sonucu
kaçıncı gün senin canım. ben 19unda olmuştm çağırmıştı doktor bgn. kan verdim bekliyrmTest yaptırdın mı bende yarın mı yaptırsam acaba
Ne zaman cikarmis sonuc hayirlisi olsun hakkindakan verdim bekliyrm bende :S
Neden erken verdin canim kani. 7. Gun diye doktor mu dedi bana doktor 12. Gun yaptir demistiBugün 7.gün gece belim ağrıdı ama bu sabah hicbirseyim yok hadi bakalim
Ben kan vermedim ama 12.gün benimde 5 martta testNeden erken verdin canim kani. 7. Gun diye doktor mu dedi bana doktor 12. Gun yaptir demisti
çıktı canım 13 kan değeri. olmamış dedi doktor. tutunmaya çalışmış ama olmamışNe zaman cikarmis sonuc hayirlisi olsun hakkinda
Amin canım hep birlikte inşallah Canım aslında hiç iki katı artışTabikide goren var canim benim. Allah tamamina erdirsin. Hic stres yapma. Demekki beta hcg ikiye katlanmiski keseyi gorebilmissin.
Benim ablaminda ikiye katlanmamisti canim ama keseyi gorunce cok iyi gitti hamileligi hatta doktor cok korkutmustu. Simdi masallah 18.haftayi doldurcak darisi sana insallahAmin canım hep birlikte inşallah Canım aslında hiç iki katı artış
olmadı benide o korktuyo ilk test test sonuçlarım bu şekilde
10.gün 75
12 gün 129
15.gündü 337
17.gün 510
20.gün 712
Birde dr kese gözüküyor diyor inşallah başka bişey deildir 4,5 haftalık oldumu söylüyor insan düşünmeden edemiyor cuma son kez kan testi istedi 20 günde bukadar başka düşük değerlerde hamileliği sağlıklı geçen varmıdırki
Hayırlısı olsun canım demekki daha zamanı gelmemişçıktı canım 13 kan değeri. olmamış dedi doktor. tutunmaya çalışmış ama olmamış
13 ciktiysa iki gun sonra kan vermen gerekmiyormu canimçıktı canım 13 kan değeri. olmamış dedi doktor. tutunmaya çalışmış ama olmamış
Insallah kanda cikar canim Allah tan umit kesilmez. Olumsuz olsa bile yine denersin insaAllah .Benimde yarın test günüm kızlar ama içim daralıyo testler negatif olunca
Canım sana birşey sorucam ben ilaç kullanmadım transferden sonra sadece folik asit kullanıyorum yarın adet günüm ayriyetten test günüm adetim acaba gününde gelirmi yoksa gecikme olurmu transferden dolayıInsallah kanda cikar canim Allah tan umit kesilmez. Olumsuz olsa bile yine denersin insaAllah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?