- 19 Şubat 2018
- 38
- 20
- 3
- 38
Çok sağol canım inşallah benimde öyle olur inşallahBenim ablaminda ikiye katlanmamisti canim ama keseyi gorunce cok iyi gitti hamileligi hatta doktor cok korkutmustu. Simdi masallah 18.haftayi doldurcak darisi sana insallah
evet 2 gün sonra gel düşmesi lazım dedi. zatrn kanamam var biraz. olmamış dedi doktorda olsa en azından 20den fazla olması lazımdı dedi. tutunmaya çalışmış yükselmiş değer ama olmamış dedi13 ciktiysa iki gun sonra kan vermen gerekmiyormu canim
Benimde şuan 20.gün değerim 712 bende dr kese oluşuyor falan dedi ama bende kmrkuyorum hala bşde 4,5 haftalıkmışım normalde her yerde beta 1000 olunca kese görülürmüş cuma tekrar gidip kan vericem tekrar bakhcak ultrasyondaMerhaba herkese
Benim 2. Tüp bebek transferim 2 yaşında bir kızım var 14 şubatta transferim oldu 25 şubatta beta hcg 223 bugün de 780 cıktı doktor 10 martta ultrason çağırdı
Kızım da değerlerim ilki 11.gunde 547 15.gunde 4127 olmuştu bu sefer daha düşük değerler ama doktorum güzel değerler dedi niye böyle fark oldu anlamadım
Siz de böyle oldu mu hiç?
Birde değerler böyl düşükmüydü bana değerlerim düşük gibi geliyor burda okuduklarıma bakınca bende boş gebelik falan olucak diye korkuyorumBenim ablaminda ikiye katlanmamisti canim ama keseyi gorunce cok iyi gitti hamileligi hatta doktor cok korkutmustu. Simdi masallah 18.haftayi doldurcak darisi sana insallah
Anladım canim kimyasal gebelik demekki. Hayirlisi olsun canim uzulme hersey Allah tanevet 2 gün sonra gel düşmesi lazım dedi. zatrn kanamam var biraz. olmamış dedi doktorda olsa en azından 20den fazla olması lazımdı dedi. tutunmaya çalışmış yükselmiş değer ama olmamış dedi
Sen takilma burda yazilanlara canim herkesin farklidir. Iyi dusun iyi olsun. Doktorun ne derse sen onu dinle . Stres yaparsan daha kotu. Bir daha ne zaman gidiceksin pekiBirde değerler böyl düşükmüydü bana değerlerim düşük gibi geliyor burda okuduklarıma bakınca bende boş gebelik falan olucak diye korkuyorum
Cuma gidicem canım valla dr da şaşırdı bu değerlere göre kese olmaması lazım ama oluşmuş dediSen takilma burda yazilanlara canim herkesin farklidir. Iyi dusun iyi olsun. Doktorun ne derse sen onu dinle . Stres yaparsan daha kotu. Bir daha ne zaman gidiceksin peki
:) ne guzel iste canim demekki tutunmaya calisiyor bebegin . Hayirlsii olsun cumaya az kalmisCuma gidicem canım valla dr da şaşırdı bu değerlere göre kese olmaması lazım ama oluşmuş dedi
@Mucizeolsakeske ne pozitif kadinsin:))))))))) takipteyim hep seni hee
Sende cankusseviliyosun
Bence tutunmaya baslamis canim hayirlisi olsunSelam Kızlar
9.Gün 126
11. Gün 188
13. Gün 288 nasıl sizce 2 katı olmadı ama cuma tekrar vericem
Sagol canım inşallah doktorum pek olumlu bakmadı 2 kat artışı görmediği için o yüzden canım sıkıldı birazBence tutunmaya baslamis canim hayirlisi olsun
Yaa sen doktorlara bakma canım bazen felaket tellalı oluyolar yanii bencede gayet iyi canımSagol canım inşallah doktorum pek olumlu bakmadı 2 kat artışı görmediği için o yüzden canım sıkıldı biraz
Sagol canım içim ferahlıyor güzel yorumları görünce inşallah devam edeerYaa sen doktorlara bakma canım bazen felaket tellalı oluyolar yanii bencede gayet iyi canım
Insallah guzel gider canim benimSagol canım inşallah doktorum pek olumlu bakmadı 2 kat artışı görmediği için o yüzden canım sıkıldı biraz
Evet canım çom sağol desteğin için bu benim beşinci denemem 41 yaşında olunca insan korkuyor:) ne guzel iste canim demekki tutunmaya calisiyor bebegin . Hayirlsii olsun cumaya az kalmis
Ayy canim benim ya insallah tutunur sana bebegin insallah. Digerlerinde gordunmu peki hic kese vsEvet canım çom sağol desteğin için bu benim beşinci denemem 41 yaşında olunca insan korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?