TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Benimde şuan 20.gün değerim 712 bende dr kese oluşuyor falan dedi ama bende kmrkuyorum hala bşde 4,5 haftalıkmışım normalde her yerde beta 1000 olunca kese görülürmüş cuma tekrar gidip kan vericem tekrar bakhcak ultrasyonda

Benim ablaminda ikiye katlanmamisti canim ama keseyi gorunce cok iyi gitti hamileligi hatta doktor cok korkutmustu. Simdi masallah 18.haftayi doldurcak darisi sana insallah
Birde değerler böyl düşükmüydü bana değerlerim düşük gibi geliyor burda okuduklarıma bakınca bende boş gebelik falan olucak diye korkuyorum

evet 2 gün sonra gel düşmesi lazım dedi. zatrn kanamam var biraz. olmamış dedi doktorda olsa en azından 20den fazla olması lazımdı dedi. tutunmaya çalışmış yükselmiş değer ama olmamış dedi
Anladım canim kimyasal gebelik demekki. Hayirlisi olsun canim uzulme hersey Allah tan

Birde değerler böyl düşükmüydü bana değerlerim düşük gibi geliyor burda okuduklarıma bakınca bende boş gebelik falan olucak diye korkuyorum
Sen takilma burda yazilanlara canim herkesin farklidir. Iyi dusun iyi olsun. Doktorun ne derse sen onu dinle . Stres yaparsan daha kotu. Bir daha ne zaman gidiceksin peki

Selam Kızlar
9.Gün 126
11. Gün 188
13. Gün 288 nasıl sizce 2 katı olmadı ama cuma tekrar vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…