- 19 Şubat 2018
- 38
- 20
- 3
- 38
Canım benimde iki katı artmadı dr bana hep geriden gidiyoruz diyor ama kese oluşmuş dedi bekleyip görcezSagol canım inşallah doktorum pek olumlu bakmadı 2 kat artışı görmediği için o yüzden canım sıkıldı biraz
Yok canım malesef hep negatifti ilk kez bukadar yaklaşıtım insan düşümüyo 20 gündür sters sinir inşallah boşa çıkmaz okadar form okudum hiç benim durumumda olan yok değer düşük olupta daha 4,5 haftalıkken kese oluşanAyy canim benim ya insallah tutunur sana bebegin insallah. Digerlerinde gordunmu peki hic kese vs
Hayırlısı olsun canim beklemekten ve dua etmekten baska birseyimiz yokCanım benimde iki katı artmadı dr bana hep geriden gidiyoruz diyor ama kese oluşmuş dedi bekleyip görcez
Hayırlısı olsun canım hakkında aynı gün transfer olmuşuz büyük gün yarın inşallah güzel haberler verirsin yarın bizebeklemek zormus o kadar asılama oldum ben bu kadar strres yapmadım kendimi olumluya alıstırıyorum ma hiç belirti yoık kızlar ara sıra hafif agrıvar benim adetlerim duzensiz adetim 2 martta olması gerekiyo şimdi tutmazsa adet olur mu günüde
birde kızlar be jel hafif kahverengi leke yapıyo peceteye sürdügümde jelin tortusuyla geliyo normal mi bu benim transferim 20 subat ta olsu transfer gününü sayıyormuyuz
Amin canım çok sağol yardımların içinHayırlısı olsun canim beklemekten ve dua etmekten baska birseyimiz yok
cnm bana 5mart dendi bende bekliyom 5 marttı evde test yapmaya korkuyorum galibaHayırlısı olsun canım hakkında aynı gün transfer olmuşuz büyük gün yarın inşallah güzel haberler verirsin yarın bize
hayırlı olsun cnm insallah bebişin senledirSelam Kızlar
9.Gün 126
11. Gün 188
13. Gün 288 nasıl sizce 2 katı olmadı ama cuma tekrar vericem
Insallah canim bekle canım garanti olsun kacinci gunu buguncnm bana 5mart dendi bende bekliyom 5 marttı evde test yapmaya korkuyorum galiba
hayırlı olsun cnm insallah bebişin senledir
Anladım canım aynı gün transfer olunca test tarihleride aynıdır die düşündüm evde test yapma sakın ben yaptım negatif yarın kan tahlili yaptırmak bile gepmiyo içimdencnm bana 5mart dendi bende bekliyom 5 marttı evde test yapmaya korkuyorum galiba
hayırlı olsun cnm insallah bebişin senledir
8 gün canım fazla agrım yok senın belirtin varmıydıInsallah canim bekle canım garanti olsun kacinci gunu bugun
korkuyorum cnm zaten belirti arıyorum fazla agrım yok stresn yapmakda istemiyorum bklm hayırlısı cnmAnladım canım aynı gün transfer olunca test tarihleride aynıdır die düşündüm evde test yapma sakın ben yaptım negatif yarın kan tahlili yaptırmak bile gepmiyo içimden
10.gunden sonra yap canim yapacaksan ben hic evde yapmadim negatif gorursem teste de negatif giderdim. Belirtim olmadı canim standart regl donemi belirtileri iste.8 gün canım fazla agrım yok senın belirtin varmıydı
korkuyorum cnm zaten belirti arıyorum fazla agrım yok stresn yapmakda istemiyorum bklm hayırlısı cnm
Bende öyle duydum canim ama mantıklı bir sebebi var mıdır bilmem benim ikinci denemem pozitif oldu çok şükür.Kızlar çevremde sürekli 2.denemede tutma olasılığı daha cok diye yorumlar duyuyorum sizce gerçeklik payı nekadar var ?
Çok sağol canım Allah razı olsun daha zamanı varmış demekkigbbc canim bugun test gununde ama sen zaten sonucunu almissin. Allah yardimcin olsun uzulme Rabbim tez zamanda insallah kendiliginden verir. Allah tan umit kesilmez.
cnm cok üzüldüm insallah tedavi ye kalmadan hamile kalırsın cnmÇok sağol canım Allah razı olsun daha zamanı varmış demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?