TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Ayy canim benim ya insallah tutunur sana bebegin insallah. Digerlerinde gordunmu peki hic kese vs
Yok canım malesef hep negatifti ilk kez bukadar yaklaşıtım insan düşümüyo 20 gündür sters sinir inşallah boşa çıkmaz okadar form okudum hiç benim durumumda olan yok değer düşük olupta daha 4,5 haftalıkken kese oluşan

beklemek zormus o kadar asılama oldum ben bu kadar strres yapmadım kendimi olumluya alıstırıyorum ma hiç belirti yoık kızlar ara sıra hafif agrıvar benim adetlerim duzensiz adetim 2 martta olması gerekiyo şimdi tutmazsa adet olur mu günüde
birde kızlar be jel hafif kahverengi leke yapıyo peceteye sürdügümde jelin tortusuyla geliyo normal mi bu benim transferim 20 subat ta olsu transfer gününü sayıyormuyuz

Hayırlısı olsun canım hakkında aynı gün transfer olmuşuz büyük gün yarın inşallah güzel haberler verirsin yarın bize

Kızlar ben transfer icin hazirlanacaktim. Dun adetimin 3.günü muayene oldum ve uzun protokol ile hazırlıcaz dedi doktor.Dogum konrol hapı basladim 18 gun içip 19.günü lucrin igne olcam. Lucrin igne olurken adet olucam o adetin 3.günü yine muayene olcam. Bu şekilde dondurulmuş embriyo transferine hazırlanan var mi

Hayırlısı olsun canım hakkında aynı gün transfer olmuşuz büyük gün yarın inşallah güzel haberler verirsin yarın bize
cnm bana 5mart dendi bende bekliyom 5 marttı evde test yapmaya korkuyorum galiba

Selam Kızlar
9.Gün 126
11. Gün 188
13. Gün 288 nasıl sizce 2 katı olmadı ama cuma tekrar vericem
hayırlı olsun cnm insallah bebişin senledir

cnm bana 5mart dendi bende bekliyom 5 marttı evde test yapmaya korkuyorum galiba

hayırlı olsun cnm insallah bebişin senledir
Anladım canım aynı gün transfer olunca test tarihleride aynıdır die düşündüm evde test yapma sakın ben yaptım negatif yarın kan tahlili yaptırmak bile gepmiyo içimden

Insallah canim bekle canım garanti olsun kacinci gunu bugun
8 gün canım fazla agrım yok senın belirtin varmıydı

Anladım canım aynı gün transfer olunca test tarihleride aynıdır die düşündüm evde test yapma sakın ben yaptım negatif yarın kan tahlili yaptırmak bile gepmiyo içimden
korkuyorum cnm zaten belirti arıyorum fazla agrım yok stresn yapmakda istemiyorum bklm hayırlısı cnm

8 gün canım fazla agrım yok senın belirtin varmıydı

korkuyorum cnm zaten belirti arıyorum fazla agrım yok stresn yapmakda istemiyorum bklm hayırlısı cnm
10.gunden sonra yap canim yapacaksan ben hic evde yapmadim negatif gorursem teste de negatif giderdim. Belirtim olmadı canim standart regl donemi belirtileri iste.

Kızlar çevremde sürekli 2.denemede tutma olasılığı daha cok diye yorumlar duyuyorum sizce gerçeklik payı nekadar var ?

Kızlar çevremde sürekli 2.denemede tutma olasılığı daha cok diye yorumlar duyuyorum sizce gerçeklik payı nekadar var ?
Bende öyle duydum canim ama mantıklı bir sebebi var mıdır bilmem benim ikinci denemem pozitif oldu çok şükür.

gbbc canim bugun test gununde ama sen zaten sonucunu almissin. Allah yardimcin olsun uzulme Rabbim tez zamanda insallah kendiliginden verir. Allah tan umit kesilmez.

Kızlar şişli memorialde tedavi olan varmı aranızda ben tedaviye yine başlasam 2 .denemede indirim yapılıyomu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…