Geride dondurulmus embriyon varmi canimKızlar şişli memorialde tedavi olan varmı aranızda ben tedaviye yine başlasam 2 .denemede indirim yapılıyomu acaba
Hakkinda hayirlisi boyleymis canim uzulme olurmu10.gün test sonucum 0.19
Benim de öyle 8.gundu bugun bende rahatim ara adet agrisi gibi geliyor ama birsey yok insallah guzel sonuclar aliriz pazartesi test gunumya kızlar bende hiç belirti yok yarın regl günüm bklm geliyo regl günüde tutmazsa kızlar benim ilk denemm
Malesef yok canım yaa en çokta o düşündürüyo beni tekrar sil baştan başlamak herşeyeGeride dondurulmus embriyon varmi canim
Sen simdilik bi kafani topla canim ondan sonrasi Allah kerimdir. Rabbimden umit kesilmez. Bi bakmissin kendiliginden kalmissin hamile. Bunun icinde az stres yapman lazim.Malesef yok canım yaa en çokta o düşündürüyo beni tekrar sil baştan başlamak herşeye
Evet cnm yapılıyor,Kızlar şişli memorialde tedavi olan varmı aranızda ben tedaviye yine başlasam 2 .denemede indirim yapılıyomu acaba
Bebeğin 9.gunu diye birşey yok canım ve çok çok erken test yapmışsin 4.gunu çıkmaz en az 7.gunu beklemeliydinBenim test günüm 8 mart. 26 şubatta 5 günlük embriyo transferi yapıldı, bugün dayanamadım test aldım baktım negatifti. Transferin 4.günü, ama bebeğin 9.günü diye düşünerek pozitif çıkmalıydı dedim early predictorde. ne dersiniz?
üzüldüm cnm hakkında hayırlısı olsun benim sabah idrar testim negatitfi şimdi pozitif sence var mı ben okadar tedavı oldum böle bişey görmedimSelam Kızlar
Bugün itibari ile değerlerim geriye düştü Kimyasal Gebelikmiş Hayırlısı böyleymiş.
Sagol canım hayırlısı böyleymiş 2.transfere kısmet artık.üzüldüm cnm hakkında hayırlısı olsun benim sabah idrar testim negatitfi şimdi pozitif sence var mı ben okadar tedavı oldum böle bişey görmedim
Canımmm üzme kendini hayırlısı buymuş demekkiSelam Kızlar
Bugün itibari ile değerlerim geriye düştü Kimyasal Gebelikmiş Hayırlısı böyleymiş.
Amin canım İnşallah.Evet canım nasibimiz buymuş yapacak bir şey yok . 2.transfere kısmet artıkCanımmm üzme kendini hayırlısı buymuş demekki
Rabbim en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah
Evet canm son adet tarihine gore hesaplaniyo.Hamile kalan arkadaşlar en erken keseyi ne zaman gördünüz?transferin kaçıncı günü gebelik son adet tarihine goremi hesaplanıyor
Evet canm son adet tarihine gore hesaplaniyo.
Ben transferin 18.gunu vajinal olarak keseyi gördüm.[/QUOTEteşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?