TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar şişli memorialde tedavi olan varmı aranızda ben tedaviye yine başlasam 2 .denemede indirim yapılıyomu acaba
Geride dondurulmus embriyon varmi canim

Selam kızlarrrr
6 mart salı günü transferim var Allahın iziniyle
dün kontrolde rahim kalınlığı 7,6mm çıktı
transfere daha 4 gün var o zamana kadar kalınlık aşağı yukarı kaç olur ?

ya kızlar bende hiç belirti yok yarın regl günüm bklm geliyo regl günüde tutmazsa kızlar benim ilk denemm

Malesef yok canım yaa en çokta o düşündürüyo beni tekrar sil baştan başlamak herşeye
Sen simdilik bi kafani topla canim ondan sonrasi Allah kerimdir. Rabbimden umit kesilmez. Bi bakmissin kendiliginden kalmissin hamile. Bunun icinde az stres yapman lazim.

Kızlar şişli memorialde tedavi olan varmı aranızda ben tedaviye yine başlasam 2 .denemede indirim yapılıyomu acaba
Evet cnm yapılıyor,
Bize 2.dede 3.dede indirim uygulandı bir miktar
Sen talep etmeden hastane konuyu açıyor zaten
Rabbim yardımcınız olsun inş

Benim test günüm 8 mart. 26 şubatta 5 günlük embriyo transferi yapıldı, bugün dayanamadım test aldım baktım negatifti. Transferin 4.günü, ama bebeğin 9.günü diye düşünerek pozitif çıkmalıydı dedim early predictorde. ne dersiniz?

Bebeğin 9.gunu diye birşey yok canım ve çok çok erken test yapmışsin 4.gunu çıkmaz en az 7.gunu beklemeliydin

kızlar benim idrar testi negatif 11 gün üzgünüm biraz ilk denemeydi 5.gün transferiydi mam pazartesi kan ver dedi doktorum bklm

Hamile kalan arkadaşlar en erken keseyi ne zaman gördünüz?transferin kaçıncı günü gebelik son adet tarihine goremi hesaplanıyor

Selam Kızlar
Bugün itibari ile değerlerim geriye düştü Kimyasal Gebelikmiş Hayırlısı böyleymiş.

Selam Kızlar
Bugün itibari ile değerlerim geriye düştü Kimyasal Gebelikmiş Hayırlısı böyleymiş.
üzüldüm cnm hakkında hayırlısı olsun benim sabah idrar testim negatitfi şimdi pozitif sence var mı ben okadar tedavı oldum böle bişey görmedim

üzüldüm cnm hakkında hayırlısı olsun benim sabah idrar testim negatitfi şimdi pozitif sence var mı ben okadar tedavı oldum böle bişey görmedim
Sagol canım hayırlısı böyleymiş 2.transfere kısmet artık.
Canımm bence kan testi yaptır bugün yada yarın. Hemen kötü düşünme en iyisi kanda çıkar. Ben hiç test yapmadım.

Selam Kızlar
Canımmm üzme kendini hayırlısı buymuş demekki
Rabbim en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah

Hamile kalan arkadaşlar en erken keseyi ne zaman gördünüz?transferin kaçıncı günü gebelik son adet tarihine goremi hesaplanıyor
Evet canm son adet tarihine gore hesaplaniyo.
Ben transferin 18.gunu vajinal olarak keseyi gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…