TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Arkadaşlar
12. Gün 16.3
14. Gün 20.3
16.gün 40.7
20. Gün 104
24. Gün 187 neler oluyor sizce çok moralim bozuldu çok az artiyor

Merabalar.... Benim transferim 27 şubatta oldu. Bugün 6. Gun. 13 mart test günümü bekliyordu. Bu ikinci dondurulmuş tüp bebek denemem.bekliyoruz bakalimm

Merabalar.... Benim transferim 27 şubatta oldu. Bugün 6. Gun. 13 mart test günümü bekliyordu. Bu ikinci dondurulmuş tüp bebek denemem.bekliyoruz bakalimm
Hayirlisi olsun canim insallah pozitif sonuc alirsin

Hayırlı olsun tedavin..umarım güzel sonuçlar alırız..
Benimde transferim aynı gün ama benim test tarihim 12 mart.. hadi bakalım yarıladık

Benimde transferim aynı gün ama benim test tarihim 12 mart.. hadi bakalım yarıladık
Hayirlisi olsun canim benim insallah guzel sonuclar alirsinjz

Çok sagol canım.. sendin dr hayırlı olsun. Napıyorsun hiç dikkat ediyor musun? Agrım sizin var mı benim çok belim ağrıyor. Kuyruk solumum özellikle. Korkuyorum

Merhaba arkadaşlar umut olsun diye yaziyorum brnimse ikinci denemem 8 Şubat transfer oldum dün keseyi gördük iki hafah dineada bebeği gormeye gidicez Allah izin verirse rransferden 3 .gün gibi başladı adet olucakmis in gibi ağrilarim hep devam etti arada bel ağrım oldu Allah hepimize kucağımiza hayırlı sağlıklı evlatlar almamızı nasip etsin . inşallah

Canım öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına al ayıda nasip etsin inşallah. Benimde salı günü 2. Transferim var. İlkinde cok umutluydum ama opmadı malesef. Senin 2. Denemende farklı olarak verdiği ilaç tedavisi oldumu? Mesela bana bu tedavimde climera bant verdi doktor

Benim biraz karışık ameliyat old tek tüp vardı oda alınmıştı tek şansım tüp bebekti estrofem kullandım düne kadar günde 3 yabe Progestan 200 mg Lil fitil günde 3 tane ve vitamin daha önce fitil değil hap ve daha düşük kullanmıştım peifestan ve vitamin devam hala . İnşallah hakkinda hayırlısı olur Allah gönlüne göre cerdve

Rabbim tamamina erdirsin canim benim

Hayırlı olsun canım benim.. Allahım saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Benim bugün 6. Gunum kuyruk sokumu agrım var senin oldu mu? Belim de ağrıyor ama kuyruk sokumu daha fazla.bende protestan kapsül kullanıyorum. Gün-de 4 defa 200 mg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…