TeşekkürlerEvet canm son adet tarihine gore hesaplaniyo.
Ben transferin 18.gunu vajinal olarak keseyi gördüm.
ilk kez mi negatif oldu sonuç böyle? hay allahkızlar benim idrar testi negatif 11 gün üzgünüm biraz ilk denemeydi 5.gün transferiydi mam pazartesi kan ver dedi doktorum bklm
evedt cnm ben ben asılama oldum enson asılamam tuttu dıs gebelşk oldu iğne ile düştü allaha sükür tüp bebek dediler ama oda olmadı herhalde pazartesi kan vercemilk kez mi negatif oldu sonuç böyle? hay allah
Doktorunla gorustun mu canim ne dedi?Arkadaşlar
12. Gün 16.3
14. Gün 20.3
16.gün 40.7
20. Gün 104
24. Gün 187 neler oluyor sizce çok moralim bozuldu çok az artiyor
Sali günü bir muayene yapalim gel dedi ne görebilir ki değer böyleyken bilmiyorumDoktorunla gorustun mu canim ne dedi?
Bir daha istemedi mi test o da enteresanSali günü bir muayene yapalim gel dedi ne görebilir ki değer böyleyken bilmiyorum
Bu 6. Testim zaten canim ben pazartesi yaptırırım yine testBir daha istemedi mi test o da enteresan
Hayırlısı olsun canım stres yapmamaya calisBu 6. Testim zaten canim ben pazartesi yaptırırım yine test
Hayirlisi olsun canim insallah pozitif sonuc alirsinMerabalar.... Benim transferim 27 şubatta oldu. Bugün 6. Gun. 13 mart test günümü bekliyordu. Bu ikinci dondurulmuş tüp bebek denemem.bekliyoruz bakalimm
Hayırlı olsun tedavin..umarım güzel sonuçlar alırız..Merabalar.... Benim transferim 27 şubatta oldu. Bugün 6. Gun. 13 mart test günümü bekliyordu. Bu ikinci dondurulmuş tüp bebek denemem.bekliyoruz bakalimm
Hayirlisi olsun canim benim insallah guzel sonuclar alirsinjzHayırlı olsun tedavin..umarım güzel sonuçlar alırız..
Benimde transferim aynı gün ama benim test tarihim 12 mart.. hadi bakalım yarıladık
Hayırlı olsun tedavin..umarım güzel sonuçlar alırız..
Benimde transferim aynı gün ama benim test tarihim 12 mart.. hadi bakalım yarıladık
Canım öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına al ayıda nasip etsin inşallah. Benimde salı günü 2. Transferim var. İlkinde cok umutluydum ama opmadı malesef. Senin 2. Denemende farklı olarak verdiği ilaç tedavisi oldumu? Mesela bana bu tedavimde climera bant verdi doktorMerhaba arkadaşlar umut olsun diye yaziyorum brnimse ikinci denemem 8 Şubat transfer oldum dün keseyi gördük iki hafah dineada bebeği gormeye gidicez Allah izin verirse rransferden 3 .gün gibi başladı adet olucakmis in gibi ağrilarim hep devam etti arada bel ağrım oldu Allah hepimize kucağımiza hayırlı sağlıklı evlatlar almamızı nasip etsin . inşallah
Benim biraz karışık ameliyat old tek tüp vardı oda alınmıştı tek şansım tüp bebekti estrofem kullandım düne kadar günde 3 yabe Progestan 200 mg Lil fitil günde 3 tane ve vitamin daha önce fitil değil hap ve daha düşük kullanmıştım peifestan ve vitamin devam hala . İnşallah hakkinda hayırlısı olur Allah gönlüne göre cerdveCanım öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına al ayıda nasip etsin inşallah. Benimde salı günü 2. Transferim var. İlkinde cok umutluydum ama opmadı malesef. Senin 2. Denemende farklı olarak verdiği ilaç tedavisi oldumu? Mesela bana bu tedavimde climera bant verdi doktor
Rabbim tamamina erdirsin canim benimMerhaba arkadaşlar umut olsun diye yaziyorum brnimse ikinci denemem 8 Şubat transfer oldum dün keseyi gördük iki hafah dineada bebeği gormeye gidicez Allah izin verirse rransferden 3 .gün gibi başladı adet olucakmis in gibi ağrilarim hep devam etti arada bel ağrım oldu Allah hepimize kucağımiza hayırlı sağlıklı evlatlar almamızı nasip etsin . inşallah
Benim biraz karışık ameliyat old tek tüp vardı oda alınmıştı tek şansım tüp bebekti estrofem kullandım düne kadar günde 3 yabe Progestan 200 mg Lil fitil günde 3 tane ve vitamin daha önce fitil değil hap ve daha düşük kullanmıştım peifestan ve vitamin devam hala . İnşallah hakkinda hayırlısı olur Allah gönlüne göre cerdve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?