benim ilk opu 16.gün, ikinci opu 14.günde başlamıştı.Kızlar merhaba opu dan kaç gün sonra adetiniz başladı ???
Kızlar, bugün transferimin 8.günü, sizce evdeki testlerde çıkarmı hamilelik varsa?
Benimde 13.gun baslamis canim ama doktorum bana opudan bir gun sonra icmem icin tarlusal verdi tarlusal bittikten 1 hafta sonra adet oldumKızlar merhaba opu dan kaç gün sonra adetiniz başladı ???
Kafani karıştırmak istemem canim ama benim 5.gun embriyosuydu pozitif cikmistiKızlar, bugün transferimin 8.günü, sizce evdeki testlerde çıkarmı hamilelik varsa?
5gün mü kullandın canım tarlusalıBenimde 13.gun baslamis canim ama doktorum bana opudan bir gun sonra icmem icin tarlusal verdi tarlusal bittikten 1 hafta sonra adet oldum
canım peki hangi ilaçları kullandın progestan tarlusal falan kullandın mı opu sonrasıbenim ilk opu 16.gün, ikinci opu 14.günde başlamıştı.
Yok olmadı benim kasık ağrım çoktu arada bel. Ağrısı da olduHayırlı olsun canım benim.. Allahım saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Benim bugün 6. Gunum kuyruk sokumu agrım var senin oldu mu? Belim de ağrıyor ama kuyruk sokumu daha fazla.bende protestan kapsül kullanıyorum. Gün-de 4 defa 200 mg
Amin insainşa Allah isteyen herkese nasip etsinRabbim tamamina erdirsin canim benim
6 gun canim icinde 12 tane olmasi lazim5gün mü kullandın canım tarlusalı
bana vermedi canım progestan 200 fitil verdi günde ikitane 12 gün kullan bırak dedi6 gun canim icinde 12 tane olmasi lazim
Anladim canim hayirlisi olsun. Taze transfer yapilmicak sanirimbana vermedi canım progestan 200 fitil verdi günde ikitane 12 gün kullan bırak dedi
yok canım donduruldu 2 ay sonra olucak inş.. sizin kaçıncı gün embriyosuydu taze transfer miydi canımAnladim canim hayirlisi olsun. Taze transfer yapilmicak sanirim
Yok olmadı benim kasık ağrım çoktu arada bel. Ağrısı da oldu
Bence erken bende 3. Gün embriyosu 9. Gün yaptım test evde erken idrar testi çok silik çıktı 11.gubde kanda 94 çıktı benimKuyruk sokumu agrisi normal mi acaba ? Hem daha çok erken değil mi bugün 7. Günüm oldu
Ayy inşallah insallah canım yaaaHayirlisi olsun canim benim insallah guzel sonuclar alirsinjz
Bence erken bende 3. Gün embriyosu 9. Gün yaptım test evde erken idrar testi çok silik çıktı 11.gubde kanda 94 çıktı benim
Sagol canim ben cumartesi pazar dahil 6 gün dinlendim evde ama dinlenmek dediysem öyle surekli yatmak degil...yuruyuse ciktim, yemek yaptim vs..benim sadece 2 gündur göguslerim büyudu ve ağrıyor başkada sikayetim yok..bugün is başi yaptim cokta iyi oldu yoksa kendimi dinleyip daha cok takılacaktım..simdi rahatım şükür..Çok sagol canım.. sendin dr hayırlı olsun. Napıyorsun hiç dikkat ediyor musun? Agrım sizin var mı benim çok belim ağrıyor. Kuyruk solumum özellikle. Korkuyorum
Amin insallai hayır li sinuclae alursinizAy ne güzel ya Rabbim bizede nasip etsin.. Çok mutlu oldum adına .. benim erken dediğin gibi inşallah hastanede öğrenmeyi düşünüyoruz erken üzülmek veya sevinmek istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?