TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar, bugün transferimin 8.günü, sizce evdeki testlerde çıkarmı hamilelik varsa?
Kafani karıştırmak istemem canim ama benim 5.gun embriyosuydu pozitif cikmisti

G glcnpembos

Z ZHR83

Kizlar bugun test gununuz. InsaAllah olumlu sonuclarla gelirsiniz. Bize haber etmeyi unutmayin

Yok olmadı benim kasık ağrım çoktu arada bel. Ağrısı da oldu

Bence erken bende 3. Gün embriyosu 9. Gün yaptım test evde erken idrar testi çok silik çıktı 11.gubde kanda 94 çıktı benim

Ay ne güzel ya Rabbim bizede nasip etsin.. Çok mutlu oldum adına .. benim erken dediğin gibi inşallah hastanede öğrenmeyi düşünüyoruz erken üzülmek veya sevinmek istemiyorum..

Çok sagol canım.. sendin dr hayırlı olsun. Napıyorsun hiç dikkat ediyor musun? Agrım sizin var mı benim çok belim ağrıyor. Kuyruk solumum özellikle. Korkuyorum
Sagol canim ben cumartesi pazar dahil 6 gün dinlendim evde ama dinlenmek dediysem öyle surekli yatmak degil...yuruyuse ciktim, yemek yaptim vs..benim sadece 2 gündur göguslerim büyudu ve ağrıyor başkada sikayetim yok..bugün is başi yaptim cokta iyi oldu yoksa kendimi dinleyip daha cok takılacaktım..simdi rahatım şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…