TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Bende perşembe günü transfer oldum test günüm 16 Ocak.

5.gün 2.kalite 2 dondurulmuş embriyo transferim oldu.4. denemem bir önceki tedavim yazın kimyasal oldu. Rahim kalınlığı aklıma takılıyor 7.5 mm ile yapıldı kısmet. 2.gününde olup belirtisi olan var mı

Merhaba
Benımde senden bır gun once transferım.. batmalar,gaz sıkıntısı,ates basmaları var ama bence ılaclar yapıyor hepsını..hayıslısı olsun ınsallah senın ıcın de pozıtıflerı gor
Hıc bırsey degıl de gunler gecmek bılmıyor kıtap okuyorum, fılm ızlıyorum, dua edıyorum, uyuyorm ama yok gecmıyor gunler onerısı olan var mı?

ateş basması ilk transfer günü ve dün oldu uyku hali vardı çok hafif kasığa vuran ağrı var falan iğne oluyorum 5 tane verdi dr sonra kapsüle geçicem tekrar vajinal. 3.iğneyi vuruldum bugün kanadı çok iki gün hıbor iğnede vermişti kanım sulandığo içinmiş coraspinle devam. birde hafiften göğüsler sızlıyor. evet vakit nasıl geçecek bilmem

Allah kolaylık versin ben gunde 6 estrafem coraspın folıdoce bır prednol ıkı climara bant ıkı ampul progestAn ve haftada bır proluton depot ıgne kullanıyorum.. gerekırse gunde 10 tane ıgmeye de razıyım yeter kı sonucu guzel olsun.. emeklerımız bosa cıkmasın

Aynı gün transfer olmuşuz :) hakkımızda hayırlısı 9lsun inşallah bebislerimize kavusuruz

prednol transferden önceki son kontrolde verildi 7 gün kullanacaksın denildi dün sonuncuyu içtim. O gün progestan kapsüse ve coraspine de başlamıştım.Transfer günü kapsülü bıraktırdı 5 gün prognex iğne verdi o bitince tekrar günde 3 kez kapsül kullanıcam. transfer günü ve dün hıbor kan sulandırıcı iğne oldum iki tane coraspine devam ediyorum.Günde 4 tane estrofem var evet sonu güzel olsun hepimiz için

Aynı gün transfer olmuşuz :) hakkımızda hayırlısı 9lsun inşallah bebislerimize kavusuruz

İnşallah canım kaçıncı gün embriyosu senin test günüm 16 Ocak

Merhaba kızlar transferim 1 ocak test günüm 13 aralık :) çift embriyo konuldu :)
Ohh 1 hafta kalmış canım yaaa inş güzel sonuçlar alırsın
Varmı bi hissiyat
Bende aşırı gaz sıkışması göğüs hassasiyeti
Veeeee en belirgin belirtim gece su içinde ter içinde uyanmak

Ohh 1 hafta kalmış canım yaaa inş güzel sonuçlar alırsın
Varmı bi hissiyat
Bende aşırı gaz sıkışması göğüs hassasiyeti
Veeeee en belirgin belirtim gece su içinde ter içinde uyanmak
Progestan iğne sağolsun ağrıdan bişe hissettirse kalçalarım morardı şişti onun dışında belim çok ağrıyo bide arada saga arada sol kasığıma agrı vuruyo..banada arada ateş basıyo sonra elim buz kesiyo belirtimi bilmiyorum inşallah yavrularım benimledirler :))))

Ins inş canım kaçıncı denemen ve kaçıncı gün embriyosu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…