TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhaba transfer tarihim 4 ocak
Test tarihi 16 ocak pozitif sonuç alanları kutlarım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin negatif olanlar üzülmesin Allah’tan ümit kesilmez...

Bugün 3.günüm göğüslerimde hafiften sancı başladı progestan iğne mi yapıyor acaba sandalyede oturup kahvaltı ederken belim ağrıdı çok 5.gün embriyosu.

Bugün 3.günüm göğüslerimde hafiften sancı başladı progestan iğne mi yapıyor acaba sandalyede oturup kahvaltı ederken belim ağrıdı çok 5.gün embriyosu.
Göğüslerin transferden önce de acımıyor muydu canım? Çünkü transferden önce de aynı ilaçları kullanıyordun sonuçta

Göğüslerin transferden önce de acımıyor muydu canım? Çünkü transferden önce de aynı ilaçları kullanıyordun sonuçta

Canım transferden 1 hafta önce progestan kapsül başlatmıştı ağrı yapmadı iğneye transfer günü başladım 5 günlük verdi o yüzden iğne mi acaba diyorum. bugün ve yarın da iğne vurulup yine kapsüle geçivem ama estrofemi 3 hafta kullandım transferden önce o da sızı yapmadı.dondurulmuş transferi benim.

Anladım. İnşallah gebeliğe işarettir. Benim de göğüslerim çok acıyor ama 20 gündür estrofem kullanıyorum. Ve trasnferden önce de acıyordu doğal olarak. Benim için belirti değil mesela. Ama senin için olabilir.O yüzden sordum.

Kızlar merhabalar bugün 4.günüm. Arada kasıklarımda batma( kısa süreli) arada da bel ağrısından başka bişi hissetmiyorum.. Göğüslerim transferden önce ağrıyodu şuan hiçbişi hissetmiyorum şişler biraz sanki o da ilaçlardan diye tahmin ediyorum. Çok şükür kabızlık yaşamıyorum sanırım günlük 3 tl su içtiğim ve sabahları 2 kayısı yediğim için. Ay bilemedim. İnsanlara bakıyorum hrp belirti yaşıyo bende tık yok. Kafam karışmıyor değil

Hiç belirti yaşamayıp pozitifim gören çok kişi var . Ayrıca bel ağrım ve batma var diyorsun canım daha ne olsun benim de dünden beri ağrım kalmadı arada sancı giriyor karnıma o kadar bir de gerginlik var karnımda ay şu günler bi geçse artık

Galiba bunların hepsi ilaç etkisi. Kendi kendime söz vermiştim dinlemicem ağrımı sızımı falan diye göya transfer öncesinde hani belirti yaşayan arkadaşlar genelde bıçak saplanması falan yazmışlar ya o yüzden benimkiler ufak tefek kalıyor gibi geliyor dediğin gibi bugünde hiçbişi yok bende de biz belirtisizler olarak bi grup kuralım bence kuzumm

Yani işte bunlar ne kadar belirti geçen sefee çok karın ağrım vardı pozitifti sonra kimyasal oldu. En güzel 12.gün kanda yüksek hcg görmek belirti sanırım

Masalah ne kadar cok pozitif var Rabbim negatif alan arkadaslara sabir ve guc versin. Insallah tez zamanda hamile kalabilirler. Yeni hamilelerede hayirli ugurlu olsun

Yani işte bunlar ne kadar belirti geçen sefee çok karın ağrım vardı pozitifti sonra kimyasal oldu. En güzel 12.gün kanda yüksek hcg görmek belirti sanırım
Aynen canım bugün birsürü video izledim. Doktorlar oluşan belirtilerin ilaç kaynaklı olduğunu söylüyor inşallah hayırlısıyla güzel haberler verebiliriz hepimiz

Transfer ve test tarihini yazarmisin seni listeye ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…