- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Hayırlı uğurlu olsun pozitifi görürsünüz inşallahMerhaba kızlar transferim 1 ocak test günüm 13 aralık :) çift embriyo konuldu :)
Amin insallahÇok güzel canım. Keseyi görmek ve kalp atışını dıynak da kısmey olsun inşallah
Benim ilk denemem canım 30 .yaşndayım 3.gün embriyosu 2 taneIns inş canım kaçıncı denemen ve kaçıncı gün embriyosu??
Aminn inşallahhh hepimiz görelim valla kasık ağrım ve bel ağrım var bilmiyorumkiHayırlı uğurlu olsun pozitifi görürsünüz inşallahbelirtiniz var mı hiç?
Benim ilk denemem canım 30 .yaşndayım 3.gün embriyosu 2 tane
Moralim çok iyi şükür inşallah pozitifide görürsek Rabbimin izniyle süper olur :)En önemli faktör anne yaşı ve yaşın genç canım inş ikiside tutunur olmadi tek inş seninle kalır
Moral çok önemli
Moralim çok iyi şükür inşallah pozitifide görürsek Rabbimin izniyle süper olur :)
sonucum çıkmış hamileyim.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah
canım çok teşekkür ederim 123 çıktı 9. günHadi gözün aydın olsun kaç çıktı degerin
Göğüslerin transferden önce de acımıyor muydu canım? Çünkü transferden önce de aynı ilaçları kullanıyordun sonuçtaBugün 3.günüm göğüslerimde hafiften sancı başladı progestan iğne mi yapıyor acaba sandalyede oturup kahvaltı ederken belim ağrıdı çok 5.gün embriyosu.
Göğüslerin transferden önce de acımıyor muydu canım? Çünkü transferden önce de aynı ilaçları kullanıyordun sonuçta
Anladım. İnşallah gebeliğe işarettir. Benim de göğüslerim çok acıyor ama 20 gündür estrofem kullanıyorum. Ve trasnferden önce de acıyordu doğal olarak. Benim için belirti değil mesela. Ama senin için olabilir.O yüzden sordum.Canım transferden 1 hafta önce progestan kapsül başlatmıştı ağrı yapmadı iğneye transfer günü başladım 5 günlük verdi o yüzden iğne mi acaba diyorum. bugün ve yarın da iğne vurulup yine kapsüle geçivem ama estrofemi 3 hafta kullandım transferden önce o da sızı yapmadı.dondurulmuş transferi benim.
Hiç belirti yaşamayıp pozitifim gören çok kişi var . Ayrıca bel ağrım ve batma var diyorsun canım daha ne olsunKızlar merhabalar bugün 4.günüm. Arada kasıklarımda batma( kısa süreli) arada da bel ağrısından başka bişi hissetmiyorum.. Göğüslerim transferden önce ağrıyodu şuan hiçbişi hissetmiyorum şişler biraz sanki o da ilaçlardan diye tahmin ediyorum. Çok şükür kabızlık yaşamıyorum sanırım günlük 3 tl su içtiğim ve sabahları 2 kayısı yediğim için. Ay bilemedim. İnsanlara bakıyorum hrp belirti yaşıyo bende tık yok. Kafam karışmıyor değil
Galiba bunların hepsi ilaç etkisi. Kendi kendime söz vermiştim dinlemicem ağrımı sızımı falan diye göya transfer öncesindeHiç belirti yaşamayıp pozitifim gören çok kişi var . Ayrıca bel ağrım ve batma var diyorsun canım daha ne olsunbenim de dünden beri ağrım kalmadı arada sancı giriyor karnıma o kadar bir de gerginlik var karnımda ay şu günler bi geçse artık
Yani işte bunlar ne kadar belirtiGaliba bunların hepsi ilaç etkisi. Kendi kendime söz vermiştim dinlemicem ağrımı sızımı falan diye göya transfer öncesindehani belirti yaşayan arkadaşlar genelde bıçak saplanması falan yazmışlar ya o yüzden benimkiler ufak tefek kalıyor gibi geliyor dediğin gibi bugünde hiçbişi yok bende de biz belirtisizler olarak bi grup kuralım bence kuzumm
Aynen canım bugün birsürü video izledim. Doktorlar oluşan belirtilerin ilaç kaynaklı olduğunu söylüyorYani işte bunlar ne kadar belirtigeçen sefee çok karın ağrım vardı pozitifti sonra kimyasal oldu. En güzel 12.gün kanda yüksek hcg görmek belirti sanırım
Transfer ve test tarihini yazarmisin seni listeye ekliyimKızlar merhabalar bugün 4.günüm. Arada kasıklarımda batma( kısa süreli) arada da bel ağrısından başka bişi hissetmiyorum.. Göğüslerim transferden önce ağrıyodu şuan hiçbişi hissetmiyorum şişler biraz sanki o da ilaçlardan diye tahmin ediyorum. Çok şükür kabızlık yaşamıyorum sanırım günlük 3 tl su içtiğim ve sabahları 2 kayısı yediğim için. Ay bilemedim. İnsanlara bakıyorum hrp belirti yaşıyo bende tık yok. Kafam karışmıyor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?