Anladim canim doktormu dedi 8.gun yaptir diye ben 8.gun yaptigimda ogrenmistim idrar testiyle. Sonra kan vermeye gitmedim 12.gun gitmistim[/QUOT. Evet cnm Dr 4 Ocak test tarihi dedi cumayi bekleşem iyi olur ama 3 günde bir ignem var sonucun pozitif olursa cumaninkini vurunacagim yoksa ilaçları atacağım cope
Evet cnm Dr dedi test tarihim 4 ocakAnladim canim doktormu dedi 8.gun yaptir diye ben 8.gun yaptigimda ogrenmistim idrar testiyle. Sonra kan vermeye gitmedim 12.gun gitmistim
Aynen cnm Allah buyuk
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. Benim 8 ocak ama bende cuma yaptiracagim 9.günümde. Hepimizin yüzü güler inşallahAynen cnm Allah buyuk
Amin inşallah rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin kızlarHayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. Benim 8 ocak ama bende cuma yaptiracagim 9.günümde. Hepimizin yüzü güler inşallah
Güzel sonuçlar alırsın inşallah..kaçıncı gün embriyosumerhaba arkadaşlar bende 28 inde transfer oldum 6 ocak test tarihim . Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah
Amin inşAllah5.gün embriyosuGüzel sonuçlar alırsın inşallah..kaçıncı gün embriyosu
Aynen benim de öyle. Dokunamiyordum hiç. Bugün o ağrı da geçti. Hayır olur inşallahMaalesef cnmm hic bir belirti yok ağrı sızı transferin ilk günleri camasirimi çıkarınca göğüslerimde sızı oluyordu oda yok
Amin inşallah bu gece nasıl bitecek yarın ne durumda olacağım bu saatlerde çok garip duygularAynen benim de öyle. Dokunamiyordum hiç. Bugün o ağrı da geçti. Hayır olur inşallah
Inşallah Rabbim eneklerimizi boşa çıkarmaz ya. Baska birsey dusunemez oluyor insan resmen. Sürekli vucudumu dinleyip belirti aramaktan yoruldum..Amin inşallah bu gece nasıl bitecek yarın ne durumda olacağım bu saatlerde çok garip duygular
Al bendende o kadar başka konular ilgimi çekmez oldu ama rabbim bilir en iyisini sabah ola hayrolaInşallah Rabbim eneklerimizi boşa çıkarmaz ya. Baska birsey dusunemez oluyor insan resmen. Sürekli vucudumu dinleyip belirti aramaktan yoruldum..
Aynen cnm. Benim daha tes gunume 4 gün var. Ama sabretmek güç . Inşallah yarın sen güzel haber verirsin cuma da benAl bendende o kadar başka konular ilgimi çekmez oldu ama rabbim bilir en iyisini sabah ola hayrola
İnşallah cnmAynen cnm. Benim daha tes gunume 4 gün var. Ama sabretmek güç . Inşallah yarın sen güzel haber verirsin cuma da ben
Kızlar test gunum yarın çok korkuyorum dua edin lütfen
Heycanlaa güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar yeni kan verdim sonuç beklemek en zoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?