Nezaman çıkacakmış sonucun canım.Doktoruma dedim ki negatif olursa aramayın beni dedim oda pozitif olursa ben ararım inşallah dedi
İki saate dedilerNezaman çıkacakmış sonucun canım.
Olumsuzluğa kapılma hemen lütfenn dualarımız seninle
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Bence 8.gün için gayet güzel. Doktorun ne dedi?Kizlarrr değerim 57 sizce nasil
Sadece pozitif iki gün sonra tekrarlayalim sonucu ilaçlara devamm dediHayırlı olsun canım çok sevindim. Bence 8.gün için gayet güzel. Doktorun ne dedi?
Darısı başıma canım. Allah tamamına erdirsin inşallahSadece pozitif iki gün sonra tekrarlayalim sonucu ilaçlara devamm dedi
Gözün aydın canımm bence güzel sonucun.Kizlarrr değerim 57 sizce nasil
Tebrikler canim.Allah sagsalim kucagina almayin nasib etsin inwallah.sende olan berlirtileri soyeleye bilirmisin lutfen?Kizlarrr değerim 57 sizce nasil
Bende ehic belirti yoktu ki cnmm gaz problemim coktu birde arasıra kasigima bıçak saplanıyor gibi oldu başka yokTebrikler canim.Allah sagsalim kucagina almayin nasib etsin inwallah.sende olan berlirtileri soyeleye bilirmisin lutfen?
Harika sonuç benim 8. Gün 43 düKizlarrr değerim 57 sizce nasil
Amin inşallah cnm bugün tekrar test yapilacak ama sol kasigim dün çok ağrıdı ağlatacak kadar umarım kötü bir şey değilHarika sonuç benim 8. Gün 43 dü
Gebeliğin hayırlı olsun canim
Güzel sonuçlar alın inşallah bende ikinci kez verdim benimde değerim yükselir inşallah sizde dua edingünaydınlarr kan verdim sonuç öğleden sonra çıkıcak.dualarınızı esirgemeyin
Amin inşallah cnm bugün tekrar test yapilacak ama sol kasigim dün çok ağrıdı ağlatacak kadar umarım kötü bir şey değil
sonucum çıkmış hamileyim.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?