- 4 Mart 2018
- 256
- 199
- 53
- 36
Sagol canim ben cumartesi pazar dahil 6 gün dinlendim evde ama dinlenmek dediysem öyle surekli yatmak degil...yuruyuse ciktim, yemek yaptim vs..benim sadece 2 gündur göguslerim büyudu ve ağrıyor başkada sikayetim yok..bugün is başi yaptim cokta iyi oldu yoksa kendimi dinleyip daha cok takılacaktım..simdi rahatım şükür..
5.gun embriyosuydu yok canim 2 ay bekledim bendeyok canım donduruldu 2 ay sonra olucak inş.. sizin kaçıncı gün embriyosuydu taze transfer miydi canım
Valla hiç ağrım olmadı, dediğim gibi sadece göğüsler oda adet olmadan 1 hafta önceden hep böyle olurdu hatta normal döngümde olacaksam 3 gün sonra adet olucamIyi canım maşallah.. surada bir haftamız kaldı hiç ağrın oluyor mu? Benim göğüslerde tık yok. Belim kuyruk sokumum ağrıyor. Başka birşey yok. Benim ikinci denemem bu sefer çok dikkat etmedimml. Benimde yemek yaptığım oldu. Ama fazla ayakta kalmamaya çalıştım. Sonuçtan çok.korkuyorum ama erkendne test yapmicam. Sen yapcan mi?
Tabiki umut hep vardır ve sen sakın kesme umudunu, kaldı ki olmazsa da gerçekten sağlıksız olabileceği için olduğunu düşün.. Hakkınızda hayırlısı inşallah...Merhaba arkadaşlar 7 şubatta transfer olmultum burdanda değerlerimin düşüklüğü hakkında sürekli bilgi sormuştum size cuma yine gittim değer 819 kese şeklinin bozuk olduğunu söyledi dr düşük yada kürtaj yapılması gerektiniğini söyledi sonra başka bir dr gittim oda aynısını söyledi ilaçlarla geliştini genetiğinin bozuk olabilce söylenildi bugün tekrar kendi dr gittim burada 6haftalık düşmemiş direnmiş hafif kalp atışalrı gözüküyor biraz bekleyelim dedi çarşamba tekrar çağırdı sizce umut varmıdır düzelirmiyiz
Öyle canım benim beklemekten başka caremiz yok teşekkür ederimTabiki umut hep vardır ve sen sakın kesme umudunu, kaldı ki olmazsa da gerçekten sağlıksız olabileceği için olduğunu düşün.. Hakkınızda hayırlısı inşallah...
Guzel hbri veriyim o zaman sonucum pozitif cuma günü kese görmeye cagirdi darisi herkesin basina olsun insallahG glcnpembos
Z ZHR83
Kizlar bugun test gununuz. InsaAllah olumlu sonuclarla gelirsiniz. Bize haber etmeyi unutmayin
Güzel haberleri duymaya ihtiyacım var.. ne güzel tebrikler peki 2 gün arayla testini tekrarlayacak mısın yoksa direk çağırdımı doktor? ve değerin kaçtı?Guzel hbri veriyim o zaman sonucum pozitif cuma günü kese görmeye cagirdi darisi herkesin basina olsun insallah
Valla hiç ağrım olmadı, dediğim gibi sadece göğüsler oda adet olmadan 1 hafta önceden hep böyle olurdu hatta normal döngümde olacaksam 3 gün sonra adet olucamsanki hiç bişey yokmuş gibi aa tabi göbeğimin aşırı şiş olmasını saymazsak 5 aylık hamile gibi mübarek.. Ben erken test yapmayı düşünmüyorum aslında pazar 12. günüm ama doktpor pazartesi dedi bende onu dinleyeceğim..Bencede erken test yapmayalım
Yürüyüş acil havada mi yaptiniz. Kaç dakika yurudunuzSagol canim ben cumartesi pazar dahil 6 gün dinlendim evde ama dinlenmek dediysem öyle surekli yatmak degil...yuruyuse ciktim, yemek yaptim vs..benim sadece 2 gündur göguslerim büyudu ve ağrıyor başkada sikayetim yok..bugün is başi yaptim cokta iyi oldu yoksa kendimi dinleyip daha cok takılacaktım..simdi rahatım şükür..
Evet Jelimi yaptıktan sonra dışarı çıktım 20 dk falan yürüdüm.. Hafta sonu eşimle yürüyüş olsun diye arabamızla değil metroyla avm ye gittik, sinemaya gittik, çıktık Kadıköyde çorba içmeye gittik..Yani umarım kötü olmaz ama ben kendimi yormadan sosyal hayatıma devam ettim..Tabi sizde böyle yapın demiyorum çünkü ben daha test yapmadım, ben sadece böyle olacağının daha iyi olacağını hissettiğim için böyle davrandımYürüyüş acil havada mi yaptiniz. Kaç dakika yurudunuz
Insallah sonucun guzel olur bizlere de motivasyon olur . Ne zaman test gunun:)Evet Jelimi yaptıktan sonra dışarı çıktım 20 dk falan yürüdüm.. Hafta sonu eşimle yürüyüş olsun diye arabamızla değil metroyla avm ye gittik, sinemaya gittik, çıktık Kadıköyde çorba içmeye gittik..Yani umarım kötü olmaz ama ben kendimi yormadan sosyal hayatıma devam ettim..
Amin inşallah hepimiz emeklerinin karşılığını alırız, herbirimiz pozitifi görürüz.. Benim Test günüm 12 mart pazartesi, artık yarıdan da aşağıya düştüm..Insallah sonucun guzel olur bizlere de motivasyon olur . Ne zaman test gunun:)
Hadi gozun aydin canim cok sevindimGuzel hbri veriyim o zaman sonucum pozitif cuma günü kese görmeye cagirdi darisi herkesin basina olsun insallah
Insallah artar canim insallah ama cok dikkat et fazla yorma kendinibemimde pozitif ama 13 çıktı kan carsamba bir daha gidicem insallah artar
Uzaniyorum korku var tabii hayirlisi insallh artar iki gun sonra peki saglikli oluyo mu ki bebek bi artislardaInsallah artar canim insallah ama cok dikkat et fazla yorma kendini
Amin inşallah hepimiz emeklerinin karşılığını alırız, herbirimiz pozitifi görürüz.. Benim Test günüm 12 mart pazartesi, artık yarıdan da aşağıya düştüm..
Aynen öyle gerisi Allahtan..kimi 12 gun boyunca yatat tutmaz, kimi sigarasınıda içer hoplar zıplar tutar..(not brn aslında sigara kullanirım ama tedaviye başlayinca cok azalttim, transferden sonrada hiç içmedim..Allahta nasib etmesin bi daha içmeyi)Gerçektende zor bir süreç. Yatilsa mi yoksa tamamen normal hayata dönülse mi diye ikilemdesin hep olmaz diye korkuyorsun. Ama iyi yapmışsınız siz ben geçen seferde yataktan kalkmadım ama olmadı bu seferde dikakt etmiyorum hiç dışarı.cikmadim ama yorulmadan ev işlerimi yapıyorum gerisi Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?