- 4 Mart 2018
- 256
- 199
- 53
- 36
Aynen öyle gerisi Allahtan..kimi 12 gun boyunca yatat tutmaz, kimi sigarasınıda içer hoplar zıplar tutar..(not brn aslında sigara kullanirım ama tedaviye başlayinca cok azalttim, transferden sonrada hiç içmedim..Allahta nasib etmesin bi daha içmeyi)
insallah canım bol bol su iç..bemimde pozitif ama 13 çıktı kan carsamba bir daha gidicem insallah artar
Yani canim 2 kati artis hamileligin iyi gittigini belli ediyor. Herseyin hayirlisi olsunUzaniyorum korku var tabii hayirlisi insallh artar iki gun sonra peki saglikli oluyo mu ki bebek bi artislarda
Merhaba canım dualarımız seninle inşallah bı sefer bebiş sana tutunır sımsıkı kimyasal derken acını tazelemek istemem ama acaba benim durumum gibimiydin bende 7 şubatta tranfer oldum dr hep geriden geliyoruz diyordu hiç ikiye katlamadı değerlerim 6 haftalık olduk ama kese şekli bozuk denildi geçen cuma gittiğimde ya düşecek ya kürtaj denildi dün gittin kalb atımı oluşmuş direniyor bekleyelim denildi ama tabi iyimi olur kötümü olur bilemiyoruzMerhaba arkadaslar 1 ay gibi bir sureden sonra size yaziyorum.5.tup denememinde pozitif oldugunu ogrendim 10.gun test sonucumu sabah aldim 96.11 sonuc pozifif ama insallah iki gun sonunda ikiye katlar lutfen dualarinizi esirgemeyin.benim 4 denememin 3 ude ilkte pozifif gordum ama ikiye katlamadi kimsayal oldu.onun icin bu son tedavimde sizi takip ettim ama yazmadim .simdi dualariniza ihtiyacim var.allahim insallah isteyen herkesin kucagini doldurur
arkadaşım kalp atışını duymuşsun bu nasıl mucizeMerhaba canım dualarımız seninle inşallah bı sefer bebiş sana tutunır sımsıkı kimyasal derken acını tazelemek istemem ama acaba benim durumum gibimiydin bende 7 şubatta tranfer oldum dr hep geriden geliyoruz diyordu hiç ikiye katlamadı değerlerim 6 haftalık olduk ama kese şekli bozuk denildi geçen cuma gittiğimde ya düşecek ya kürtaj denildi dün gittin kalb atımı oluşmuş direniyor bekleyelim denildi ama tabi iyimi olur kötümü olur bilemiyoruz
Merhaba arkadaslar 1 ay gibi bir sureden sonra size yaziyorum.5.tup denememinde pozitif oldugunu ogrendim 10.gun test sonucumu sabah aldim 96.11 sonuc pozifif ama insallah iki gun sonunda ikiye katlar lutfen dualarinizi esirgemeyin.benim 4 denememin 3 ude ilkte pozifif gordum ama ikiye katlamadi kimsayal oldu.onun icin bu son tedavimde sizi takip ettim ama yazmadim .simdi dualariniza ihtiyacim var.allahim insallah isteyen herkesin kucagini doldurur
Canım cuma günü kendi dr dışında başka dr da gitmiştim oda aynı şeyi söledi ilaçlarla gelişmiş düşük yada kürtaj dedi pazartesi bı sefer yine kendi dr gittim bu sefer kalb atışlarını gördü çarşamba yine çağırdı dün başka bi dr da gitmedin bu biraz olumla konuşunca beklemekten başka çaren yok bukdar yaklaşmışken 5.denemede ilk pozitifimarkadaşım kalp atışını duymuşsun bu nasıl mucize
başka bir dr görünüyormusun bu sürecte
direnmek anlayamadım kalp atıyorsa sorun yoktur
ikili üçlü testlere kadar rahatla orda da güzel çıkacak meleğin allahın izniyle
Ay canim benim cok sevindim ya. Negatif aldiginda bizde uzulmustuk. Rabbim tamamina erdirsin insallah katlanir da cok iyi gider hamileliginMerhaba arkadaslar 1 ay gibi bir sureden sonra size yaziyorum.5.tup denememinde pozitif oldugunu ogrendim 10.gun test sonucumu sabah aldim 96.11 sonuc pozifif ama insallah iki gun sonunda ikiye katlar lutfen dualarinizi esirgemeyin.benim 4 denememin 3 ude ilkte pozifif gordum ama ikiye katlamadi kimsayal oldu.onun icin bu son tedavimde sizi takip ettim ama yazmadim .simdi dualariniza ihtiyacim var.allahim insallah isteyen herkesin kucagini doldurur
sagol cnm aglıyorum moralim bozuk insallah olumlu olur cnmYani canim 2 kati artis hamileligin iyi gittigini belli ediyor. Herseyin hayirlisi olsun
Insallah cnm korkuyorumAy canim benim cok sevindim ya. Negatif aldiginda bizde uzulmustuk. Rabbim tamamina erdirsin insallah katlanir da cok iyi gider hamileligin
Sebebsiz cnmÇok üzüldüm(
Benimde ilk denemem kimyasal oldu 10. Gün 55 'di test günü 22 ye düştü. Acisini çok iyi bilirim.. peki araştırıldı mi nedenini biliyor musunuz? Ben açıkçası tekrarlar diye şimdi çok .korkuyorum. gerçi siz üst-üste yaşamışsınız inanın çok üzüldüm. Ama dediginiz gibi bu sefer baya yüksek inşallah ikiye katlar. Sonucu lütfen bizede bildirin. Dualarımız sizinle.:))
Sebebsiz cnm
Yok ara ara bobrek agrisimi kasik agrisimi cozemedigim bi agri oluyor iki gundur sen sende varmi kasik bel agrisi
AliYok ara ara bobrek agrisimi kasik agrisimi cozemedigim bi agri oluyor iki gundur sen sende varmi kasik bel agrisi
Bende oyle demistim defalarca soz verdim kendime ama 7 gun olunca test yapyim yine dn azindan beklemem dedim cizgiyi gordum sonra devam bisey olmamis gibi yapmaya .sonra test yaptim gununde doktor 10 gun verdi testi.ama ona bile sevinemihorum hevasim kursagimda kaliyor hepCanım benimde dün ve önceki akşam tam kuyruk sokumu agridi. Çok tedirgin oldum önceki gibi kimyasal mi diye ama lekelenme olmadı. Allah bilir. Test günümü bekliyorum bu sefer önceden test yapmicam. Bekliycem salı gününe kadar inşallah
Ali
Bende oyle demistim defalarca soz verdim kendime ama 7 gun olunca test yapyim yine dn azindan beklemem dedim cizgiyi gordum sonra devam bisey olmamis gibi yapmaya .sonra test yaptim gununde doktor 10 gun verdi testi.ama ona bile sevinemihorum hevasim kursagimda kaliyor hep
Insallahhh cnm insallahÜmitsiz olma canım bence. Bak değerin 96 çıkmış gayet yüksek. Olumlu düşün. Bu sefer keseyse goreceksin kalp atisinida duyacaksın inşallah Allahım izniyle..
Once kimyasal gebelik olunca insan tam sevinemiyor bir daha aynısı olacak diye. Ama bu sefer bebiislerimiz bize tutundu inşallah ben öyle umuyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?